perfektan je ali nema hemije

• Začetnik teme Začetnik teme Kiika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa prirodno je da ne moze svaka osoba da te privlaci u svakom smislu... pravis selekcije... i budes samo sa onima koje stvarno zelis... Bez hemije je bzvz u principu... hemija moze doci kasnije a i ne mora... al svakako ne treba da se silujes i radis nesto sto ne zelis... Prvo trebas da resis problem u svom mozgu oko toga... a podji od pocetka tj od zasto je to tako...

Pa prirodno je da ne moze svaka osoba da te privlaci u svakom smislu... pravis selekcije... i budes samo sa onima koje stvarno zelis... Bez hemije je bzvz u principu... hemija moze doci kasnije a i ne mora... al svakako ne treba da se silujes i radis nesto sto ne zelis... Prvo trebas da resis problem u svom mozgu oko toga... a podji od pocetka tj od zasto je to tako...

Nema nista u njegovom ponasanju sto me privlaci... kao da gledam u mladeg brata, eto tako ga vidim

Imam drugara koji je mojih godina (30), bivsi foto model (=prelijep je), sada ima fin posao, izlazimo ponekad, tu je kada mi treba i u losem i u dobru... Vec godinama mu se svidam, i prije neku godinu dana on mi je to sam i rekao, prije sam znala zato jer su mi drugi rekli. Svejedno... problem je u tome sto znam da je sve ono sto trazim u muskarcu. Ali ne privlaci me ni najmanje. Hemija je na nuli! Mogu da zamislim sve sa njim osim seksa. Nikada to ne bi uradila. Moja prijateljica mi govori da zapocnem vezu sa njim i da ce hemija sama od sebe da dode. A ja ne mogu ni da zamislim nesto takvo sa njim. Potpuno odbojna pomisao.

Kakva su vasa iskustva i sta mi je raditi?

Imala sam i ja takvih iskustava. Više od jednog, na žalost. Nisam probala. Nisam mogla da zamislim poljubac sa njima, a o seksu da ne govorim. Nisu ružni, čak napotiv. Ali nije bilo hemije, kako kažeš. Ipak, više se ne družimo. Žao mi je što sam izgubila drugove. Bili su mi super za priču, zezanje, skroz smo se razumeli. Ipak, nisam se pokajala nikada.

Da taj momak sad nadje neku ribu videla bi kako bi ti odjednom postao seksualno privlačan i sve bi dala i uradila da ga imaš..zato nemoj mnogo da se femkaš godine idu, a neka će ga već upecati,ako ne ti :wink:

Ovo nije istina. Znam o čemu devojka govori. Ovi moji su našli devojke. Ja ih videla zajedno, čak da oni mene ne vide, pa onako zaljubljene i tako, ali nikako nisam osetila ni trunku ljubomore. Čak sam se nasmešila. Meni su oni dragi kao braća, kako Kiika kaže.

Back