Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Courtney:
Ne kapiram te. Nosis obrnuti krst,a ne znas sta znaci,nosis mindjuse,ne znas sta znace...sto se ne potrudis da saznas malo vise o tim stvarima pre nego sto ih stavis na sebe? A to sto kazes da si darkerka...slusas mozda Sisters of mercy? Ili samo taj isfolirani MTV metal? Mislim nisu Evanescene losi,ali...CISTA KOMERCIJALA,TRUST ME!

Samo pozeri mogu da seru kako je komercijala losa,pravi ljubitelj muzike svuda nadje sta voli a samo isfolirani pozeri se ogranicavaju na underground ili komercijalu!
MUKA MI JE od idiota poput tebe koji drugima seru nesto o muzici i identitetu, ko je isfoliran a ko ne,ko o cemu ***** o postenju isto tako i ti seres nekom a ti si prva na listi fakera!!! sorry javi se kad saznas znacenje reci ~MUZIKA~ ali pokusaj da sama saznas jer to sto nemas identitet ne znaci da treba da mi dizes krvni pritisak kad naidjem na ovakva sranja od ``pravih`` rokera,metalaca ili kako god sebe nazivas SMESNO

ja zelim reci da mi se pirs na pupku ne svidja,mislim lepio stoji ali ne znam...ako imas lep stomak stavi ga ako ne tek onda kad se utegnes,meni se licno ne svidje kad ga neko stavi anema dobar stomak u tom slucaju mnogo je bolje da ga nemas izbusi nesto drugo.Moja veeeeeeeeeelika zelja je jezik,i bilo kad bilo ja cu to da stavim sigurno!
sada ga nemam jer mi moji brane,zimus kad sam bila na zimovanju pustila sam im sms da sam ga stavila,odmah su me pozvali i ne mogu vam opisati kakva je to histerija moje majke bila...nju uzasno plase te stvari,po njenoj teoriji to je otvorena rana i nikad ne znas sta ti decko moze preneti poljupcem,jeste da pricaju da u pljuvacnoj tecnosti nem dovoljne koncentracije HIVa da bi se on preneo ,ali zamisli da jeto tako kakva bi tek panika medju ljudima nastala...

p.s.jedva cekam 18.

mooonique:
Samo pozeri mogu da seru kako je komercijala losa,pravi ljubitelj muzike svuda nadje sta voli a samo isfolirani pozeri se ogranicavaju na underground ili komercijalu!
MUKA MI JE od idiota poput tebe koji drugima seru nesto o muzici i identitetu, ko je isfoliran a ko ne,ko o cemu ***** o postenju isto tako i ti seres nekom a ti si prva na listi fakera!!! sorry javi se kad saznas znacenje reci ~MUZIKA~ ali pokusaj da sama saznas jer to sto nemas identitet ne znaci da treba da mi dizes krvni pritisak kad naidjem na ovakva sranja od ``pravih`` rokera,metalaca ili kako god sebe nazivas SMESNO
potpis ti je u savrsenom ekvilibrujumu sa odgovorima na matore, matore postove... :D

mooonique:

Auch!Fajt,fajt,FAJT!!!
Salim se.
Ali naravno,sto se moooniquinog posta tice,moracu da se sluzim.
Zaista postaje previse debilno sto se ljudi vise i ne pretstavljaju imenom nego pocinju od JA SAM METALAC,JA SAM FENSERKA!
C,c,c,..
Otkd muzika,odeca,ili pak pirsinzi diktiraju ko si ti?

Totalna je glupost fokusirati se samo na jednu vrstu muzike tipa metal,punk,hc,r&b,...whatever...
Ja to ne bih mogla...ne bih mogla da slusham samo jednu vrstu muzike...to je tako jednolichno....
I uostalom broj i lokacija pirsinga ne govore nishta o tebi...Jedno parche metala ne menja ono shto ti nosish u sebi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back