mikole
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
Sta da radimo mi u unutrasnosti? Nas deru ko Musa jarca.Jedino da se preselim u BG.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i? koliko onda traje 10 kg? za odraslu macu....
odprilike....
jel moze ceo mesec da izgura? (cisto sumnjam)

Pre dva dana sam bila u Fisherman's Friend - u i nije bilo roze Biosand posipa pa sam uzela LindoCat antibakterijski sa mirisom limuna. Dzak od 10 kg je 470 dinara. Nije los, ali se ne grudva. Definitivno mi je bolji Biosand. Ja ne vozim, ali uzmem kolica za pijacu i resen problem nosenja tereta.![]()
cekaj, je li fisherman tamo gde je i bio?
bila danas ali se ne zove tako, i nema lindo cata i poludela sam jer sam isla cak do tamo, zbog tog posipa i na kraju sam uzela friskis neki, jer nista sto sam trazila nisam nasla,pojma nemam kakav je a skup je
Sta da radimo mi u unutrasnosti? Nas deru ko Musa jarca.Jedino da se preselim u BG.
Pokusaj da nadjes WHO CARES grudvajuci,cena je 230 dinara 6 kilograma.Kvalitet je vise nego savrsen,sitan super upija,i grudva se bas cvrsto.(najvise lici na Natusan)ali je mnooogo jeftiniji..
Imaju 3 vrste WHO CARES-a;lavanda,obican i grudvajuci.Lavanda i obican su ok ali grudvajuci je EXTRAA
Raspitaću se u Daku za cene, usput mi je ovih dana, pa javljam. Čini mi se da je približan sa cenama kao Kale.
Bila sam u Daku, nisu imali nista sto nema u Srbovetu ili kod Branka a i cene im nisu manje. Onaj u Tanaska Rajica je toliko bezobrazan da mu je tesko i da prica ili ne daj boze pokaze sta ima.Obisla sam sve pet sopove po gradu. Jedino da odem do Rodica a to mi je poprilicno daleko. Ako se prolepsa vreme oticicu i tamo pa cu da ti javim.![]()
Ja jednom mesečno idem u KG i obavezno svratim u Rodu, nisu uopšte povoljniji, čak su i malo skuplji. Da odem ja do Žakoa? Mene tamo znaju (osim ako imaju nekog novog) jer sam živela blizu i bila redovan kupac dok se nisam preselila a svakako u ponedeljak idem tamo, kod šnajderke u lokalu na spratu.

U Pet centru, zove se Feline