Petarde....

Ozbiljno, da.
Dakle, skupio se copor klinaca, palila se raznorazna pirotehnika...i onda je drugar imao famoznu ideju da ubaci ovim starcima petardu u kucu, sto je i uradio. Baba je vrisnula i pobegla pod sto, a deda je zgrabio pusku i izasao na ulicu. Poceo je da j*be, grebe, urla, da nas vija. Na svu srecu nije pucao, tragedija bi bila jos veca. Mada, ovo za babin slog su posle pricali, ali kao sto rekoh, nije proverena informacija i ja licno sumnjam u tu pricu. Sa sigurnoscu mogu jedino da tvrdim ono sto sam ocima video: drugar je ubacio petardu u kucu staraca, deda je sa puskom izasao da nas vitla.

p.s.: batalio sam pirotehniku otkad mi je petarda pukla u ruci i otkad sam ruku spalio bakljom u pijanom stanju na jednoj utakmici Partizana.

Pa jes', tragedija je uvek veća kad sopstveno dupe nastrada. Sve ostalo je zezanje, lepo detinjstvo i vrhunski doživljaj za draškanje mašte klincima.
Ebote, kud se izgubi onaj brđanski običaj držanja sačmare napunjene solju nadohvat ruke, pa da vam neko stvarno da krv, znoj i suze kao pedagošku nagradu, a ne da do njih dolazite sopstvenom retardiranošću...:roll:

a zasto svodite sve na istraumirane zivotinje? ni to nije beznacajno, ali kako vam bre uvek promakne da je stan neciji zamalo izgoreo?

mada ono kao, baba se slogirala, big deal

Daj bre...kao prvo, zabole me za istraumirano macku. Kao drugo, sumnjam da su likovi namerno zapalili stan tvom komsiji. Sta talasate toliko koji moj? Juce su klinci stavljali petarde u nase postansko sanduce. Supruga popiz*ela, pretila im policijom blabla...Sta treba da im radim? Da sidjem dole i isamaram sve do jednog? Da uzmem pistolji i vitlam ih? Ili odmah bombom da ih gadjam? :zroll:

Daj bre...kao prvo, zabole me za istraumirano macku. Kao drugo, sumnjam da su likovi namerno zapalili stan tvom komsiji. Sta talasate toliko koji moj? Juce su klinci stavljali petarde u nase postansko sanduce. Supruga popiz*ela, pretila im policijom blabla...Sta treba da im radim? Da sidjem dole i isamaram sve do jednog? Da uzmem pistolji i vitlam ih? Ili odmah bombom da ih gadjam? :zroll:

Ne radi se o nameri. Radi se o koeficijentu inteligencije koji može da shvati odnos uzrok - posledica.

Pa jes', tragedija je uvek veća kad sopstveno dupe nastrada. Sve ostalo je zezanje, lepo detinjstvo i vrhunski doživljaj za draškanje mašte klincima.
Ebote, kud se izgubi onaj brđanski običaj držanja sačmare napunjene solju nadohvat ruke, pa da vam neko stvarno da krv, znoj i suze kao pedagošku nagradu, a ne da do njih dolazite sopstvenom retardiranošću...:roll:

Alo, jel i tebi i ostalima treba da se crta? Ne podrzavam glupost, radi se o debilizmu jednog lika. Niti smo mi tada kao grupa odlucili da ubacimo petardu kod staraca, niti sam ja to uradio. Ne znam sta si zapenila. A tragedija bi bila veca da je neko od nas stradao - to osporavaj ili ne, ako imas mozga znaces da sam u pravu.

Krv, znoj i suze su privilegija - nema svako cast da to dozivi. :zcool:

Alo, jel i tebi i ostalima treba da se crta? Ne podrzavam glupost, radi se o debilizmu jednog lika. Niti smo mi tada kao grupa odlucili da ubacimo petardu kod staraca, niti sam ja to uradio. Ne znam sta si zapenila. A tragedija bi bila veca da je neko od nas stradao - to osporavaj ili ne, ako imas mozga znaces da sam u pravu.

