Muvalo.....
reč oduran nije tu za džabe.....
Dakle na papir....jer nije sve rečeno......
Gospodičnu izbudjuju druge stvari , a neka od njegovih stvari je odbija ne malo nego mnogo, mnogo i opet mnogo....
Objektivno je ovde reč-zamka.....To vam je isto kao i kad svi iznose kako u srbiji neko drugi kvari posao , kulturu, intelektualni i kulturološki prosek, a svi misle da bolje razmišljaju , kulturnije se ponašaju od tog nekog zamišljenog proseka......fatamorgana medijskih ispiranja mozga....
Objektivno lep čovek , lepa žena, u mom slučaju , je potpuno neaktivna stvar, vazduh,,,,,tj ne reagujem ama baš potpuno na nju....
Ali ako pogledamo svoje partnere i nekog ko nas baš estetski privlači , opet možemo upotrebiti reč lep , ali i lep za sve , ali ponekad i običan za druge....a nama estetski lep....
To nema veze sa nekim duhovnim i moralnim vrednostima te osobe, bar ne još u početku....znači još uvek je na estetskom planu , ali na nivou naših estetskih tumačenja ....
Kod nje može biti slučaj i nekih ,za druženje nebitnih , ali za ljubav prebitnih karakternih osobina , tj može biti dodatak i van estetskog plana u duhovnom planu....
Stoga , ako nije slučaj , oće kaki neće kaki, ona ima sva realna opravdanja (mada ne vidim zašto bi joj trebala , osim ako je nesigurna u sebe) za svoju odluku da joj ono za čim jezici vise , apsolutno ne odgovara...
Recimo imam primer drugara , koji je šmeker na izgledu , a truba u ponašanju , i kad prilazi devojkama u grupi, dešava se fenomen ženske pameti....
I kad izgovori nešto odurno i prilično glupo, uz muziku u kafićima , na uvce, devojka bi ga i odbila i oladila, ali tu su drugarice koje je stalno podbadaju i smiškaju se....
Dižu joj cenu ,ona oprašta gafove i prihvata druženje, a kasnije on ili sam ili uz pomoć nekog od drugara , prilagodi priču tananom mozgiću i odradi je sve dok mu ne dosadi .....
Znači u situaciji muvanja uz muziku , tip je fenomenalno prilagodjen masovnim trendovima....
Mene , iako sam mu drug, totalno odbija dernjava na uvo , i u takvim situacijama večito bivam kuso pašče,ali mi i ne smeta .....
U slučaju sedeljke, nekog okupljanja ili opuštene komunikacije, on postaje šoumen, smešan i na taj način i dalje simpatičan ili prihvatljiv onoj koju je odradio....mada se obično vidi blago distanciranje nekih ženskih osoba u tim situacijama....
Ipak savet muškarcima je budite truba kao i on.....mnogo je poželjnije , uspešnije i ispunjenije biti prilagodjen vremenu i ustaljenim pristupima komunikaciji sa drugim polom....gluposti i trabunjanja će vam oprostiti , samo dok pred drugima ispadaju ribe sa najboljim ulovom.....
Taj pritisak žena na ženu je vidljiv i u ovoj temi....
Haugh.....