DarkMoon Legenda Poruka 54.563 juče u 11:42 - Problem sa Audijem A3, 2013. #76 Ptico nije to filter za vazduh koji kosta par stotina dinara pa mozes da menjas kako hoces.
bird again Buduća legenda Poruka 31.800 juče u 11:47 - Problem sa Audijem A3, 2013. #77 DarkMoon: Ptico nije to filter za vazduh koji kosta par stotina dinara pa mozes da menjas kako hoces. Kliknite za proširenje... Ako nisi sposoban da nesto odrzavas normalno nemoj to ni da vozis.
DarkMoon: Ptico nije to filter za vazduh koji kosta par stotina dinara pa mozes da menjas kako hoces. Kliknite za proširenje... Ako nisi sposoban da nesto odrzavas normalno nemoj to ni da vozis.
DarkMoon Legenda Poruka 54.563 juče u 11:49 - Problem sa Audijem A3, 2013. #78 bird again: Ako nisi sposoban da nesto odrzavas normalno nemoj to ni da vozis. Kliknite za proširenje... A sta ce mi to...itekako imam mogucnosti da odrzavam ali mi ne trebaju dpf i te gluposti.
bird again: Ako nisi sposoban da nesto odrzavas normalno nemoj to ni da vozis. Kliknite za proširenje... A sta ce mi to...itekako imam mogucnosti da odrzavam ali mi ne trebaju dpf i te gluposti.
igi192 Buduća legenda Poruka 29.583 juče u 12:13 - Problem sa Audijem A3, 2013. #79 bird again: Kako ga u servisu “srede”? Znas? Kliknite za proširenje... Znam ima par načina ..ispeku ga u rerni je jedan
bird again: Kako ga u servisu “srede”? Znas? Kliknite za proširenje... Znam ima par načina ..ispeku ga u rerni je jedan
mario80 Stara legenda Poruka 80.110 juče u 12:28 - Problem sa Audijem A3, 2013. #80 Često plane auto i izgori ceo prilikom prinudne regeneracije moj komšija svaki put stoji pored sa protivpožarnim aparatom Sve nas potruje.
Često plane auto i izgori ceo prilikom prinudne regeneracije moj komšija svaki put stoji pored sa protivpožarnim aparatom Sve nas potruje.