perfektan je ali nema hemije

• Začetnik teme Začetnik teme Kiika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa i tom cruise te sexualno privlaci..da li ne zelis posto mislis da ce sex biti los ili te nesto odbija..anyway..kazes da je zgodan..iz licnog iskustva je bolji sex ako se bas ne odlepi na prvi pogled..treba malo zagrebati ispod povrsine.;)
uzas,jedino mozda ako je na stulama :lol:
inace,taj covek ima bas neki manijakalni pogled poslednjih godina,valjda je poludeo od one svoje crkve :neutral:

sto se te hemije tice,ne razumem kako ti je seksualno privlacan a ne kao nema hemije :neutral: meni to jedno podrazumeva drugo.i prirodno je da sa nekim ljudima postoji hemija,a sa drugim ne.zato npr bar ja mogu da kazem za nekog muskarca da je veoma lep a da me ne privlaci,a neki uslovno receno ruzan,da me privlaci.po meni ne treba forsirati.

Mozda si pogresno postavila stvari u startu... Neke devojke prvo razmisljaju o vezi pa onda o svemu ostalom... a to ne valja... jer da si postavila stvari kao da ga gledas samo kao kres semu... onda se ne bi toliko opterecivala sa nekim drugim pitanjima koje ti seksualnu zelju guraju u drugi plan... vec bi u tvom mozgu bio samo prost sex... i tad bi najverovatnije imala zelju... jer objektivno nema razloga zasto je ne bi imala...

Ali i ja cesto gledam neke manekenke na TV-u a 100% tno sam ravnodusan prema njima u svakom pogledu... a realno nema razloga da tako bude... a opet mi se pojedine i svide... opet nesto neobjasnjivo...

Mada sigurno da postoji i nesto sto mozda sad ne vidis sto ti se ne svidja na njemu...

Imam drugara koji je mojih godina (30), bivsi foto model (=prelijep je), sada ima fin posao, izlazimo ponekad, tu je kada mi treba i u losem i u dobru... Vec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Moja prijateljica mi govori da zapocnem vezu sa njim i da ce hemija sama od sebe da dode. A ja ne mogu ni da zamislim nesto takvo sa njim. Potpuno odbojna pomisao.

Kakva su vasa iskustva i sta mi je raditi?

Mislim da je problem mozda bas u tome sto ste u drugarskom odnosu mozda suvise dugo,...Ok,nekad se tako izrode najace veze,al u ovom slucaju ne.Ne mozes da ga gledas vise kao muskarca,muzjaka,za rasplod i to,vec samo kao druga.

Zasto bi se silila ako se ne vidis u toj prici?Mislim,mozes jos i pokvariti prijateljstvo koje je lepo i kvalitetno zbog pokusaja veze,aj da ti to zaista zelis,da se privlachite,da si se zaljubila pa pokusas,pukne pa sta sad,pokusala si.To podrzavam.Obicno posle toga ne ostanete vise prijatelji ali sta ces,ne moze bas sve.Al ovako,zaista ti je dobar drug,ne privlaci te u smislu m-z odnosa i da kvaris prijateljstvo zarad neceg u sta kako mi se cini vec sumnjas u sammo startu...Ne znam,ja ne bih.

To vam i govorim, ne mogu ni da zamislim seks sa njim... aaaaaa.....
A on je super objektivno gledajuci...

Da li je moguce da se tu nesto ipak "probudi" kad bi se nekako natjerala da budem s njim?

Nije moguce.
Kad se do sada nije probudilo, nece nikada.
Ja stvarno ne razumem ove zene koje ti savetuju: probaj, pokusaj, vidi, uradi, doci ce...
Sta ima veze sto je lep, kad tebe jednostavno ne pali.

Nemoj dzaba da gnjavis i sebe i njega.
Ima ljudi za koje objektivno moramo reci da jesu lepi, ali ako nama nisu privlacni i pozeljni....dzaba
Bar je kod mene tako.
Izgleda i kod tebe.

Imam drugara koji je mojih godina (30), bivsi foto model (=prelijep je), sada ima fin posao, izlazimo ponekad, tu je kada mi treba i u losem i u dobru... Vec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Moja prijateljica mi govori da zapocnem vezu sa njim i da ce hemija sama od sebe da dode. A ja ne mogu ni da zamislim nesto takvo sa njim. Potpuno odbojna pomisao.

Kakva su vasa iskustva i sta mi je raditi?

Zaj***i prijateljičin savet i slusaj SVOJU INTUICIJU!!!

Nije moguce.
Ja stvarno ne razumem ove zene koje ti savetuju: probaj, pokusaj, vidi, uradi, doci ce...

Ima ljudi za koje objektivno moramo reci da jesu lepi, ali ako nama nisu privlacni i pozeljni....dzaba
Bar je kod mene tako.
Izgleda i kod tebe.

Meni se cini da u ovoj celoj prici pozadina je: ako ga i dalje bude odbijala, izgubice ga kao prijatelja kada nadje devojku.

Nije moguce.

Bar je kod mene tako.
Izgleda i kod tebe.

Ja sam joj dala savet koji si rekao da ne razumes. Nisam je posavetovala da se smuva sa njim zato sto je lep, nego zato sto se odlicno razumeju, zato sto su prijatelji. Ne treba ni potcenjivati razumevanje i slogu - to moze da bude mocan afrodizijak. Mislim, hemiju je moguce osetiti i sa totalnim debilom (ovo iz iskustva) ali posle tucanja je prica gotova - odmah, ili za nedelju dana, ili za mesec... nebitno. To su tacno one price koje slusamo na forumu svaki dan - veze koje se raspadaju jer je "nestala carolija". Ako joj podje za rukom (sanse su oko 50%) da ostavri vezu sa svojim prijateljem - bice srecna mnogo duze. Zato sam je posavetovala da proba. I zato sto verujem da tako dobrog prijatelja (ako je stvarno jako prijateljstvo) ne mozes da izgubis samo zato sto ste se kresnuli... nasmejete se, i ide se dalje.

Back