Krv, znoj i suze su privilegija - nema svako cast da to dozivi. :zcool:

Znam, zato i kažem, šteta što vam deda nije dao čast i privilegiju na goreopisani način :zcool: Ja bih se itekako potrudila da budem precizna, da vam osolim guzice debilisane :zcool:

A znam i da si u pravu, to sam i rekla. I meni je veća tragedija da ja stradam nego da ti stradaš ;)

Znam, zato i kažem, šteta što vam deda nije dao čast i privilegiju na goreopisani način :zcool: Ja bih se itekako potrudila da budem precizna, da vam osolim guzice debilisane :zcool:

A znam i da si u pravu, to sam i rekla. I meni je veća tragedija da ja stradam nego da ti stradaš ;)

Ti bi nas isprangijala, onako kolektivno, zbog jednog debila medju nama? Pa dobro, majke mi, ako ti tako kazes... :zroll:

Tragedija je da bilo ko strada, pogotovo neko ko nije kriv. z;)

A, pa ako nije planirao požar, e, onda je sve u redu.
Ebg, greška, dešava se da ti se stan zapali u novogodišnjoj noći, da ti prsne prozor, da te rikošetira metak u glavu, šta ćeš, viša sila.
Serem ti se u logiku, Beer.

Ti bi nas isprangijala, onako kolektivno, zbog jednog debila medju nama? Pa dobro, majke mi, ako ti tako kazes... :zroll:

Tragedija je da bilo ko strada, pogotovo neko ko nije kriv. z;)

A baba je kriva....zbog čega tačno?

Bih, veruj mi da bih vas osolila iz krateža samo tako, na gomili. Onako, po brđanski ;)
Od toga se ne strada, ali biste dobili čast i privilegiju za znoj, krv i suze i arlaukanje u hitnoj plus da narednih mesec dana ne možete da sednete ;)

A, pa ako nije planirao požar, e, onda je sve u redu.
Ebg, greška, dešava se da ti se stan zapali u novogodišnjoj noći, da ti prsne prozor, da te rikošetira metak u glavu, šta ćeš, viša sila.
Serem ti se u logiku, Beer.

Ohoho...kako smo fasisti kada nam nesto smeta, a tako liberalni kod svojih "tripova". Da imas tako korektna razmisljanja u vezi sa npr. cigaretama i pusenjem, bila bi moralna stotka. Ovako, posto si plasljiva i prezires pirotehniku, zelela bi je zabraniti najbolje, ispadas u najmanju ruku licimUr. z:poz:

p.s.: metak ume i na svadbama da se vrati i rokne te na licu mesta-desava se. z;)

Radi se o nameri. Znaci, hteli da ispale raketu u vis da bi uzivali u vatrometu, ali raketa otisla greskom na terasu nekog lika. Desava se. Bitno je jako da li je namere za tim bilo ili se desilo nenamerno.

Bacanje petarde: dobre strane = kratkotrajna buka; loše strane = šlogiravanje babe, opekotine, amputacija prstiju, požar.... Izbroj dobre i loše strane. ;)

Ohoho...kako smo fasisti kada nam nesto smeta, a tako liberalni kod svojih "tripova". Da imas tako korektna razmisljanja u vezi sa npr. cigaretama i pusenjem, bila bi moralna stotka. Ovako, posto si plasljiva i prezires pirotehniku, zelela bi je zabraniti najbolje, ispadas u najmanju ruku licimUr. z:poz:

p.s.: metak ume i na svadbama da se vrati i rokne te na licu mesta-desava se. z;)

Objasni to ženi, vidiš da je htela pandure da zove zbog šugavog sandučeta, ebt, to je još bednije od istraumirane mačke :mrgreen:
Ako sam ja plašljiva, pa još fašista za ubacivanje pirotehnike u tuđu kuću, šta je tek ona za ovo? ;)

A baba je kriva....zbog čega tačno?

