Pezo 206 problem nakon promene seta kvacila

jukabg

Domaćin
Poruka
3.725
Popravljeno kvačilo kod drugih majstora.UZROK KVARA/STAVLJENO KVAČILO KINESKI VALEO.Korpa kvačila bila pokvarena kao i sajla nakon 4000 km.Imam pravo na garanciju 2 godine iako taj servis daje 6 meseci garanciju na rad i delove.Dobro su me nategli jer su prilikom ugradnje uvalili loše delove.I sajla bila istegnuta jer su peraja korpe ispala.
Tesko da ce vratiti lovu ali posetit će ih bar inspekcija ako ništa.Sve racune imam i izjavu ovog majstora što je stavljao novi set kvačila.
Eto stavljaju tako loše delove koji ne mogu ni par hiljada km iako smo se dogovorili da stave 1 put kvalitetan set.Na osnovu ovih oznaka mi ovi rekose da je neka kineska kopija.Isključivo zbog lošeg kineskog valea došlo do kvara.Jer se iskrivilo.Tako bar kazu ovi sto su mi sada namontirali drugi set.

Prilozi

• IMG_20221226_110813.jpg
    IMG_20221226_110813.jpg
    81 KB · Pregleda: 16
  • IMG_20221226_135529.jpg
    IMG_20221226_135529.jpg
    60,8 KB · Pregleda: 16
Poslednja izmena:

igi192

Elita
Poruka
24.230
Popravljeno kvačilo kod drugih majstora.UZROK KVARA/STAVLJENO KVAČILO KINESKI VALEO.Korpa kvačila bila pokvarena kao i sajla nakon 4000 km.Imam pravo na garanciju 2 godine iako taj servis daje 6 meseci garanciju na rad i delove.Dobro su me nategli jer su prilikom ugradnje uvalili loše delove.I sajla bila istegnuta jer su peraja korpe ispala.
Tesko da ce vratiti lovu ali posetit će ih bar inspekcija ako ništa.Sve racune imam i izjavu ovog majstora što je stavljao novi set kvačila.
Eto stavljaju tako loše delove koji ne mogu ni par hiljada km iako smo se dogovorili da stave 1 put kvalitetan set.Na osnovu ovih oznaka mi ovi rekose da je neka kineska kopija.Isključivo zbog lošeg kineskog valea došlo do kvara.Jer se iskrivilo.Tako bar kazu ovi sto su mi sada namontirali drugi set.
Rekoh ti ja da je do korpe:) ..Ja sam samo jednom kupio taj kineski set na jednom VW Polo ..100km i druk lezaj prosvirao ..Kažu garancija skini dobit ces novi ..Ebo tu garanciju kad moras sve ponovo skidati radi jeftinog dela .. Od tada samo Luk ili Sachs ..

DarkMoon

Elita
Poruka
20.842
Jesam ti rekao da ti uvalili krs kvacilo i moj majstor ti potvrdio.

botr

Iskusan
Poruka
5.786
Preporucujem da ih opljunes na gugl recenzijama, sa sve slikom.

Dule 021

Veoma poznat
Poruka
12.442
Rekoh ti ja da je do korpe:) ..Ja sam samo jednom kupio taj kineski set na jednom VW Polo ..100km i druk lezaj prosvirao ..Kažu garancija skini dobit ces novi ..Ebo tu garanciju kad moras sve ponovo skidati radi jeftinog dela .. Od tada samo Luk ili Sachs ..
Juce sam menjao na jednom autu set kvacila i kaze majstor da je Sachs u poslednje vreme u problemu i da malo malo nesto ne valja.
Ja ugradio Luk i sve je ok za sada.

jukabg

Domaćin
Poruka
3.725
Jesam ti rekao da ti uvalili krs kvacilo i moj majstor ti potvrdio.
Jeste sve ok drug...sada stavljen saks i radi lepo ...Ovi ne trzaju i ne odgovaraju ..sto me ujebali ..sledi inspekcija ..pa ce se opet kurcit...kazna ide do milion dinara..garancija po Srpskom zakonu je 2 godine ..imam sve racune ..i od drugih majstora...Tako da opusteno...ne moraju da vrate lovu....Bagra je sve to.... Oni uveli zakon da daju 6 meseci garanciju...mimo drzavnog ..ovi na inspekciji u cudu sta pricaju.

