gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Zato sto ste razlicite hemijske strukture...nadji nekog drugog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzas,jedino mozda ako je na stulamaPa i tom cruise te sexualno privlaci..da li ne zelis posto mislis da ce sex biti los ili te nesto odbija..anyway..kazes da je zgodan..iz licnog iskustva je bolji sex ako se bas ne odlepi na prvi pogled..treba malo zagrebati ispod povrsine.![]()

meni to jedno podrazumeva drugo.i prirodno je da sa nekim ljudima postoji hemija,a sa drugim ne.zato npr bar ja mogu da kazem za nekog muskarca da je veoma lep a da me ne privlaci,a neki uslovno receno ruzan,da me privlaci.po meni ne treba forsirati.Pojasnicu ti..dobar je prema njoj..a ona je tako vaspitana da ocekuje malo vise ''macho balkan bullshit treatment''sad te tek ne razumem,ali ozbiljno...
Imam drugara koji je mojih godina (30), bivsi foto model (=prelijep je), sada ima fin posao, izlazimo ponekad, tu je kada mi treba i u losem i u dobru... Vec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Moja prijateljica mi govori da zapocnem vezu sa njim i da ce hemija sama od sebe da dode. A ja ne mogu ni da zamislim nesto takvo sa njim. Potpuno odbojna pomisao.
Kakva su vasa iskustva i sta mi je raditi?
To vam i govorim, ne mogu ni da zamislim seks sa njim... aaaaaa.....
A on je super objektivno gledajuci...
Da li je moguce da se tu nesto ipak "probudi" kad bi se nekako natjerala da budem s njim?
Kod mene sve prosto il mi se svidja il ne... i resavam sve vrlo brzo... Prosto pomislim da sam ja srecan covek sto nemam takvih problema... 
Bravo za tebe.
koji se lozi na muskarce koji nisu "sve ono sto trazis u muskarcu". IVec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli!
Ja nikad ne bih bio sa nekom sa kojom to ne zelim....

Svaka ti je k'a Njegoseva![]()

Imam drugara koji je mojih godina (30), bivsi foto model (=prelijep je), sada ima fin posao, izlazimo ponekad, tu je kada mi treba i u losem i u dobru... Vec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Moja prijateljica mi govori da zapocnem vezu sa njim i da ce hemija sama od sebe da dode. A ja ne mogu ni da zamislim nesto takvo sa njim. Potpuno odbojna pomisao.
Kakva su vasa iskustva i sta mi je raditi?
Nije moguce.
Kad se do sada nije probudilo, nece nikada.
Ja stvarno ne razumem ove zene koje ti savetuju: probaj, pokusaj, vidi, uradi, doci ce...
Sta ima veze sto je lep, kad tebe jednostavno ne pali.
Nemoj dzaba da gnjavis i sebe i njega.
Ima ljudi za koje objektivno moramo reci da jesu lepi, ali ako nama nisu privlacni i pozeljni....dzaba
Bar je kod mene tako.
Izgleda i kod tebe.
Nije moguce.
Kad se do sada nije probudilo, nece nikada.
Ja stvarno ne razumem ove zene koje ti savetuju: probaj, pokusaj, vidi, uradi, doci ce...
Sta ima veze sto je lep, kad tebe jednostavno ne pali.
Nemoj dzaba da gnjavis i sebe i njega.
Ima ljudi za koje objektivno moramo reci da jesu lepi, ali ako nama nisu privlacni i pozeljni....dzaba
Bar je kod mene tako.
Izgleda i kod tebe.