Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Master_Chief:
pa kad napunish 18...posle nemaju pravo oni da ti naredjuju,mada moji nikad nisu bili neki koji su protiv svega,sta god da sam hteo dali su mi,ali ja to nisam iskoristjavao kao neki,nego chekam priliku...
Imaju pravo zato sto ce me oni izdrzavati jos posle,zato sto zivim u njihovoj kuci i jednostavno su mi roditelji...

@ love girl:
kao shto te oni sad izdrzhavaju ti cjesh izdrzhavati i paziti na njih kad odu u penziju i budu primali crkavicu.
ne zhivish u njihovoj, nego u vashoj kucji.
i jednostavno, ti si njihovo dete kao shto su ti oni roditelji.

@Keeper
Da,ali oni imaju pravo da me izbace iz NASE kuce {znam da to niakda ne bi uradili,ali ubili bi me kad bih se probusila bilo gde}.....a samim tim sto su mi roditelji imaju pravo da mi daju/ne daju neke stvari,odredjuju izlaske,i tako dalje...

love_girl:
@Keeper
Da,ali oni imaju pravo da me izbace iz NASE kuce {znam da to niakda ne bi uradili,ali ubili bi me kad bih se probusila bilo gde}.....a samim tim sto su mi roditelji imaju pravo da mi daju/ne daju neke stvari,odredjuju izlaske,i tako dalje...
a ti si podlegla pod tu prichu da tje te izbace?eh...vidi se da josh mlada...

Pa rekla sam da znam da to nikada ne bi uradili,ali znam ih tacno,imaju oni svoje fazone kako da me ostave na cedilu po pitanju tih stvari..
Fazon kako unistavam sebe i tako to...pa ko da cu imati 3 zivota pa jos koju priliku i jos kojih 20ak godina da uradim to :roll:

Cantabile:
... kazem to zbog nosa, on je takodje od hrskavice!!
Zavisi...
Ne znam kako se na srpskom kazhe, ali ako je u pitanju nostril pirsing (valjda -nosna resica- prevode /: )... onda nema straha zbog hrskavice.
Pirsing septuma na nosu... mozhe... a za bridge (prevoj nosa?) nisam sigurna.

nego... ljudovi?...
http://www.modrykrokodil.sk/02_pribeh/2005/01/05/Pirsing.jpg
... ovaj garisha ga sigurno u g00zu prima, nema drugog izbora.
Unapred se izvinjavam malozimnima, gadljivima i nevinima. :mrgreen:

Da, ali ja sam ovu pashtetu poturila na tinejdhzre. Samo mi josh fali da neko trgne penu zbog toga.

... a LJiKeks je koliko sam chula od nekog... opasan. Mozhda ako se skupi par jezichara odavde mozhemo napraviti gradjanski rat zapadnije odavde. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back