Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
morala,morala...nego sto se nas dve lepo ispricasmo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Htedoh reci da ona bira..mislim da je imala jednog i po frajera
Pa prirodno je da ne moze svaka osoba da te privlaci u svakom smislu... pravis selekcije... i budes samo sa onima koje stvarno zelis... Bez hemije je bzvz u principu... hemija moze doci kasnije a i ne mora... al svakako ne treba da se silujes i radis nesto sto ne zelis... Prvo trebas da resis problem u svom mozgu oko toga... a podji od pocetka tj od zasto je to tako...
Nebitno na osnovu cega..imam takav osecaj..no hard feelingsA zasto i na osnovu cega takve pretpostavke? Imala sam ja njiiiih...

a za oral joj se ne gadi?Bravo mayo..moze i samo oral bez sexa.![]()
morala,morala...nego sto se nas dve lepo ispricasmo![]()
Ma kakvi gadi..pogodio sam njen profil 100%a za oral joj se ne gadi?haha
![]()

Imam drugara koji je mojih godina (30), bivsi foto model (=prelijep je), sada ima fin posao, izlazimo ponekad, tu je kada mi treba i u losem i u dobru... Vec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Moja prijateljica mi govori da zapocnem vezu sa njim i da ce hemija sama od sebe da dode. A ja ne mogu ni da zamislim nesto takvo sa njim. Potpuno odbojna pomisao.
Kakva su vasa iskustva i sta mi je raditi?
Da taj momak sad nadje neku ribu videla bi kako bi ti odjednom postao seksualno privlačan i sve bi dala i uradila da ga imaš..zato nemoj mnogo da se femkaš godine idu, a neka će ga već upecati,ako ne ti :wink:
ili lozenje preko neta..Pa da neko drugi stoji umesto njegovog izgleda ona bi balavila na njega i da je mutav.