Hajde, ne svadjajte se.Znam, nema izbora u atmosferi punih gaća ava i ostatka bande, ali će da vidimo...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde, ne svadjajte se.Znam, nema izbora u atmosferi punih gaća ava i ostatka bande, ali će da vidimo...![]()
Kad se odreknu Picule i Bartulice.Gledajte do sutra.
Kad se unormalite biće raspisani.
Treba da se zalećemo autima u masu, da izmišljamo slučajne prolaznike koji se biju sa starcima, da napravimo ćacilend, pa da se nekako ulopimo u vašu ideju normalnosti?Gledajte do sutra.
Kad se unormalite biće raspisani.
Budi originalan, tako je i Kežualko tražio odricanje od Đilasa i Dinka, mesecima pre tebe, ali niko nije bio glup toliko da se uvlači u takve diskusije, dok avu rejting pada li pada...Kad se odreknu Picule i Bartulice.
То не могу и не треба да раде студенти, већ надлежне институције државе Србије.Само ме занима да ли се нашао бар један студент који је отишао у Брисел па да приупита тог Бартулицу:
''Када ћете се ви господине и ваша држава извинути за геноцид који сте починили над Србима? Треба ли да вас уопште подсећам на Јасеновац и многа друга места у којима сте се зверски иживљавали над Србима?''
Treba da se zalećemo autima u masu, da izmišljamo slučajne prolaznike koji se biju sa starcima, da napravimo ćacilend, pa da se nekako ulopimo u vašu ideju normalnosti?![]()

Zato ti imaš rejting.Tebe svi slušaju.Budi originalan, tako je i Kežualko tražio odricanje od Đilasa i Dinka, mesecima pre tebe, ali niko nije bio glup toliko da se uvlači u takve diskusije, dok avu rejting pada li pada...

Bice izbori. Onda cete da placete po redditu kako su vas prodali babe i dede i kako najlakse da napustite Srbiju. Polako. Docekace vas Seve i Picula na granicnom prelazu.Ti meni serdare, ja tebi vojvodo, i ranije ste isticali kako Nataša Kandić podržava studente, ali opet na pomen izbora, listom svi napunili gaće.![]()
Kako se to bude u poziciji da se postavljaju uslovi? Ne vidim da se nešto promenilo i u vreme kad su postavljeni prvi uslovi. Jedino av je tad nudio izbore u svako doba, a sad od njih bega li bega...Da, baš tako.
Niste više u poziciji da postavljate uslove jer vam sada treba nešto a i sve uslove ste ispostavljali što ste imali..![]()

A neko ide kod Trampa … Pa posle sebe mlati mokrom carapomNeko se bori za podrsku Tonina Picule a neko za podrsku Vladimira Putina
I posle se cude sto gube svake izbore
Lepi, tebi svaka čast, ali imaš li ti mandat da suprotno izjavama Dačića, Vučevića, i Vučića da najavljuješ izbore?Bice izbori. Onda cete da placete po redditu kako su vas prodali babe i dede i kako najlakse da napustite Srbiju. Polako. Docekace vas Seve i Picula na granicnom prelazu.

Kako se to bude u poziciji da se postavljaju uslovi? Ne vidim da se nešto promenilo i u vreme kad su postavljeni prvi uslovi. Jedino av je tad nudio izbore u svako doba, a sad od njih bega li bega...![]()

Da. Slobodan sam covjek. To sam procitao na nekom nasem CG portalu. Vi svakog ko ne misli kao vasi studenti proglasavate botom? Smijesni ste.Lepi, tebi svaka čast, ali imaš li ti mandat da suprotno izjavama Dačića, Vučevića, i Vučića da najavljuješ izbore?![]()
Kad je Hrvatima odgovarala stabilna i mirna Srbija ?Meni je neverovatno da se opozicioni politicari iz Srbije uvek upecaju na foru da ih podrze neki Picula (Bartilica ili kako god se vec prezivali u proslosti), otvoreni srbomrsci (da se ne lazemo, zabole njih ko je na vlasti u Srbiji, njihovo politicko telo su glasaci koji se loze na Tomsona, na propalu i pocepanu Srbiju). Samim tim sto ih je podrzao neki takav europralamentarac oni gube znatan broj glasaca u Srbiji.
Nekako imam utisak da te mutivode iz europarlamenta imaju intteres da sto vise miniraju neku pozitivnu promenu u Srbiji, njima odgovara da kod vas u Srbiji bude sto gore.
Мора да ти недостаје Ђукановић...Da. Slobodan sam covjek. To sam procitao na nekom nasem CG portalu. Vi svakog ko ne misli kao vasi studenti proglasavate botom? Smijesni ste.
Ne.Мора да ти недостаје Ђукановић...
Где си видео тај снимак?Videh neki snimak gde jedan mladi covek koji je posetio EU parlamentarce skoro ushiceno kaze nesto u stilu:
"Svi tamo razumeju srpski."
Jbt, jbt, koga bre tako "bistroga" saljete u toj delegaciji... naravno jarane da svi koji su vas primili razumeju srpski jezik jer su vas primili hrvatski europarlamentarci, dalje od njih niste dospeli. Mislim, toliki stepen neinteligencije ne videh odavno.

Izbori će bit samo onda kad ih ti zakažeš.Lepi, tebi svaka čast, ali imaš li ti mandat da suprotno izjavama Dačića, Vučevića, i Vučića da najavljuješ izbore?![]()

Zato što je napumpano i spremno za izbornu pobedu, nema potrebe za svakodnevnim masovnim boravkom na ulici, ali kada zatreba lako će se okupiti i odbraniti DIF npr.Pa promenilo se.
Nema vas više po ulicama.
Pumpate još na internetu i sad vas zanima politika..![]()
Zato što je napumpano i spremno za izbornu pobedu, nema potrebe za svakodnevnim masovnim boravkom na ulici, ali kada zatreba lako će se okupiti i odbraniti DIF npr.![]()

Nikada. Nisu oni nama nikada bili niiti nece biti prijateljski nastrojen narod.Kad je Hrvatima odgovarala stabilna i mirna Srbija ?
Nikada. Nisu oni nama nikada bili niiti nece biti prijateljski nastrojen narod.

Seve je oduvijek bila Srpkinja, samo joj je u jednom trenutku odgovaralo da se pravi Hrvatica. Ćaća Sever Vučković je prvi rod s Aljošom Vučkovićem, a taj je 100% Srbo.Severina je sada Srpska majka, nije više Ceca..![]()