Peta beogradska :))

Ma zajebi wc, al' je skola preteska. . . Jeste da je mene zapala najgora kombinacija profesora, ali se opet uce skroz nebitne stvari. . . Meni je drustvo sjajno, ali nije vredno toga. . . Tako da, deco u svakom slucaju ne upisujte petu. . .

treca je zezanje od shkole
definicija od "ne raditi nishta" = treca beogradska
i ja bih vol'o da sam tamo
ali evo, u petoj, na prirodno-mateatichkom, gulim drugu godinu sa eugenom i anicom u vecu, i ne zhalim se, vec radim i ochekujem rezultat.
to vashe kukanje vas nece dovesti daleko.

Lepo si im rekao...Od kukanja nece dobiti petice....nego sednite i zagrejte stolicu...Ni jedna skola nije teska ako se uci...Ja inace idem u gimnaziji Svetozar Markovic(Nis) i moram priznati da mi je na pocetku bilo jako jako tesko bilo je par profesora koji su mi bili veeeeliki problem ali nista sto ne moze jedno lepo ucenje da ispravi..I dosta sa tim kako su vam skole mnoooooooooogoooooooooo teseke a vi iiiiiideteeeeeeeee u njima i buuuuuuuuuudeeeeeeteeeeeeeeeee jos odlicni....Mislim ovaj termin je u psihologiji poznat kao racionalizacija kiselo grozdje i slatki limun...prelistajte, psihologija ima odgovor na sve....;)

Meni je Anica razredna, a Eugen mi predaje. . . A ja ucim, prosao sam na polugodistu sa tri cetvorke, jeste zajebano, ali ucim. . . Samo kazem da ne vidim neki smisao vecine toga. . . Nije mi jasno da se uci toliko nebitnih stvari. . . U svakom slucaju, ne bih pogresio da je nisam upisao. . .

Meni je Anica razredna, a Eugen mi predaje. . . A ja ucim, prosao sam na polugodistu sa tri cetvorke, jeste zajebano, ali ucim. . . Samo kazem da ne vidim neki smisao vecine toga. . . Nije mi jasno da se uci toliko nebitnih stvari. . . U svakom slucaju, ne bih pogresio da je nisam upisao. . .

Nama profesorka non stop ponavlja jedno isto i sa tim se u potpunosti slazem...

"Samo radom i trudom je cilj zagarantovan"

A to trebaju mnogi da nauce, jer nije sve u novcu(mislim na korupciju i mito, tacnije na one koji su navikli da se dosadanjeg skolovanje tako provlace)

Pise u informatoru 74...kad sam bila u skoli,direktor (ili neki drugi covek iz uprave) mi je rekao da to nije tacno,i da mi treba preko 90 poena...imam 83 poena... da li bih imala neke sanse u Petoj za drusteni smer?

Back