Pesak za macke

Proverila meru kupovnog peska koja treba za jedno mace, za mesec dana. 8 - 9 kg peska pristojne kvalitete i cene (oko 5 eura za paket od 10 kg). Redovno ciscenje posude, dopunjavanje, pranje posude. Mislim da nije strasna cifra, ukoliko uvek uspemo nabaviti pesak priblizno navedene cene.

OOOoooo kakve radosti koriscenja posipa!!!:D
Cile je danas prvi put koristio kucni toalet (pao je sneg pa nece vise napolju). Nije mu trebao ni pun minut da se navikne i da obavi stvar a onda je poceo da se igra sa njim.:hahaha: Izbacivao je posip iz kutije a potom pokusavao da ga vrati nazad u kutiju:hahaha::hahaha::hahaha: mukica mala..
Inace posip se grudva ludacki ali ne apsorbuje mirise uopste:confused: tako da ga necu preporuciti.

Pa reci nam koji da izbegavamo. :mrgreen: Ne znam, Natusan, po meni, ispušta mirise jedino dok se čisti, inače fino apsorbuje i tečnost i mirise.
E u pravu si.:D
Evo ovako: kesa je plava sa sa slikom neke narandzaste cica mace i ima providan deo gde se vidi sta je unutra. zove se napolnitel. 5kg 305din
Kad je Cile obavio "posao" odmah sam ocistila posip,izasla do grada na pola h i kad sam se vratila kuci nista se nije osecalo tj nista se ne oseca.
Ciletu je ok,on se ne zali.:D

Evo novog komentara u vezi sa posipom.
Ispostavilo se da lepo apsorbuje mirise ali se oseca kad se cisti. Naime,danas je Cile obavio posao dok sam ja bila u gradu i kada sam dosla nista nisam osetila. cak sam i stala iznad kutije i ni tad nisam oselila nista tako da ljudi, samo napred probajte. Naravno,videcemo jos do kraja pakovanja kako ce se stvari odvijati...
poz!

Ja goristim nesto kao neke granulice(lici na male bele kamencice),ne oseca se posle obavljene nuzde a izmet se odmah "skameni" i lako je odmah izbaciti...a traje po 7 dana,kilogram je 60dinara,moracu da pitam kako se zove pa da vam kazem,a za posip je dovoljno 3 kilograma za nedelju dana.

Ja goristim nesto kao neke granulice(lici na male bele kamencice),ne oseca se posle obavljene nuzde a izmet se odmah "skameni" i lako je odmah izbaciti...a traje po 7 dana,kilogram je 60dinara,moracu da pitam kako se zove pa da vam kazem,a za posip je dovoljno 3 kilograma za nedelju dana.
i ovaj sto ja koristim tako izgleda ali koliko traje ne znam-sad koristim prvo pakovanje.
Jel ti to uzimas na kilo?Gde?

Kad smo već kod mačijeg toaleta, evo jedne stare slike. Sivka je u velikom poslu, a brat Žućko od srca "pomaže"...

o0du36.jpg

"SAD si našla da me slikaš..."

to je ljubav :heart:
ja koristim friskis vec treci put, jedno pakovanje traje 15 tak dana, za dve macke,kosta 500 dinara i pakovanje je od 7 kg mislim
na meru sam kupovala u pet shopu ljubimac, u kicevskoj,ali je bio odvratan, smrdljiv i nikakav

cao,da li vasa macka izlazi napolje kada je njoj potrebno ili ima posudu ....za znate vec sta.. ovako moja macka nece da vrsi nuzdu u posude za to pa je ja pustim napolje ona ode i ne vraca se po 1-2 sata i poslije kad dodje ima ogrebotine po glavi sta je to da li se bije sa drugim mackama?
i jos nesto kako ste vi vase odrasle macke naavikle na posudu?

cao,da li vasa macka izlazi napolje kada je njoj potrebno ili ima posudu ....za znate vec sta.. ovako moja macka nece da vrsi nuzdu u posude za to pa je ja pustim napolje ona ode i ne vraca se po 1-2 sata i poslije kad dodje ima ogrebotine po glavi sta je to da li se bije sa drugim mackama?

Njima je sve to neverovatno u instiktima...samo joj ti napuni posudu peskom i učini joj istu dostupnom, pokaži joj gde se nalazi... i za čas ima da se snađe.

Ako ti se slucajno upiski negde a ne u posudu sa posipom stavi joj njuskicu u to i izgrdi je a onda natopi krpicu mokracom i stavi u posudu. Ja sam mog macka naucila na pesak cim sam ga donela kuci. Propratila sam ga kad ce da pocne kao da kopa i stavila ga u posudu. Nikada se nije upiskio na drugom mestu. Cak i kada se setamo po parku on dodje kuci da piski. Moja prijateljica je vec odraslog macka veoma lako naucila na posudu sa posipom.:zpozdrav:

Mache koje je doslo sa ulice, pretpostavljam da je tada bilo staro 2 meseca, odmah je shvatilo da posuda sa zemljom (morala sam da improvizujem sa zemljom iz saksije jer je bilo kasno uvece) predstavlja toalet. Probala sam vise posipa, trenutno imam "Who Cares", lavanda, nije los. Pakovanje od 5kg platila sam 350 din.

Mache koje je doslo sa ulice, pretpostavljam da je tada bilo staro 2 meseca, odmah je shvatilo da posuda sa zemljom (morala sam da improvizujem sa zemljom iz saksije jer je bilo kasno uvece) predstavlja toalet. Probala sam vise posipa, trenutno imam "Who Cares", lavanda, nije los. Pakovanje od 5kg platila sam 350 din.

evo ja sad uzeh who cares grudvajuci za 250 din u ruzveltovoj. nije bilo lavande a nije bilo ni natusan-a pa je bila situacija sta je tu je. videcemo kako ce da se pokaze...

LJudi moji, kako prostorija smrdi posle dva piš***** u Natusan! :eek: Biliju je bila povređena noga pa je mimi's dad bio malo popustljiviji nego inače i ostavljao ga da prenoći u kancelariji (u pitanju je selo, ima senika na svakom ćošku, mačke koje ulaze u kuću su raritet) a nije se setio da u džaku sa posipom stoji lopatica, dve grudve sa mokraćom sam izvadila i dva sata provetravala. Malo je reći da sam se smrzla! :zima:

Back