Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa shta ako primeti?
kako se to radi?
radish shta ocjesh i shta mislish da je dobro za tebe bez obzira na to shta bilo ko misli.
bilo ko, naravno i keva.
e sad, jedini problem bi ti bio da objasnish zashto je pirsing dobar za tebe, s obzirom da nema nikakvog smisla, osim kao nekog estetskog, mislim, chista pomodarija.... :lol:

Ja bih volela pirsing na :razz: . I like it. Shta cu kad sam perverzna...
wicked.gif
Mama bi me verovatno isprebijala, ali posle nekog vremena bi govorila kako mi bash super stoji. Jedina stvar je shto se plashim. Moja sestra je bushila jezik i kaze da je totalno ok. Ne boli puno, infekcije su skoro nemoguce (zbog pljuvachke) i brzo se naviknesh. I nos nije losh, ali su infekcije u 50% sluchajeva.

Keeper:
pa shta ako primeti?
kako se to radi?
radish shta ocjesh i shta mislish da je dobro za tebe bez obzira na to shta bilo ko misli.
bilo ko, naravno i keva.
e sad, jedini problem bi ti bio da objasnish zashto je pirsing dobar za tebe, s obzirom da nema nikakvog smisla, osim kao nekog estetskog, mislim, chista pomodarija.... :lol:

Pa lako je tebi punoletnom to da kazes...
ja sam njoj objasnila da se to meni jako svidja,ali ona kaze da mi se sad svidja i da mi se nece svideti za 5-6 meseci..boze kako s_ere :evil:

Tinar:
Ja bih volela pirsing na :razz: . I like it. Shta cu kad sam perverzna...
wicked.gif
Mama bi me verovatno isprebijala, ali posle nekog vremena bi govorila kako mi bash super stoji. Jedina stvar je shto se plashim. Moja sestra je bushila jezik i kaze da je totalno ok. Ne boli puno, infekcije su skoro nemoguce (zbog pljuvachke) i brzo se naviknesh. I nos nije losh, ali su infekcije u 50% sluchajeva.

Tacno znam o cemu pricas...tako bi bilo i u mom slucaju.
Ma vec sam joj rekla da cu joj doci jednog dana sa pirsingom,a ona nek se priprema.Jer sigurna sam da cu uraditi to (a zna i ona,jer zna kakva sam ja :lol: ) :D

lako je meni punoletnom?
pfff. nema to veze. pa to ne bih mogao sad raditi da nisam tako radio kad sam bio maloletan. to znachi da idesh gde hocjesh, kada hocjesh, radish shta ti treba, upisujesh koju shkolu hocjesh i koji fakultet hocjesh. mislim, da nije tako, ja bih sad zavrshio gimnaziju i bio na farmakologiji da se moja keva pitala (:

ako pustish da komanduju tobom, isto tako cje biti i kad budesh bila punoletna.

pazi shto ja pokushavam da utichem na mlade narashtaje (:
bliz, nemoj da ti keva vidi ovo naebacju :lol:

Ja sam imala u nosu....Ali sam izvadila....
Svidja mi se jezik....mislim da cu uraditi.....jednom.....
Moj drug je pre mesec dana uradio obrvu i kaze da nije strashno,u jednom trenutku jako zaboli i to je sve....
Najvishe me nervira u pupku...to je tako....tako.....ne mogu da nadjem pravu rech...:(

Neeeee... Ni prvog puta (jao shto si grozan :razz: ), ni roditelja. Vec bola, ko shto reche moja Bliz. A ti Keeperu utuli... Da, plashim se bola... U stvari, to bi i pretrpela, nego onoga posle... :(

Naravno da je bol izdrziv. Izdrzala bih to, izdrzala sam svashta, ali i infekcija je shi*t. Tri puta sam bushila ushi, i jednom mi se inficiralo- boli ko Djavo!!!! Svaki put mi se zapushile ushi. Ponovo cu na zimu.

Ma, nemoj da te to sprechi. Samo se ti lepo brini oko pirsinga i sve ce biti ok. Dve osobe koje znam su bushile nos. Jedna od njih je josh plus bushila i pupak, a ova druga i jezik. I naravno, imaju bushne ushi. I nisu imale ni i od infekcije... Opushteno.

ne mislim apsolutno nishta o tome....shto se mene tiche probushi grlo zabole me

a pirsinzi inache....pa shta ja znam....ok su....al me taaako smori kad vidim devojkama pupkove....sve se pomamile...sad je hit nemati pirsing na pupq....ja se jedno vreme lozhio da bushim obrvu....al zamisli shta bi pacijenti rekli....ma daaaj....bash bi ulivao poverenje....em chupopav....em sam golem....em da imam i mindjushu na oq...ma idi

Tinar:
Ma, nemoj da te to sprechi. Samo se ti lepo brini oko pirsinga i sve ce biti ok. Dve osobe koje znam su bushile nos. Jedna od njih je josh plus bushila i pupak, a ova druga i jezik. I naravno, imaju bushne ushi. I nisu imale ni i od infekcije... Opushteno.

Ja imam busne usi (3 rupice na desnom i 2 na levom) i nikad nisam imala neku infekciju,to mi je da kazem neka uteha :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back