Bih, veruj mi da bih vas osolila iz krateža samo tako, na gomili. Onako, po brđanski ;)
Od toga se ne strada, ali biste dobili čast i privilegiju za znoj, krv i suze i arlaukanje u hitnoj plus da narednih mesec dana ne možete da sednete ;)

J*bi ga, shvatam da ti treba neki ventil sa te silne frustracije, ali ne bi ti nama nista. Krv, znoj i suze su spajale ekipu, bili smo drustvo gde smo ginuli jedan za drugog. Tako da...da si krenula na jednog od nas bila bi "cebovana" - to nam je bio specijalitet. Uigrani tim: brat, lik koji mi je posle bio kum i ja, brat cebuje skokom na zrvtu, koja je pre toga srusena, a ostali je onda ugaze, onako brdjanski, posteno. :zcool: z:mrgreen:

Kakva su to vremena bila, j*bote...danas nedoj*banim zenkama smeta bilo kakva buka, svi nervozni, na Bensedinu. z:mrgreen:

Bacanje petarde: dobre strane = kratkotrajna buka; loše strane = šlogiravanje babe, opekotine, amputacija prstiju, požar.... Izbroj dobre i loše strane. ;)

Aman, je si i ti nedokazna kao medvedic? Vec sam napisao: ja ne kupujem i ne bacam nikakvu vrstu pirotehnike. Ni baklje, ni petarde, ni rakete. Znam veoma dobro za "lose strane" tj. opasnosti, i kao sto sam isto vec napisao, osetio sam ih na svojoj kozi. Nije mala stvar izgoreti ruku sa bakljom, imam uspomenu dozivotnu, znam o cemu pricam.

ma kakve veze ima, nekom se istraumira macka, nekom pas, a nekom beba ... nekom sanduce
ne treba da radis nista, treba da trpis tudju budalastinu i da placas stetu eto sta treba...to su mladi ljudi, deca nasa...sta ti je

J*bi ga, shvatam da ti treba neki ventil sa te silne frustracije, ali ne bi ti nama nista. Krv, znoj i suze su spajale ekipu, bili smo drustvo gde smo ginuli jedan za drugog. Tako da...da si krenula na jednog od nas bila bi "cebovana" - to nam je bio specijalitet. Uigrani tim: brat, lik koji mi je posle bio kum i ja, brat cebuje skokom na zrvtu, koja je pre toga srusena, a ostali je onda ugaze, onako brdjanski, posteno. :zcool: z:mrgreen:

Kakva su to vremena bila, j*bote...danas nedoj*banim zenkama smeta bilo kakva buka, svi nervozni, na Bensedinu. z:mrgreen:

Reče Only beer posle konstatacije da mu je žena popizdela za pišljivo sanduče :lol: Kralju, imaš posla!

Povrać, povrać, previše si gledao ''Rane'' kad si bio mali pa si se pogrešno i identifikovao! Bolje da si gledao Branka Kockicu :lol:

ma kakve veze ima, nekom se istraumira macka, nekom pas, a nekom beba ... nekom sanduce
ne treba da radis nista, treba da trpis tudju budalastinu i da placas stetu eto sta treba...to su mladi ljudi, deca nasa...sta ti je

Ne trpim nikog, ne brini. Ali pre nego sto uzmem da ih samaram pokusacu da im objasnim zasto nije ispravno to sto rade. Mislim da cu ih tako pre podsteci da razmisle, nego da uzmem i izbubetam ih (sto bi usput meni samo donelo prebleme).

Ili si nepismena ili svesno lupetas i trazis opet nekog sa kim ces se zakaciti. Ako je ovo drugo, mene zaobidji. Cekaj Mushmulu da dodje, on ima zivaca i za tebe. z:poz:

I ja tebi :cao:
Čim ti počneš sa pominjanjem drugih tema, nedoebanih ženki i sa ličnim prozivanjem, ja znam da nemaš više šta da kažeš ;)
Još samo ženi da objasniš sve ovo, ovako argumentovano, da se ne potresa zbog šugavog sandučeta.
Da sam ispuštena u vaspitanju kao ti, sad bih postavila pitanje njenog seksualnog života, al' nisam :mrgreen:

Back