Pesak za macke

Pre dva dana sam bila u Fisherman's Friend - u i nije bilo roze Biosand posipa pa sam uzela LindoCat antibakterijski sa mirisom limuna. Dzak od 10 kg je 470 dinara. Nije los, ali se ne grudva. Definitivno mi je bolji Biosand. Ja ne vozim, ali uzmem kolica za pijacu i resen problem nosenja tereta. :D

cekaj, je li fisherman tamo gde je i bio?
bila danas ali se ne zove tako, i nema lindo cata i poludela sam jer sam isla cak do tamo, zbog tog posipa i na kraju sam uzela friskis neki, jer nista sto sam trazila nisam nasla,pojma nemam kakav je a skup je

E, danas sam videla koji posip mi koristimo - zove se Tomy, ima neke 3 vrste, mi koristimo obični, odlično se grudva, uvek izvadim jedan ceo grumen, ne kruni se, i ne smrdi (ali ovo proverite - meni pesak stoji na terasi i čistimo ga par puta dnevno)...

cekaj, je li fisherman tamo gde je i bio?
bila danas ali se ne zove tako, i nema lindo cata i poludela sam jer sam isla cak do tamo, zbog tog posipa i na kraju sam uzela friskis neki, jer nista sto sam trazila nisam nasla,pojma nemam kakav je a skup je

U bulevaru dr. Zorana Djindjica, preko puta Carine. Zove se pet nesto.
Bas sam mislila da odem sutra, ali cu prvo proveriti telefonom.

Pokusaj da nadjes WHO CARES grudvajuci,cena je 230 dinara 6 kilograma.Kvalitet je vise nego savrsen,sitan super upija,i grudva se bas cvrsto.(najvise lici na Natusan)ali je mnooogo jeftiniji..
Imaju 3 vrste WHO CARES-a;lavanda,obican i grudvajuci.Lavanda i obican su ok ali grudvajuci je EXTRAA

Poslednja izmena:
Sta da radimo mi u unutrasnosti? Nas deru ko Musa jarca.Jedino da se preselim u BG.

Raspitaću se u Daku za cene, usput mi je ovih dana, pa javljam. Čini mi se da je približan sa cenama kao Kale.

Pokusaj da nadjes WHO CARES grudvajuci,cena je 230 dinara 6 kilograma.Kvalitet je vise nego savrsen,sitan super upija,i grudva se bas cvrsto.(najvise lici na Natusan)ali je mnooogo jeftiniji..
Imaju 3 vrste WHO CARES-a;lavanda,obican i grudvajuci.Lavanda i obican su ok ali grudvajuci je EXTRAA

Ako je sličan Natusanu, onda je odličan. Baš ću da pitam, jeste da moj Bili izlazi ali imamo još manje od pola džačeta Natusana a on je sve više unutra a kad piški, to je grudva oko 15cm u preniku... A vidim da i Mikole muči istu muku...

Raspitaću se u Daku za cene, usput mi je ovih dana, pa javljam. Čini mi se da je približan sa cenama kao Kale.

Bila sam u Daku, nisu imali nista sto nema u Srbovetu ili kod Branka a i cene im nisu manje. Onaj u Tanaska Rajica je toliko bezobrazan da mu je tesko i da prica ili ne daj boze pokaze sta ima.Obisla sam sve pet sopove po gradu. Jedino da odem do Rodica a to mi je poprilicno daleko. Ako se prolepsa vreme oticicu i tamo pa cu da ti javim.:bye:

Ja jednom mesečno idem u KG i obavezno svratim u Rodu, nisu uopšte povoljniji, čak su i malo skuplji. Da odem ja do Žakoa? Mene tamo znaju (osim ako imaju nekog novog) jer sam živela blizu i bila redovan kupac dok se nisam preselila a svakako u ponedeljak idem tamo, kod šnajderke u lokalu na spratu.

Uuuuuuuuu, pa vi ste super....
Ja mom macoru kupujem one granule sto kostaju oko 500 dindzi za 3.8 litara....
Svake zime jedva cekam leto, da ponovo pocne da koristi dvoriste za nuzdu...
Mada, sa tim granulama nema neprijatnog mirisa...
Secam se da je tata jednom kupio neki posip/zemlju sa nekim mirisom, ne secam se dal' meda ili pudera... pih, koji uzas je bio u kupatilu kada se Tigar prvi put popiskio/pokakio u taj posip.... Secam se da sam htela da povracam kad sam usla u kupatilo/posto tu spava u toku noci.... bljak!!!

Pa ako već kupuješ taj od 500din/3,8kg, probaj Natusan, oseća se jedino dok se čisti, lepo grudva, a u Idei košta 500din/5kg. Verovatno negde ima i jeftiniji. BTW Oscar je :thumbdown: da se neko ne zaleti.

Ja jednom mesečno idem u KG i obavezno svratim u Rodu, nisu uopšte povoljniji, čak su i malo skuplji. Da odem ja do Žakoa? Mene tamo znaju (osim ako imaju nekog novog) jer sam živela blizu i bila redovan kupac dok se nisam preselila a svakako u ponedeljak idem tamo, kod šnajderke u lokalu na spratu.

OK. Javi kakve su cene:bye:

Danas sam usput svratila u pet šop u starom kraju (Žako-po dogovoru sa Mikole) i cene posipa m se kreću od 350 do 500 dinara za 5kg, svi su grudvajući a taj najskuplji od 500 dinara je neki silikonski, nisam upamtila imena ali mi nijedno nije zvučalo poznato.

Back