mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
Zanimljivo, i ja sam htio tebe da pitam koji imaš problem sa brdom...?
A ne možeš me prozvati na temi o ljudskoj bahatosti i patardama![]()
sa brdom nikakav. a ni sa tobom da bih te prozivala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo, i ja sam htio tebe da pitam koji imaš problem sa brdom...?
A ne možeš me prozvati na temi o ljudskoj bahatosti i patardama![]()
Onda je baš čudno što ga koristiš u negativnom kontekstu, tj. objašnjavanje bahatosti svog komšije svodiš na...brdo.sa brdom nikakav.
Pa zato se i nisam osjetio prozvanima ni sa tobom da bih te prozivala
Onda je baš čudno što ga koristiš u negativnom kontekstu, tj. objašnjavanje bahatosti svog komšije svodiš na...brdo.
Pa zato se i nisam osjetio prozvanim![]()
Jovan Dučić je reko da sve što valja u srpskom rodu je rođeno na Durmitoru, ne znamBrdo i jeste negativno...neprijatno asocira na poreklo![]()
Inače, sama tema je dosta nejasna, jer se ne mogu u isti koš stavljati petarde i pištolji, bez obzira na buku koju proizvode.
Buka pištolja i petarde se često ne razlikuje...
A, koliko bi ti odredio da se lezi za detetovo izgubljeno oko? Koliko bi odredio da je TVOJE dete izgubilo oko, ili prst zbog petarde? Ko je najvise tu kriv-dete koje je kupilo petardu, roditelj koji je evrovatno dao novac, ili prodavac koji detetu prodaje nesto sto ne bi smeo? Ne znam odakle si, ali se kod mene na Vozdovcu itekako puca. Iz pistolja. Cesto i policijskih, van duznosti. A, odavno nisu devedesete. I ne videh nikada da je na pucnjavu nakon utakice, ili tokom NG dosla patrola da ispita stvar.Kako odredi baš 30 dana? Što ne bi za male petarde jedan prst a one što navataju sa onim velikim...ruku do lakta
A ovo za porodične pištolje nije ič tačno...pucalo se iz pištolja devedesetih. Ustvari iz sveg raspoloživog. Odavno toga nema...puca se samo pirotehnikom
?????
radost komsijske dece???
gde si bio od marta do juna 99.?
pa da vidis kako se deca raduju zbog praska i pucanja..
sto kaze hellen - vucete `obicaje` onih koji su ziveli po najudaljenijim planinama, a ne bi se odrekli urbanih uslova zivota ni za sta na svetu..
sta je tebe briga sto u tvom okruzenju ima onih koji su istraumirani takvim zvukom? tebi lepo..
i tako ce biti sve dok tvoj sebicluk dominira nad tvojim obzirom..
ali si zato veliki vernik - samo onda kada ti to odgovara..
selektivni vernik..
Kako razlikuješ pucanj pištolja i petarde? Pucao sam mnogo iz svih vrsta pešadijskog naoružanja a i iz pištolja i znam da razlikujem pucanj i tvrdim da se zadnjih desetak godina skoro uopšte ne puca iz pištolja. Bar ne u Nišu.A, koliko bi ti odredio da se lezi za detetovo izgubljeno oko? Koliko bi odredio da je TVOJE dete izgubilo oko, ili prst zbog petarde? Ko je najvise tu kriv-dete koje je kupilo petardu, roditelj koji je evrovatno dao novac, ili prodavac koji detetu prodaje nesto sto ne bi smeo? Ne znam odakle si, ali se kod mene na Vozdovcu itekako puca. Iz pistolja. Cesto i policijskih, van duznosti. A, odavno nisu devedesete. I ne videh nikada da je na pucnjavu nakon utakice, ili tokom NG dosla patrola da ispita stvar.
Zgodan trenutak da priznam da, kad god sam u nekoj kućnoj kombinaciji za Novu godinu, čim krene prangijanje u 11.45, ja se uklonim u deo stana dokle ne može da dopre ništa što bi eventualno uletelo kroz prozor. Pa tako, kao debil, dodžim u kuhinji ili čak kupatilu, zavisno od stana, k'o da živim u Bagdadu. Ali ne, ceo život živim u Novom Beogradu, ebg, kraj koji se diči pomenutom bukom, visoke zgrade, gusto posejane....Otkud ja znam šta dileja ispaljuje, petarde ili metke, i da li je dovoljno trezan i svestan da pogodi nebo? Svake godine, ali svake, bude makar jedan slučaj ranjavanja od prazničnog rikošeta
Ima li još nešto nejasno?
