gost 26063
Obećava
- Poruka
- 94
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gagasvemir:Znam,ima ta tema ali od 2003. Molim vas da mi kazete nesto o auotobiografiji? Da li treba da je dugacak kao i esej??? Da li mozete da mi predlozite neke knjige da dobijem inspiraciju za esej??? Unapred hvala. Dragana
P.S. Pisite mi i vi nesto koji zelite isto kao i ja da se po prvi put prijavite! :grin:

Loodilo. Prvo sam mislila da ce biti uzas, ali svi smo se nevidjeno vezali jedni za druge. Za zenske koje ce tek ici: u wc-u neme tople vode u onim kabinama sa zavesom, samo prva i poslednja koje nemaju zavesu ali opushteno...
) nema vode i sve je iz tetrapaka... Samo da vidite kako prave nesicu...
Nema spavanja, to je prva stvar za koju morate da se spremite (sem na predavanjima, shto ne zameraju previshe). Ja sam doshla juche u 1 popodne i spavala neprestano do danas u 11 ujutru. Bez zezanja... Druga je da su sobe shestokrevetne i da su kao mali shpajz. Nosite shto manje stvari i shto manje kofere. Moje drushtvo na seminaru je bilo super (mozda chak bolje od hem1 i ist1, sem nekih izuzetaka). Bilo je i jedno muvanje na relaciji arh1-arh1. Mentori ce biti oko dve godine (manje, vishe) stariji od vas, a mentori nisu uopshte za bacanje, a politika im je potpuno ok shto se tiche "takvog" muvanja (nash rukovodioc je zatrudnela sa jednim uchenikom
). Budite aktivni (to je najvaznije od svega), nemojte da budete bezobrazni prema mentorima jer mogu zivot da vam zagorchaju, ne prichajte im kako ste umorni, kako vam je teshko i sl. poshto ce to da ih usreci (ne pitajte zashto, oni su neka vrsta kul mazohista :? ) i ni sluchajno nemojte viri dok budete igrali Mafije (nije fora) 
Bili su ok, ali su imali tu crticu. Iskaljavali su svoj bes od kada su bili u nashim godinama...
Nije bilo toliko loshe predavanje, ali ostali smo do 5-6 ujutru proslo vece da radimo rad. Dakle, glava mi je neprestano "kljucala".
Nama je rukovodilac rekao da ne smemo tako kasno da ostajemo, i kad je videla da je nismo poslushali rekla je da nece da vidi nikoga kako spava na ta dva poslednja predavanja. Loodilo... Nismo mi mnogo spavali, ali bilo je par puta.