jukabg

Domaćin
Poruka
3.725
Preporucujem da ih opljunes na gugl recenzijama, sa sve slikom.
Naravno drug idu u medije 1000%
Kulturno dosao da mi to poprave na vreme.Nisu me primili ni hteli da pogledaju kvar.Tj sto su mi kineza uvalili.Ja popravim na drugom mestu nece da vrate lovu.
A platit ce inspektoratu i sledi im tuzba i racunam za 12 godina da ce platit sve .Bahato se ponasaju kao i vecina mehnicara.Nisu jedini .90% bagre tako rade kada im reklamiras.

jukabg

Domaćin
Poruka
3.725
Na prvoj fotki se vidi da je pokvaren potisni ležaj pojeo pera korpe lamele i ukopao se. Ako su sama pera farbana onda je i korpa remontovana. Mi smo na ladu stavili valeo set kupljen i montiran u gazeli evo vozi se ko mercedes već 50.000 km bez problema.
Nakon 3000 km od postavljanja sve riknulo.Ovaj drugi servis je rekao da je sve kinesko stavljeno unutra zato i stradalo tako brzo.
Ali pazi foru ja im reklamirao njima se hebalo nisu hteli ni pogledati.Kao 6 meseci garancije.Naravno 6 meseci jer uvaljuju kineske delove.
Nece to proc .

Poslednja izmena:

DarkMoon

Elita
Poruka
20.842
Naravno drug idu u medije 1000%
Kulturno dosao da mi to poprave na vreme.Nisu me primili ni hteli da pogledaju kvar.Tj sto su mi kineza uvalili.Ja popravim na drugom mestu nece da vrate lovu.
A platit ce inspektoratu i sledi im tuzba i racunam za 12 godina da ce platit sve .Bahato se ponasaju kao i vecina mehnicara.Nisu jedini .90% bagre tako rade kada im reklamiras.
Ne zali ih, para se ne zaradjuje lako, ja prevarante ne mogu da smislim tukao bi ih gde god ih vidim.

mario80

Buduća legenda
Poruka
45.051
Nakon 3000 km od postavljanja sve riknulo.Ovaj drugi servis je rekao da je sve kinesko stavljeno unutra zato i stradalo tako brzo.
Ali pazi foru ja im reklamirao njima se hebalo nisu hteli ni pogledati.Kao 6 meseci garancije.Naravno 6 meseci jer uvaljuju kineske delove.
Nece to proc .
Mi smo zato kešnuli 29.000 din pre 6-7 godina za tu avanturu. Ti si sigurno bolje prošao :mrgreen:

Mog ujaka isto tako kao tebe varaju godinama, čovek gleda što jeftinije da prođe. Vitalni delovi se ne kupuju tako.

jukabg

Domaćin
Poruka
3.725
Mi smo zato kešnuli 29.000 din pre 6-7 godina za tu avanturu. Ti si sigurno bolje prošao :mrgreen:

Mog ujaka isto tako kao tebe varaju godinama, čovek gleda što jeftinije da prođe. Vitalni delovi se ne kupuju tako.
Slazem se drug.Dosao sam u ozbiljan servis i prepustio im posao.I oko delova i popravke.
Problem je sto sam ljigavcima verovao.Od sada ko hoce da mi popravlja donosim sam delove i licno sedim u garazi za vreme popravke .Jbg jedino tako bg moze.

jukabg

Domaćin
Poruka
3.725
Ne zali ih, para se ne zaradjuje lako, ja prevarante ne mogu da smislim tukao bi ih gde god ih vidim.
Naravno drug,znam servisera ljigavca koji mi radio i stavio grubu kinesku kopiju....Sve ce sesti na svoje mesto.2 puta sam u pola godine namestao kvacilo zbog prevaranta.Inspekcija,zastita potrosaca su im na vratu ...i svasta jos nesto.Laganica...jebat cu im majku majcinu