PETAR I PETROVIĆ NJEGOŠ - PISMA, POSLANICE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vladika Rufim:
Ćuti balego iskoćena, čitaj Svetog Petra Cetinjskog!

PETAR I SAVU PLAMENCU​

...U prošasti utornik dođoše tri uskoka, koji su uskočili u Srbiju, i donesoše mi ova pisma od našeg O.... i od Miloša Obrenovića, koja vi šiljem, da vidite, što pišu. Ja se čudim, kako mi verhovni vožd ništa ne piše, ali može biti da ne može bez pozvolenija rosijskoga, oli su ga Njemci zavistljivi obratili na svoju stranu, kako i Simo piše,
jer ja dobro znam kakvi su i kako ne bi radi, da se narod slavenski nikad oslobodi,
ni da se mi i Srblji sastanemo.
19 apr.

-----------
Kompletno pismo Petra I Savu Plamencu,
zavedeno je pod rednim brojem 206 u drugom dijelu knjige - "Petar I Petrovic: Djela"
Drugi dio knjige nosi naslov "Pisma".
Knjigu je izdao CID Podgorica 1999. god, a stampala "Vojna Stamparija" iz Beograda.

Gnjido iskompleksirana. Molim moderatora da ovu kreaturu banuje trajno.

Vladika Rufim:
Jedinstven primjer u istoriji nauke, Aleksandar Stamatović je doktorirao pod pokriviteljstvom jede političke stranke - Srpske Radikalne Stranke.

E sad sami prosudite vrijedi li išta rad ovog "naučnika"! :lol:

Kod koga si ti "diplomirao" ? Kod Broza ? Ili mozda imas "diplomu" Milo Jugenda ? Da ti je mozda nije dao Jevrem Brkovic ili Miras Dedeic ? Ili si mozda tapiju na "crnogorstvo" dobio u "D. A. N. U. " ? Za razliku od tebe, taj covek ne laze, ne prima prljave para zaradjene od sverca droge i cigareta, vec obavlja svoju patriotsku duznost. Koliko mrzis sve sto podseca na Srbe, cak i kucas brzo, tako da pravis gramaticke greske i jos vise dobijas na besmislu. Budalo. Mani se corava posla. Idi na "Cafe del Montenegro" ili neki slican dukljanski sajt, pa tamo masturbiraj do mile volje o tvojim najperverznijim fantazijama : "crnogorskom" "jeziku", "crnogorskoj" "crkvi", "crnogorskoj" "drzavi" i sanjaj vlazne snove o obrezanim sipackim kitama, koje ce te razvaliti kad dodje njihovih pet minuta. Gledaj kartu "velike" Albanije, i istovremeno razmisljaj koje ces siptarsko ime uzeti, kad vas zbrisu oni koji su vam dali tu nakazu od "drzave", ako to nisi vec po krvi, sto me uopste ne bi cudilo. Juda Iskariotski je za tebe momcina i po. Zgresio je samo jednom. A vi dukljanski izrodi svakog dana mnogo vise. Da ne pucam ja na Srpske crkve ? Da ih ja mozda ne pokusavam zapaliti ? To sto rade mnogi slicni tebi i to u sred Crne Gore, a po starom dobrom obicaju ce Srbi vaditi kestenje iz vatre kad za to dodje vreme.

Vladika Rufim:
Pa ne kazem uzalud da si balega. :lol:
Pozam ja odmah balegu koja je si ispcila za saku cvaraka srbijanskih.
Balega je spremna na sve za svoju porciju cvaraka.

Ne, ne laže on, Posrbice ne lažu! :lol:

Evo kako se izjasnio u rubrici broj 9,
rodjak od Posrbice Aleksandra Stamatovica,
prije 100 godina koji je putovao za USA, isplovio iz Trsta 9. marta, a uplovio u New York 30. marta 1906. godine.
U rubrici broj 9 koja je označavala narodnost/nacionalnost/etnicitet,
Mileta Stamatović je prije 101 godinu upisao da je Montenegrin,
za razliku od njegovog rođaka Aleksandra koji se isrpčio, iskotio se.

