Peta beogradska :))

Daj b0zhe.....

E, da li mi je dalek0 d0laziti u shk0lu sa Bezanije....?:lol:

Naravno da nije daleko dolaziti sa Bezanije.. A ja cu ti odgovoriti, bez obziira da li mene pitas. Imam 98.5 bodova.. Nije problem da se upisem. Problem su profesori. Cujem da postoje neki ludaci od profesora.:eek: Nije mi problem ni da ucim, jednostavno zelim da se informisem i da mi neko pouzdan da tacne informacije.

evo ja cu ti dam sve informacije
pitaj

hvala, kreptomane.. :) da li u toj skoli postoji neki ludi djole koji predaje fizicko i da li predaje prirodnjacima ili drustvenjacima? ako se tako kaze... xD... ja hocu drustveni... aa stvarno mrzim da se lomatam.. pa me brine sta cu imati iz fizickog.. xD ne zezam te, ozb pitam.... kada bi postojala ta mogucnost da ga izbegnem, bilo bi extra!

hvala, kreptomane.. :) da li u toj skoli postoji neki ludi djole koji predaje fizicko i da li predaje prirodnjacima ili drustvenjacima? ako se tako kaze... xD... ja hocu drustveni... aa stvarno mrzim da se lomatam.. pa me brine sta cu imati iz fizickog.. xD ne zezam te, ozb pitam.... kada bi postojala ta mogucnost da ga izbegnem, bilo bi extra!

Да, Ђоле је један од заштитних знакова Пете. Предаје и момцима са природног и момцима са друштвеног и, колико ми је познато, он ради у обе смене.:per: Искрено, њега заболе који си ти смер и шта намераваш да радиш у животу. Свој предмет држи за један од најбитнијих у школи, ако не и No1, тако да ћеш се поштено исцимати да би имао пристојну оцену. 80% часова проводићеш у сали за гимнастику где ћеш душу испуштати док не урадиш све вежбе које, најчешће, њему ни на шта не личе. Лопту за баскет и рукомет ћеш добијати само у ретким ситуацијама, чисто да се подсетиш како изгледа лопта, а такви часови њему служе само да бити показао колики си имбецил који не зна десни двокорак, слободно бацање, улаз... Ретко када показује неку вежбу, јер то обично раде ликови који су те ствари видели код старијих генерација или су :eek: то радили у основној. Мада, није ни препоручљиво да се гледа како он објашњава вежбе... Код њега важи правило: ,,Рад на свом часовима, уз доношење КОМПЛЕТНЕ опреме - загарантована четворка!,, Шатро...:neutral:

ti si zhensko
tebi nece predavati djole fizichko
ja bih se u tvom sluchaju vishe brinuo oko brdjanke :lol:

Back