Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
Tinar:Ugledajte se na Christinu Aguileru- devojka za primer.![]()
Meni je bas extra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tinar:Ugledajte se na Christinu Aguileru- devojka za primer.![]()
miss:ne znam kad ce ljudi vise da povade te metalcine iz sebe...mislim...ja sam se lozila na to ranije...al sad je vec pocelo da mi se gadi...mnogo je postalo kitch...

Courtney:Ne kapiram te. Nosis obrnuti krst,a ne znas sta znaci,nosis mindjuse,ne znas sta znace...sto se ne potrudis da saznas malo vise o tim stvarima pre nego sto ih stavis na sebe? A to sto kazes da si darkerka...slusas mozda Sisters of mercy? Ili samo taj isfolirani MTV metal? Mislim nisu Evanescene losi,ali...CISTA KOMERCIJALA,TRUST ME!
potpis ti je u savrsenom ekvilibrujumu sa odgovorima na matore, matore postove...mooonique:Samo pozeri mogu da seru kako je komercijala losa,pravi ljubitelj muzike svuda nadje sta voli a samo isfolirani pozeri se ogranicavaju na underground ili komercijalu!
MUKA MI JE od idiota poput tebe koji drugima seru nesto o muzici i identitetu, ko je isfoliran a ko ne,ko o cemu ***** o postenju isto tako i ti seres nekom a ti si prva na listi fakera!!! sorry javi se kad saznas znacenje reci ~MUZIKA~ ali pokusaj da sama saznas jer to sto nemas identitet ne znaci da treba da mi dizes krvni pritisak kad naidjem na ovakva sranja od ``pravih`` rokera,metalaca ili kako god sebe nazivas SMESNO
mooonique:Samo pozeri mogu da seru kako je komercijala losa,pravi ljubitelj muzike svuda nadje sta voli a samo isfolirani pozeri se ogranicavaju na underground ili komercijalu!
MUKA MI JE od idiota poput tebe koji drugima seru nesto o muzici i identitetu, ko je isfoliran a ko ne,ko o cemu ***** o postenju isto tako i ti seres nekom a ti si prva na listi fakera!!! sorry javi se kad saznas znacenje reci ~MUZIKA~ ali pokusaj da sama saznas jer to sto nemas identitet ne znaci da treba da mi dizes krvni pritisak kad naidjem na ovakva sranja od ``pravih`` rokera,metalaca ili kako god sebe nazivas SMESNO
pomenulo se pa ja reko ajd da pridodam...Kad_LupimLupim:Sta sad muzika trazi na ovoj temi o bushotinama?

Master_Chief:Ja slusham SAMO jednu vrstu muzike...da li sam ja chudan?
NaraFno da jesam...