PESMARICA

nego, a jel neko izvalio na Grandovoj audiciji kad klinci pevaju pred Brenom i onim.... onim.... kako se zove.... neki Sasha uglavnom, shto im je kao glavni.
ja upalio danas televizor i frapirao se ******.
klinka od tri godine pichi narodnjake, nije josh ni nauchila da peva, jadna mala, ni dah ne ume josh da uvati a vecj vergla turbo-folk.
pffff.

Keeper:
nego, a jel neko izvalio na Grandovoj audiciji kad klinci pevaju pred Brenom i onim.... onim.... kako se zove.... neki Sasha uglavnom, shto im je kao glavni.
ja upalio danas televizor i frapirao se ******.
klinka od tri godine pichi narodnjake, nije josh ni nauchila da peva, jadna mala, ni dah ne ume josh da uvati a vecj vergla turbo-folk.
pffff.

Ma priznaj da si cekao Grand ceo dan :D
Ma klinci..ne znaju jos ni da pricaju i da hodaju,kao pevaju nesto..sta sve nece izmisliti sacuvaj Boze :roll:

da, pozhurio sam iz NS-a i doshao ranije kucji, josh pre 20h, samo da bih gledao Grand ;p
a na Cecu sam otkinuo. ruke odma' lete gore... mahinalno (:
a burazer kad je video Cecu, reche "sklanjaj tu golotinju sa televizora"..... ja reko, klinac, ne znash ti shta je golotinja :D

Rekoshe mi da narkomani dugo ne zive
Njihov je zivot pakao mora
Ochi su im ponekad tamo sive
A neka kao kapi mora
rekoshe mi da NOSE DUGE KOSE
Da im je odelo od stare krpe
I da u zivotu,zbog droge,mnogo trpe
Nisam verovama NJIMA
shto su te ljude nazivali PSIMA
Htela sam da ih upoznam
I shto VISHE O NJIMA SAZNAM

I JEDNOG TAMNOG I KISHOVITOG DANA......zavolela sam narkomana....

Dugo smo se voleli nas dvoje
Al bol ispuni srce moje
Umro je na rukama mojim od hasha
bio je DIVAN i zvao se Sash(Nebojsha!!!!!!)

Sad I JA PRUZAM RUKE SVOJE
NEK SE "mole bogu" U IME MOJE
DA ODVEDE I MENE OBOLELU ID HASHA
u zemlju mojih snova
gde je i moj.....Sasha(Nebosjha....)....

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Jaaaaooo...od kada nisam chula tu pjesmu... prije sam je znala cijelu napamet..a sada znam samo onaj dio
"...Dugo smo se voleli nas dvoje
Al bol ispuni srce moje
Umro je na rukama mojim od hasha
bio je divan i zvao se Sasha..."
Diiivna pjesma... :(

Back