DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 53.449
Sad sam bas vozio pre jedno dva sata lagano gde neki neasfaltirani putevi i dodje tako 91-92c nakratko samo upalio ventilator u prvu i to je to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je i moj otac vozio ladu samaru pa posle godinu dana ispustim blato braon rđe koliko hoćeš pa ispiram nekoliko puta ceo sistem i sipam antifriz.Ja sam kod mene sipao cistu vodu da bih isprao sistem i vozio tako jedno 2-3 nedelje i nikakvih problema nije bilo.
To je bilo pre, sve to isprano sad je roze boje i kako treba da bude.Tako je i moj otac vozio ladu samaru pa posle godinu dana ispustim blato braon rđe koliko hoćeš pa ispiram nekoliko puta ceo sistem i sipam antifriz.
Moraš da imaš antifriz štiti od oksidacije i korozije motor iznutra.
Ti si već kačio fotke gde se vidi da ti je blato u čontri.
Posuda nije isprana, jedino to ostalo.Malo je taman treba da bude roze
To je trebalo i posuda da se skine i da se i to ispere kad menjano.To nekoliko puta provrtiš vodu ispustiš i bude ko novo. Ljudi nekada spoje na šlauf pa puste vodu da piči
Ja ga nisam menjo,a pre mene neznam...i to ću promenit.Jel menjan nekad termostat?
Meni drzi na 90 kad vozim onako na otvorenom putu ili malo kroz grad, ono je najbolje kad zakuca na 90 i ne mrda tako mi na clia radilo.Sve cu tako odradit.Kao da hladnjak ili ventilator nemaju snagu da razlade motor .
Sta mu klima uradi da ga tako optereti boga pitaj!Bez klime 89 konstano drzi.