Петнаест година од петооктобарских промена

Лидери Демократске опозиције Србије су били:

др Војислав Коштуница (Демократска странка Србије),
др Зоран Ђинђић (Демократска странка),
мр Велимир Илић (Нова Србија),
др Небојша Човић (Демократска алтернатива),
др Драгољуб Мићуновић (Демократски центар),
др Жарко Кораћ (Социјалдемократска унија),
др Горан Свилановић (Грађански савез Србије),
др Владан Батић (Демохришћанска странка Србије),
др Драган Веселинов (Коалиција Војводина),
генерал Вук Обрадовић (Социјалдемократија),
Душан Михајловић (Нова демократија),
Јожеф Каса (Савез војвођанских Мађара),
Миодраг Исаков (Реформисти Војводине)
Ненад Чанак (Лига социјалдемократа Војводине),
генерал Момчило Перишић (Покрет за демократску Србију),
Расим Љајић (Санџачка демократска партија),
Бранислав Ковачевић (Лига за Шумадију),
др Мирољуб Лабус (Г17 плус),
Срђа Поповић (ОТПОР).

-----------------------------------------------------
oni su nacinili srbiju ovakvom kakva je danas

2gtPS7J756.jpg

Prilozi

• 5-ti.jpg
    5-ti.jpg
    98,2 KB · Pregleda: 0
Žika neće da kupi domaće, smrdi mu Lav / Jelen.

Žika hoće Budweiser.Onda ti lupiš carinu na Budweiser, i Žika počinje sa švercom iz Temišvara.

Lav / Jelen stoje i dalje jer su kanta, a Žika i dva carinika su puni ko brodovi.
Zika i carinik su *puni ko brodovi* sve DOK NE BUDU ZIVI SKUVANI U VRELOM ULJU (ili *samo* ubijeni metkom u potiljak - ako si *civilizovan* kao Kina gde naravno porodica ubijenog posle i plati metak da *drzava ne bude ostecena* ) sto bi uradila SVAKA drzava koja ima za cilj zastitu dugorocnih interesa vecine svog naroda a ne kratkorocnih interesa trenutne oligarhije. Bas me zanima ZASTO nije bilo *budweisera* u vise decenija postojanja SFRJ po cenama koje su prakticno iste kao i domaci komparativni proizvod. E, to smo dobili time sto je danas dinar *jak* i *stabilan* (na osnovu toga sto se stalnim zaduzivanjem ubacuju milijarde evra u zemlju a dinari se ne dostampavaju u istom iznosu) - da je danas npr. *milka* cokolada 95 dinara a cokolada *Pionir* Subotica isto 95 dinara. Sta mislis koju ce od ove 2 cokolade prosecni balkanski kompleksas da kupuje u situaciji kad kostaju isto? I koja ce naravno od ove 2 navedene fabrike da uspesnije prodajuci svoju robu bolje napreduje a koja ce da se ugasi? E, tako rade slepacke zemlje. Prihvate kvaziliberalne mantre o *slobodnom protoku roba, trzisnoj utakmici , bla bla, truc, truc* (a nemaju razvijene proizvodne snage) i sjebu sve svoje fabrike. I dospeju u *srednji vek* takvom *mudrom reformskom ekonomskom politikom*. Bas me zanima recimo zasto u Norveskoj nije bio dozvoljen uvoz stranih automobila sve do 1960. i neke godine?

Na današnji dan pre 15 godina oterali smo najveću stoku sa vlasti u Srbiji u istoriji naše države. Zapalili smo Skupštinu, da bi u njoj izgoreli glasački listići na kojima je pre glasanja bilo zaokruženo ime najvećeg smrada koji je vladao ovom državom i pre takozvanog drugog kruga glasanja. I danas ima degenerika koji nam prebacuju da je šteta što je Skupština izgorela tog dana, iako je obnovljena posle pet meseci, a nije im šteta što je Srbija pre toga bila deset godina pod sankcijama, izgubila pet ratova, gomilu teritorija i dobila po nosu od svih zaraćenih strana. Kakva jadna i bedna zamena teza.