Ma koji je bre praznik danas,o cemu ti pricas? U beogradu ima mozda,ma ni toliko,1.5 % katolika. Uglavnom matorih,mladih nema.
Mozda je za tebe danas neki praznik,meni je danas dan kao i svaki drugi u godini. Za 13 dana bice najradosniji hriscanski pravoslavni praznik.
A i katolici su bas miroljubiv narod,pogotovu ovi sto zive severo-zapadno od nas...
Pucaju PETARDE!
Ma koji je bre praznik danas,o cemu ti pricas? U beogradu ima mozda,ma ni toliko,1.5 % katolika. Uglavnom matorih,mladih nema.
Mozda je za tebe danas neki praznik,meni je danas dan kao i svaki drugi u godini. Za 13 dana bice najradosniji hriscanski pravoslavni praznik.
A i katolici su bas miroljubiv narod,pogotovu ovi sto zive severo-zapadno od nas...
Да и своје и комшијске деце а и комшија. Оно као, изађемо испред кућа тих 15- 20 минута, деца нам се окупе на гомилу и ћаскају ( иако се иначе не друже много. Диван призор) ) 99-те сам био где и ти. Кући.
Е сад ми је овај део млого смешан око брда, планина и висоравни али не могу да се упуштам у ту причу. Избламираћеш се, батали.
Нормално да ме није брига тих пола сата што неко вуче трауме. Не да ме није брига, него ме баш заболе. И ја имам фобију од велике воде, па шта сад? Да исуше реке и мора због мене? Немој да си смешна.
И да, нисам верник уопште. Али сам написао да не бацам ништа за верске празнике.
Чини ми се лагано да си се нашла у намћору или баксузу...![]()
Ček', ti to ozbiljno?
Pričala mi jedna devojka s Dorćola ubacili joj petardu kroz prozor i prozor puko,zvala policiju i pitala šta da radi ako ubace i kroz drugo staklo,pošto je prozor dupli,kaže pandur branite se sami...Toliko o našoj državi.Zgodan trenutak da priznam da, kad god sam u nekoj kućnoj kombinaciji za Novu godinu, čim krene prangijanje u 11.45, ja se uklonim u deo stana dokle ne može da dopre ništa što bi eventualno uletelo kroz prozor. Pa tako, kao debil, dodžim u kuhinji ili čak kupatilu, zavisno od stana, k'o da živim u Bagdadu. Ali ne, ceo život živim u Novom Beogradu, ebg, kraj koji se diči pomenutom bukom, visoke zgrade, gusto posejane....Otkud ja znam šta dileja ispaljuje, petarde ili metke, i da li je dovoljno trezan i svestan da pogodi nebo? Svake godine, ali svake, bude makar jedan slučaj ranjavanja od prazničnog rikošeta
Ima li još nešto nejasno?
Jaoooj, mozem misliti, istraumirana macka, jadna.![]()
J*bes petarde, daj ´vamo topovski udar.
p.s.: secam se kad smo kod lika u kucu ubacili pirotehniku, a zena mu se slogirala. Pricalo se i da je riknula zbog nas, ali informacija nije potrvdjena. Inace, lik je izasao puskom na nas.
Bezao sam tad, mislim da sam trcao brze od Juseina Bolta.![]()
Jaoooj, mozem misliti, istraumirana macka, jadna.A vijanje puskom je malo, da, ti bi bacila kasikaru na decu. Bravo!
Mozda smo mi isto uplasili dedine kokoske, ko ce znati...![]()
J*bote, sve svetac do sveca ovde, niko u zivotu nije pravio gluposti. Nigde nisam napisao da podrzavam ovakve gluposti, i u ovom slucaju se radilo o gluposti pojedinca, a mogao je da naj*be bilo koji on nas koji smo se zadesili tamo. Ipak, ovakve dozivljaje ne bih menjao nizasta na svetu. Imao sam detinjstvo o kojem danasnji klinci mogu da mastaju. Surovo, ali lepo. Uz znoj, krv i suze, a ne uz kompjuter, my space i play station.Ali to je vec druga tema.
Volim da gledam vatromet, pirotehniku sam inace batalio, kao sto rekoh. Ne palim licno nista vise, samo gledam (kad ce da mi u stan uleti raketa)![]()