Picula a?

Само ме занима да ли се нашао бар један студент који је отишао у Брисел па да приупита тог Бартулицу:

''Када ћете се ви господине и ваша држава извинути за геноцид који сте починили над Србима? Треба ли да вас уопште подсећам на Јасеновац и многа друга места у којима сте се зверски иживљавали над Србима?''
То не могу и не треба да раде студенти, већ надлежне институције државе Србије.
На жалост, те институције не постоје. Зато се студенти и боре за успостављање институција, које би онда, између осталог, могле и да одговоре на овакве нападе.
А не да Србија буде као немоћно кученце које свако шутира.

Ti meni serdare, ja tebi vojvodo, i ranije ste isticali kako Nataša Kandić podržava studente, ali opet na pomen izbora, listom svi napunili gaće. :D
Bice izbori. Onda cete da placete po redditu kako su vas prodali babe i dede i kako najlakse da napustite Srbiju. Polako. Docekace vas Seve i Picula na granicnom prelazu.

Meni je neverovatno da se opozicioni politicari iz Srbije uvek upecaju na foru da ih podrze neki Picula (Bartilica ili kako god se vec prezivali u proslosti), otvoreni srbomrsci (da se ne lazemo, zabole njih ko je na vlasti u Srbiji, njihovo politicko telo su glasaci koji se loze na Tomsona, na propalu i pocepanu Srbiju). Samim tim sto ih je podrzao neki takav europralamentarac oni gube znatan broj glasaca u Srbiji.

Nekako imam utisak da te mutivode iz europarlamenta imaju intteres da sto vise miniraju neku pozitivnu promenu u Srbiji, njima odgovara da kod vas u Srbiji bude sto gore.

Meni je neverovatno da se opozicioni politicari iz Srbije uvek upecaju na foru da ih podrze neki Picula (Bartilica ili kako god se vec prezivali u proslosti), otvoreni srbomrsci (da se ne lazemo, zabole njih ko je na vlasti u Srbiji, njihovo politicko telo su glasaci koji se loze na Tomsona, na propalu i pocepanu Srbiju). Samim tim sto ih je podrzao neki takav europralamentarac oni gube znatan broj glasaca u Srbiji.

Nekako imam utisak da te mutivode iz europarlamenta imaju intteres da sto vise miniraju neku pozitivnu promenu u Srbiji, njima odgovara da kod vas u Srbiji bude sto gore.
Kad je Hrvatima odgovarala stabilna i mirna Srbija ?

Videh neki snimak gde jedan mladi covek koji je posetio EU parlamentarce skoro ushiceno kaze nesto u stilu:
"Svi tamo razumeju srpski."

Jbt, jbt, koga bre tako "bistroga" saljete u toj delegaciji... naravno jarane da svi koji su vas primili razumeju srpski jezik jer su vas primili hrvatski europarlamentarci, dalje od njih niste dospeli. Mislim, toliki stepen neinteligencije ne videh odavno.
Где си видео тај снимак?
Подели да видимо и ми па да можемо да коментаришемо.
Или ти се привидело, у стилу ”што је баби мило то јој се и снило”? :mrgreen:

Back