Na današnji dan pre 21-dne godine bio sam redar u srednjoj školi. Bila je neka velika oktobarska vrućina, tada sam jeo čokoladu, jer sam bio mlad i lud (sada bojkotujem meso, mleko i jaja, kao i svu industrijsku hranu sa kodom HACCP, kafu, duvan, alkohol, drogu i lekove, jer mi se može tako), čokolada mi se istopila, i ja je uzmem i od nje onako gnjecave napravim loptice i valjke, zakačim ih jednu na drugu, i tako napravim čokoladno “gowno”. I, sad, to gowno od čokolade stavim lepo na salvetu i na profesorkin sto. I ulazi profesorka sociologije, totalno luda žena, a u državi se 1993. godine sve raspalo, imali smo novčanicu od 500.000.000.000 dinara, a plate ljudi su iznosile oko 1 ili 2 današnja € (za čime i dan-danas čeznu degenerici koje smo 2000. godine oterali sa vlasti), nadrndana zbog krize i bede u koju je uvaljena protiv svoje volje... još kad je na stolu videla čokoladno gowno na salveti... totalno je pukla. Nije mogla da veruje. Nije znala šta da radi. “Šta je ovo?!”, počela je da vrišti i histeriše. “Redar!” I ja iskočim i kažem da sam ja redar. “Ne brinite, profesorka, sad ću ja to da regulišem.” I uzmem ono čokoladno “gowno” i pojedem ga u slast, a salvetom obrišem njušku. Ha ha ha. Posle sam je jedva ubedio, ja, relativno primeran učenik i pritajeni huligan, da je u pitanju šala i da se niko nije iskenjao na njen sto. Ta čokolada sada košta oko 0,60 € (i ne jedem je, kao niti bilo koju čokoladu ili bilo koju industrijsku hranu iz kesica i kutija, jer bojkotujem HACCP i svu industrijsku hranu kojom cionisti truju ljudsku populaciju), a onda je iznosila pola plate, i bila je nedostupna za većinu nas. I bila je ukradena u prodavnici. Obe čokolade koje sam ukrao u celom svom životu bile su ukradene 1993. godine.

Tako je to bilo... ne ponovilo se...

Ако обучеш мајмуна у фармерке јер то значи да је он постао каубој ?

Tako razmišljaju sledbenici SPS-a. :rida:

- - - - - - - - - -

Samo budale slave svoju propast.

To su činili sledbenici Mire Marković i njenog muža dok su im idoli i "bogovi" bili na vlasti i uništavali sve pred sobom. :dash:

Другови, дозволите да вам изјавим саучешће на смрти Југославије, друга Слобе, и његовог изванредно способног режима.
МИТРЕ, време ти је за "томпус", и погледај испод столице гомилицу.. Баш заудара! ;)

Tako razmišljaju sledbenici SPS-a. :rida:

- - - - - - - - - -

To su činili sledbenici Mire Marković i njenog muža dok su im idoli i "bogovi" bili na vlasti i uništavali sve pred sobom. :dash:

Обе ове изјава су веома занимљиве !
Или су толико генијалне да ја не могу да их разумем или су толико глупе да су једино могле да дође из уста једног великог напредног демократског тупаџије и бота.

Problematicno je to sto je ucesnicima 5.10. (obicnim) MMF ispraznio tibe.

DHSS i Zajedno za Sumadiju ih ubacivali u prosvetu, zdravstvo, MUP, a sada ih Vujovic reze pa reze. :(

Ма не реже их, у томе је проблем, него је СНС напримао још много хиљада сличних паразита на буџет.

Зато је потребно да се заиста догоди резање, и масовна отпуштања.

Читам скоро да у ономе што ми подразумевамо под буџетлијама ради 400 000 људи (МУП, Војска, Школство, Здравство, Судство, државна управа), док још толико, дакле још 400 000 људи, ради на буџету, али нико не може тачно да каже где.

Дакле, прочишћење 400 000 познатих буџетлија, и гашење ових непознатих, би био прави потез.

Сец, сец.

Back