- Poruka
- 12.559
Žestoko njesra...
E j b g sada nemam vishe repa... Dodje sutra.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žestoko njesra...

A shto da ne? Zato shto je " samodeklarirani četalj " ?

vjerojatno nikad nijednu pjesmu colonije nisi poslušala. evo jedna za primjer ako nisi na dial up-u
Pesma je njesra.
Žestoko njesra...Pesma je njesra.

Znači, četnik Bora optužuje Coloniju i one koji ih slušaju da su ustaše i izdajnici i ti pitaš "što da ne"..... fantastično.![]()

А шта је ту чудно што један четник оптужује усташе и издајнике!?![]()

vjerojatno nikad nijednu pjesmu colonije nisi poslušala. evo jedna za primjer ako nisi na dial up-u
Е, немој тако!!!..nije za idiote, nego za debile..

Е, немој тако!!!
"Браћа" Хрвати ...............откидају на њих!!!
![]()

Znači, četnik Bora optužuje Coloniju i one koji ih slušaju da su ustaše i izdajnici i ti pitaš "što da ne"..... fantastično.![]()
'Ajde da ponovim, onako ukratko... Da, i o5 pitam: Shto da ne? ... Pazi, ne kazem ja da su svi koji slushaju Koloniju ustashe... Da se razumemo... Ali... Zashto Bora nema pravo na svoje mishljenje!? Zato shto je chetnik!? 
Ceca je vrh umetnosti!

Članovi grupe „Kolonija“ ne pokazuju kajanje zbog toga što su pevali hrvatskom ratnom zločincu
Pevali smo Glavašu, ali Mladiću ne bismo!
Organizatori ne planiraju otkazivanje koncerta
Ispred organizatora koncerta kuće „Blu saund“ dobili smo direktorku Gordanu Milojević.
- Kada smo ugovarali koncert u Centru „Sava“, nisam znala za njihov nastup u Tomislavgradu. Pročitala sam vaš tekst i stupila u kontakt sa njima, jer me je interesovalo šta je istina. Tomislav, njihov menadžer, mi je odgovorio da su oni profesionalci i da pevaju gde god da su pozvani, a da ih politika uopšte ne interesuje. Žao mi je što se sve to desilo, ali ne želim da se mešam u tu temu. Inače, mislim da su sjajni ljudi i muzičari i da im treba dati priliku da ih ljudi u Srbiji bolje upoznaju. Ne vidim razlog za otkazivanje koncerta jer bi to bio znak da se nečega stide - rekla je Gordana za naš list.
На том концерту сигурно ће ићи само такозване демократе.

Ali izvali sklop te rechenice.![]()
Ledilo... Ma Teodosije je legenda, jedino ga je malo bukvar smarao kao dete...![]()
J b g, tezak zivot bio tada, sad' ima na shta da se vadi... 
A nije bilo demokrata da ih otera u ku*ac shto mora sva slova da nauchi...J b g, tezak zivot bio tada, sad' ima na shta da se vadi...
![]()
Prsotina![]()
Видим по Србији само се пише ћирилицом, захваљујући такозваним демократама.
A nije bilo demokrata da ih otera u ku*ac shto mora sva slova da nauchi...J b g, tezak zivot bio tada, sad' ima na shta da se vadi...
![]()
U Srbiji su i latinica i cirilica ravnopravna pisma. Zato je nash jezik duplo bolji od ostalih! A ovi shto bi da uvedu da bude samo cirilica su izdajnici, i treba da se stide, jer bi tako osakatili nash divni srpski jezik i spustili ga na nivo " obichnih " jezika.
Велеиздајници су они који стављају једнакост ћирилице са латиницом у Србији. У Србији под такозваним демократама ћирилица је минимално употребљена, а латиница малтене свугде.
Ma čovek zna preko 200 slova, pismen je do yaya, nego ima neke probleme sa "vladavinom naroda", a ne zna kako da se postavi...

Велеиздајници су они који стављају једнакост ћирилице са латиницом у Србији. У Србији под такозваним демократама ћирилица је минимално употребљена, а латиница малтене свугде.
Pa dobro jesi li ti uopshte svestan shta si sada rekao? 
A ko to kaže? Šta lupetaš majketi? kako je pod "takozvanim demokratama" ćirilica "minimalno upotrebljena". Je6ote, zabole me bre doope što ne podnosiš demokrate, ali nemoj da si idiot kome svaki ku*ac smeta. Što bre lažeš ovde? Ako imaš problem - leči se, a nemoj da, ko ona budaletina Tihi, samo sviraš ku*cu. NE valja ti ovo, ne valja ti ono, pa idi brate negde kod Rusa ili Grka da ti bude lepo, a ne da ovde lečiš frustracije lažima...
Ti kad bi imao mozga, proširio bi malo fond reči, umesto da samo laprdao o "megagigagasrbomrzcima" ili "veleizdajnicima" ili "demonkratama"... .Ajde malo povedi računa da su demokrate većinsko gradivno tkivo Srbije i srpskog naroda, i da ti kao nesposobna jajara možeš samo da crkneš od muke, Srbija je ovo što jeste. I nemoj da lažeš, jer je ružno lagati!
И ја сам за забрану наравно.Само сам хтео да кажем како смо ми цивилизовани за разлику од њих