Probao sam "Biosand", 260 dinara za 5 kg.
Kol'ko para, tol'ko muzike.
Kol'ko para, tol'ko muzike.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si je naucila?
E u pravu si.Pa reci nam koji da izbegavamo.Ne znam, Natusan, po meni, ispušta mirise jedino dok se čisti, inače fino apsorbuje i tečnost i mirise.
i ovaj sto ja koristim tako izgleda ali koliko traje ne znam-sad koristim prvo pakovanje.Ja goristim nesto kao neke granulice(lici na male bele kamencice),ne oseca se posle obavljene nuzde a izmet se odmah "skameni" i lako je odmah izbaciti...a traje po 7 dana,kilogram je 60dinara,moracu da pitam kako se zove pa da vam kazem,a za posip je dovoljno 3 kilograma za nedelju dana.
i ovaj sto ja koristim tako izgleda ali koliko traje ne znam-sad koristim prvo pakovanje.
Jel ti to uzimas na kilo?Gde?
owky dowky! grasias!Da na kilo...ja sam iz Nisa,tako da ti ta informacija gde kupujem nece nista znaciti,ali kad saznam kako se zove,recicu ti,pa ti nadji tu kod vas,sigurno imaa
![]()
Kad smo već kod mačijeg toaleta, evo jedne stare slike. Sivka je u velikom poslu, a brat Žućko od srca "pomaže"...
![]()
"SAD si našla da me slikaš..."
Kad smo već kod mačijeg toaleta, evo jedne stare slike. Sivka je u velikom poslu, a brat Žućko od srca "pomaže"...
![]()
"SAD si našla da me slikaš..."
cao,da li vasa macka izlazi napolje kada je njoj potrebno ili ima posudu ....za znate vec sta.. ovako moja macka nece da vrsi nuzdu u posude za to pa je ja pustim napolje ona ode i ne vraca se po 1-2 sata i poslije kad dodje ima ogrebotine po glavi sta je to da li se bije sa drugim mackama?
i jos nesto kako ste vi vase odrasle macke naavikle na posudu?
cao,da li vasa macka izlazi napolje kada je njoj potrebno ili ima posudu ....za znate vec sta.. ovako moja macka nece da vrsi nuzdu u posude za to pa je ja pustim napolje ona ode i ne vraca se po 1-2 sata i poslije kad dodje ima ogrebotine po glavi sta je to da li se bije sa drugim mackama?
i jos nesto kako ste vi vase odrasle macke naavikle na posudu?
Mache koje je doslo sa ulice, pretpostavljam da je tada bilo staro 2 meseca, odmah je shvatilo da posuda sa zemljom (morala sam da improvizujem sa zemljom iz saksije jer je bilo kasno uvece) predstavlja toalet. Probala sam vise posipa, trenutno imam "Who Cares", lavanda, nije los. Pakovanje od 5kg platila sam 350 din.