- Poruka
- 93.679
Jeste jeli nekad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, nisi probala
Пре ћу пужа да прогутам!Znači, nisi probala
Ajde, ajde, prevaziđi predrasude.Пре ћу пужа да прогутам!
To kad se kuva, ovo ne. Da ti ne kažu, ne bi znao da nije brašnokarfiol kad se spremi ima oseća se na prdež
ma more i kad je pohovan isto zaudaraTo kad se kuva, ovo ne. Da ti ne kažu, ne bi znao da nije brašno
ma nije ni pohovan. Tvrdo je ko kora od testama more i kad je pohovan isto zaudara
Карфиол је једино у туршији добар, све остало је шит.ma nije ni pohovan. Tvrdo je ko kora od testa
Neće karbohidrate, recimo ja. Ili ne voli testo, opet ja.И зашто би ЗАБОГА ико желео тесто од карфиола???¿¿¿
vizuelno dobro deluje ali mnogo bre izgleda ko neka pljiska, volim više da budu masnije, više testama nije ni pohovan. Tvrdo je ko kora od testa
Opet ti da mi napljuješ karfiolАко оћеш кето, једи месо шта ће ти тесто
nakrljaš gore sve što voliš, kora je tu samo da drživizuelno dobro deluje ali mnogo bre izgleda ko neka pljiska, volim više da budu masnije, više testa
Па онда можеш и без коре, на сиру да запечеш.
Јамачно, бенавиш се са овим бедастоћама!Opet ti da mi napljuješ karfiol![]()
A ti bi baš da izbaciš karfiol pa to ti jeПа онда можеш и без коре, на сиру да запечеш.
ne verujem da može od tikvica da se zapeče kao testo. Al tikvice volim, jeo bih pa nek je i mlohavoЈамачно, бенавиш се са овим бедастоћама!
Ај да су тиквице па да разумем, ал јбни карфиол, братеее
U pici se ne oseća ni trun od karfiola. Dal ga ubije temperatura, dal šta, al tako jepokušavao sam taj karfiol da jedem nekoliko puta, ali jok, neće pa neće
ukoliko bi nekim slučajem jeo ovo čudo moralo bi da ima tonu belog luka...za svaki slučajU pici se ne oseća ni trun od karfiola. Dal ga ubije temperatura, dal šta, al tako je