perfektan je ali nema hemije

• Začetnik teme Začetnik teme Kiika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Muvalo.....

reč oduran nije tu za džabe.....

Dakle na papir....jer nije sve rečeno......
Gospodičnu izbudjuju druge stvari , a neka od njegovih stvari je odbija ne malo nego mnogo, mnogo i opet mnogo....

Objektivno je ovde reč-zamka.....To vam je isto kao i kad svi iznose kako u srbiji neko drugi kvari posao , kulturu, intelektualni i kulturološki prosek, a svi misle da bolje razmišljaju , kulturnije se ponašaju od tog nekog zamišljenog proseka......fatamorgana medijskih ispiranja mozga....

Objektivno lep čovek , lepa žena, u mom slučaju , je potpuno neaktivna stvar, vazduh,,,,,tj ne reagujem ama baš potpuno na nju....

Ali ako pogledamo svoje partnere i nekog ko nas baš estetski privlači , opet možemo upotrebiti reč lep , ali i lep za sve , ali ponekad i običan za druge....a nama estetski lep....
To nema veze sa nekim duhovnim i moralnim vrednostima te osobe, bar ne još u početku....znači još uvek je na estetskom planu , ali na nivou naših estetskih tumačenja ....

Kod nje može biti slučaj i nekih ,za druženje nebitnih , ali za ljubav prebitnih karakternih osobina , tj može biti dodatak i van estetskog plana u duhovnom planu....

Stoga , ako nije slučaj , oće kaki neće kaki, ona ima sva realna opravdanja (mada ne vidim zašto bi joj trebala , osim ako je nesigurna u sebe) za svoju odluku da joj ono za čim jezici vise , apsolutno ne odgovara...

Recimo imam primer drugara , koji je šmeker na izgledu , a truba u ponašanju , i kad prilazi devojkama u grupi, dešava se fenomen ženske pameti....
I kad izgovori nešto odurno i prilično glupo, uz muziku u kafićima , na uvce, devojka bi ga i odbila i oladila, ali tu su drugarice koje je stalno podbadaju i smiškaju se....
Dižu joj cenu ,ona oprašta gafove i prihvata druženje, a kasnije on ili sam ili uz pomoć nekog od drugara , prilagodi priču tananom mozgiću i odradi je sve dok mu ne dosadi .....
Znači u situaciji muvanja uz muziku , tip je fenomenalno prilagodjen masovnim trendovima....
Mene , iako sam mu drug, totalno odbija dernjava na uvo , i u takvim situacijama večito bivam kuso pašče,ali mi i ne smeta .....

U slučaju sedeljke, nekog okupljanja ili opuštene komunikacije, on postaje šoumen, smešan i na taj način i dalje simpatičan ili prihvatljiv onoj koju je odradio....mada se obično vidi blago distanciranje nekih ženskih osoba u tim situacijama....

Ipak savet muškarcima je budite truba kao i on.....mnogo je poželjnije , uspešnije i ispunjenije biti prilagodjen vremenu i ustaljenim pristupima komunikaciji sa drugim polom....gluposti i trabunjanja će vam oprostiti , samo dok pred drugima ispadaju ribe sa najboljim ulovom.....
Taj pritisak žena na ženu je vidljiv i u ovoj temi....

Haugh.....

ako nema hemije ja ne bih.... a i bedno je i bez samopoštovanja što on i dalje nastoji da smuva osobu koja je očigledno ravnodušna prema njemu i njegovim osećanjima...
elem, dosta se mistifikuju stvari tim izrazom "hemija", šta on zapravo znači?
ono što sam ja primetio je da su poprilične barijere za hemiju, u mom slučaju, ako je devojka uštogljena, onako pokočena, kad razgovaramo a ona kao da je na času, nikako da se opusti, distancirana, stegnuta, ne otvara se, sve preozbiljno shvata i to traje i traje...
te takve mi uopšte ne deluju inspirativno, niti mogu da ih sagledam kao seksualni objekt, odnosno nisu mi telesno privlačne ma koliko god bile lepe i dobro građene...

s druge strane, džordž je nešto u tom fazonu pomenuo i slažem se, verovatno je on previše dobar i mlak prema tebi, a ženama treba "čvrsta ruka" da bi osetile hemiju, ma koliko god vi mislile drugojačije...
takođe, smatram katastrofom žensku izjavu "ali ja tebe doživljavam kao brata", od toga nema gore za čuti, na to se treba momentalno pokupiti i otići for good....

Imam drugara koji je mojih godina (30), bivsi foto model (=prelijep je), sada ima fin posao, izlazimo ponekad, tu je kada mi treba i u losem i u dobru... Vec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Moja prijateljica mi govori da zapocnem vezu sa njim i da ce hemija sama od sebe da dode. A ja ne mogu ni da zamislim nesto takvo sa njim. Potpuno odbojna pomisao.

Kakva su vasa iskustva i sta mi je raditi?
Имала сам слично искуство, и забола се у дугу везу са таквим једним савршено- несавршеним. Исто је проблем био у привлачности, нисам је осећала.
Веза се завршила , а ја се дан данас питам зашто сам покварила пријатељство.:roll:

Имала сам слично искуство, и забола се у дугу везу са таквим једним савршено- несавршеним. Исто је проблем био у привлачности, нисам је осећала.
Веза се завршила , а ја се дан данас питам зашто сам покварила пријатељство.:roll:
Ja se nadam da ce te shvatiti da tu nije bilo prijateljstva..posto je ocigledno zelja za sexom postojala sa necije strane..kao sto budete sa drugima gde nema prijatesljstva..samo sexualna privlacnost.

