Пернар и Малагурски - трибина "Суверенизмом против банкарског глобализма

Није посећена због њих двојице, већ зато што Хана ''модерира'' :per:

Čitao sam neke komentare na youtube-u i ne mogu da ukapiram o čemu se radi: da li je to neki novi trend pisati nekulturne, vulgarne komentare o njoj na youtube-u...? :think: I da li to treba da zvuči smešno svima? :think:

Inače, bio sam na toj tribini i video sam je uživo: Hana je ništa specijalno! Prosek ili možda blago iznad proseka. Ima preterano kockastu/široku/isturenu vilicu, prevše pudera na faci (verovatno sa razlogom), ne izgleda baš jako mladoliko... itd. Koja je ona godište, uopšte?
Po meni, ona je dokaz da šminka, puder, dobra frizura, porcelanski zubi, dobre krpice, dobar stil oblačenja i damsko držanje od prosečne devojke koja je 6/10 mogu da naprave privid da je ista top riba, 9/10. I njoj svaka čast na tome! ;)

Čitao sam neke komentare na youtube-u i ne mogu da ukapiram o čemu se radi: da li je to neki novi trend pisati nekulturne, vulgarne komentare o njoj na youtube-u...? :think: I da li to treba da zvuči smešno svima? :think:

Inače, bio sam na toj tribini i video sam je uživo: Hana je ništa specijalno! Prosek ili možda blago iznad proseka. Ima preterano kockastu/široku/isturenu vilicu, prevše pudera na faci (verovatno sa razlogom), ne izgleda baš jako mladoliko... itd. Koja je ona godište, uopšte?
Po meni, ona je dokaz da šminka, puder, dobra frizura, porcelanski zubi, dobre krpice, dobar stil oblačenja i damsko držanje od prosečne devojke koja je 6/10 mogu da naprave privid da je ista top riba, 9/10. I njoj svaka čast na tome! ;)
Bolje da si rekao da bi je odvalio od kurtza kao svi ostali što pišu, nego što je napljuva ovako.

Po meni, ona je dokaz da šminka, puder, dobra frizura, porcelanski zubi, dobre krpice, dobar stil oblačenja i damsko držanje od prosečne devojke koja je 6/10 mogu da naprave privid da je ista top riba, 9/10. I njoj svaka čast na tome!
;)

Ево, ово је други пут да се слажем са тобом.

Све што си написао је жива истина.

А што се коментара тиче, она их сама привлачи, и ужива у њима, али неће то да призна.

И на тњитеру се водила слична полемика.

Ево, ово је други пут да се слажем са тобом.

Све што си написао је жива истина.

А што се коментара тиче, она их сама привлачи, и ужива у њима, али неће то да призна.

И на тњитеру се водила слична полемика.

Kako znas to? Mozda, mnoge devojke poput nje zive za paznju na drustvenim mrezama. To im boost-uje ego. :roll: Zive za lajkove, komplimente, subscribere... itd.

Najsmesniji je bio Pernar na kraju skupa kada je rekao kako novac ima manipulativnu moc i kako muskarci novac mogu da koriste u manipulativne svrhe, a zene osim novca mogu da koriste i onu stvar u manipulativne svrhe. :hahaha1: Takodje je komentarisao njen izgled. :lol:

Back