love_girl
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Da,da,svako vece 

nemam pojma,tako sam cula...mislim ne mozes da pijes cist alkohol,a kao kad je razblazen,onda moze...ma ko zna da li je to uopste i tacno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tako bih volela...pa kad napunish 18...posle nemaju pravo oni da ti naredjuju,mada moji nikad nisu bili neki koji su protiv svega,sta god da sam hteo dali su mi,ali ja to nisam iskoristjavao kao neki,nego chekam priliku...love_girl:E pa taj fazon je i kod menea tako bih volela...
Imaju pravo zato sto ce me oni izdrzavati jos posle,zato sto zivim u njihovoj kuci i jednostavno su mi roditelji...Master_Chief:pa kad napunish 18...posle nemaju pravo oni da ti naredjuju,mada moji nikad nisu bili neki koji su protiv svega,sta god da sam hteo dali su mi,ali ja to nisam iskoristjavao kao neki,nego chekam priliku...
a ti si podlegla pod tu prichu da tje te izbace?eh...vidi se da josh mlada...love_girl:@Keeper
Da,ali oni imaju pravo da me izbace iz NASE kuce {znam da to niakda ne bi uradili,ali ubili bi me kad bih se probusila bilo gde}.....a samim tim sto su mi roditelji imaju pravo da mi daju/ne daju neke stvari,odredjuju izlaske,i tako dalje...
Zavisi...Cantabile:... kazem to zbog nosa, on je takodje od hrskavice!!

Master_Chief:pa valjda alkohol je prvi koji sme da se pije,pre bih rekao da se voda ne sme piti,da ne zaHrdja...![]()
Bliznakinja:Mindjusa ne moze da zardja,napravljena je od hirurskog metala (na koga ,btw ni jedan nije covek alergican)