Imam drugara koji je mojih godina (30), bivsi foto model (=prelijep je), sada ima fin posao, izlazimo ponekad, tu je kada mi treba i u losem i u dobru... Vec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Moja prijateljica mi govori da zapocnem vezu sa njim i da ce hemija sama od sebe da dode. A ja ne mogu ni da zamislim nesto takvo sa njim. Potpuno odbojna pomisao.

Razumela sam da on tebe ne privlaci...ili? Pa sto onda uopste razmisljas o tome i pitas se sta raditi. Neces se valjda seksati sa njim zato sto drugarica kaze da mozda postoji nada da se pojavi hemja? A posle sexa, bio dobar ili los, ne moze sutra biti kao da nista nije bilo. To ima samo u "Grey's anatomy".

PROBAJ!!!!!!:D Veruj mi, sve ce to vremenom da dodje....:|
Ja sam primer...Bila sam u slicnoj situaciji,probala I NISAM SE POKAJALA ....

Zajedno smo vec godinu dana....:heart::)

Bez hemije nema `leba! I ne trazi ga tamo gde nije!

Dragojlo je bio u pravu u svom postu. Mislim maneken, meni isto ko i derpe, ali to sam ja. Covek je mozda OK ali ne razumem ni cemu tema kad ti se nece? Samo jer bi bio dobar onako racionalno?!

Od toga ko sto rekoh na pocetku, nema `leba...

Nekoliko puta sam bila u slicnoj situaciji...Sve super, ali nesto fali. I mene su ubedjivali d aprobam pa sta bude ! Dva puta sam tako uradila i oba puta je ispala katastrofa...mozda da ja nisam u samom startu bila cinicna prema uspehu, mozda bi bilo i bolje.
Sex je bio takav da sam mislila " Kad ces vise zavrsiti? " :roll: Posle nekoliko dana samo sam nestala....:mrgreen:

Ipak, ovo je moje iskustvo. Mislim da se na silu ne moze nista postici...

dzaba mu... poshto te ni najmanje ne privlachi, zaboravi...

Bez hemije nema `leba! I ne trazi ga tamo gde nije!

Dragojlo je bio u pravu u svom postu. Mislim maneken, meni isto ko i derpe, ali to sam ja. Covek je mozda OK ali ne razumem ni cemu tema kad ti se nece? Samo jer bi bio dobar onako racionalno?!

Od toga ko sto rekoh na pocetku, nema `leba...

imala majka tri sin jedan maneken, drugi frizer treci isto peeder

Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Potpuno odbojna pomisao.

sama si sebi odgovorila...ništa od te ljubavi...da je trebalo nešto da se desi, desilo bi se....bila sam dva puta u sličnoj situaciji, i ispostavilo se da sam napravila pravu stvar tako što sam odbila da pokušam nešto više od prijateljstva...to nema veze sa činjenicom da je on super savršen, lijep, zgodan itd., toliko valjda znaš...ponavljam se k'o papagaj, ali kad sumnjaš i dvoumiš se da li nešto da uradiš - to ti je već znak da je odgovor NE! "if you doubt - don't"!!!

Kad su u pitanju prave osobe, umireš od želje bar da dodirneš nečiju ruku, a kad je neko pogrešan ne možeš da zamisliš nikakvu razmjenu nježnosti...to bi trebalo dosta da ti govori...

A što uopšte razmišljaš o bilo kakvom početku, ako nema hemije????
Sama si dala odgovor, ne znam šta sad očekuješ od nas???

To što te drugarica savetuje je bezveze. Može da bude 4 puta fotomodel i 5 puta Bred Pit .... ali ako to nije ono što tebi izaziva leptiriće (bar u početku) ''džaba ste krečili''.

Nekoliko puta sam bila u slicnoj situaciji...Sve super, ali nesto fali. I mene su ubedjivali d aprobam pa sta bude ! Dva puta sam tako uradila i oba puta je ispala katastrofa...mozda da ja nisam u samom startu bila cinicna prema uspehu, mozda bi bilo i bolje.
Sex je bio takav da sam mislila " Kad ces vise zavrsiti? " :roll: Posle nekoliko dana samo sam nestala....:mrgreen:

Ipak, ovo je moje iskustvo. Mislim da se na silu ne moze nista postici...
Nemoj cico tako, trešnja baš nije bio maneken :mrgreen::-P

A što uopšte razmišljaš o bilo kakvom početku, ako nema hemije????
Sama si dala odgovor, ne znam šta sad očekuješ od nas???

To što te drugarica savetuje je bezveze. Može da bude 4 puta fotomodel i 5 puta Bred Pit .... ali ako to nije ono što tebi izaziva leptiriće (bar u početku) ''džaba ste krečili''.

valjda ochekuje da joj kazemo kako da stvori "hemiju"...:)

Paaaaa...ima načina i za to.
Ode u sex shop i zatraži neko od stimulativnih sredstava za žene.
Naravno, za svaki slučaj uzme 30 kapi ili 5 tableta više
I onda...hemije koliko volish
Epilog: jadnog manekena skupljaju žličicom narednog jutra ili ga stružu shpahtlom :mrgreen:

hahaha... tako je moglo biti...:lol: a josh se nije radilo o "uopshte me ne privlachi", vec, "ne privlachi me mnogo"...:mrgreen:

Back