Dokument kao i ostala dokumenta o našim ljudima koji su išli na rad u USA,
nalaze se na http://www.ellisisland.org/

danilovicstamatovicgoranovicjo.gif
Rekao sam vec, ali, evo, ponovicu opet. Prosto mi je zao sto takvu "velicinu" ne poznajem licno. Smestio bih ti jedno tane medju rogove, da svet ocistim od takvog djubreta. Ne brine gospodin Stamatovic sta ovakve ***** pricaju, vec pravilno decu uci istinu., to jest Srpsku istoriju, a ti to ne mozes spreciti. I daj, jednom odjebi za svagda. Ovde te niko ne shvata ozbiljno. Kapiras ? Mozes da falsifikujes dokumente do mile volje tamo kod don Mila i ekipe. Mozda ce ti udeliti jednu crtu kokaina za nagradu. Vidi se da si neki sto nema veze ni sa gramatikom. "Poznam" kazu Hrvati, a koliko ja znam u Crnoj Gori kazu : "Poznajem". Jos uvek. Ko zna. Moze biti da si "crveni hrvat", "pocrveneo" u Brozovoj kuhinji, a sa Drljevicem kao "Zacinom C", da "poboljsa" ukus. Koji si ? Adzic ili Papovic ? Drkovic ? Mars u pizdu materinu u Vatikan i ne vracaj se dok naci-papi ne podneses izvestaj, a usput mu odradi felacio kako samo ti znas.

David Lav:
Rekao sam vec, ali, evo, ponovicu opet. Prosto mi je zao sto takvu "velicinu" ne poznajem licno. Smestio bih ti jedno tane medju rogove, da svet ocistim od takvog djubreta. Ne brine gospodin Stamatovic sta ovakve ***** pricaju, vec pravilno decu uci istinu., to jest Srpsku istoriju, a ti to ne mozes spreciti. I daj, jednom odjebi za svagda. Ovde te niko ne shvata ozbiljno. Kapiras ? Mozes da falsifikujes dokumente do mile volje tamo kod don Mila i ekipe. Mozda ce ti udeliti jednu crtu kokaina za nagradu. Vidi se da si neki sto nema veze ni sa gramatikom. "Poznam" kazu Hrvati, a koliko ja znam u Crnoj Gori kazu : "Poznajem". Jos uvek. Ko zna. Moze biti da si "crveni hrvat", "pocrveneo" u Brozovoj kuhinji, a sa Drljevicem kao "Zacinom C", da "poboljsa" ukus. Koji si ? Adzic ili Papovic ? Drkovic ? Mars u pizdu materinu u Vatikan i ne vracaj se dok naci-papi ne podneses izvestaj, a usput mu odradi felacio kako samo ti znas.

Придружујем се слању овог црнопотуричког копилета у пи3ду материну, па и по цену мог сопственог бана. Не знам због чега се његово присуство уопште дозвољава? Ако се можда сматра да његово троловање може да подстакне квалитетне дискусије, то је само грешка. Оно може да подстакне само препуцавање, и срозавање нивоа сваке теме на којој учествује, па и самог подфорума.

Vladika Rufim:
Smrdibubo, čitaj dokumenta koja postavim, ovo je podforum Istorija, a ne Politika.

Ти ћеш некога да опомињеш да се држи теме, и да га упућујеш да чита оно што се постави. Прднем ти у око, и теби и онима који се оваквим измишљотинама баве.

Зашто не дате ви изроди неко велико име, него не можете ни да макнете од плитке поезије будалетине Јеврема Брковића, па крадете српске великане. Ви Ђукљани нисте прави Црногорци, ви сте брука Црногораца и црногорски изроди, а на форумима овог типа само приглупи тролови који копирају и преносе идиотске теме из ваше идиотске септичке јаме.

Крстарица, Сербиан Кафе, овај форум, онај форум - само копи-пејст. А и са ницковима се оригинални, у пи4ку материну! К'о Шиптари са својим ИЛИР, АЉБАН, СКЕНДЕРБЕГ. Дукља, Дукља, Дукља - тиква шупља. Све исте теме, и исти коментари, јeб'о те Бог! Чак и на локалне неактивне форуме типа Будве на Крстарици, и напуштених "Езборд"-ових форума идете редовно. И ти ћеш нешто да говориш о дискусији и читању, а сам си неписмено говедо. До сада, а на форуму си најмање ДВЕ ГОДИНЕ, ниједном ниси ниједан одговор написао нити се било коме обратио, да то није било испод сваког нивоа по свом примитивизму и неписмености. Сељачино. Још ти се толеришу расистичке и шовинистичке изјаве, и пљување по туђим националним величинама (туђим, пошто Србин ниси, нити ћеш икада бити), какве се ником живом овде не толеришу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back