MUN68
Početnik
- Poruka
- 14
E ovako ....procitao sam ceo ovaj topik , i neke stvari mi nisu bas naj jasnije vezane za plaze !!!
Gde se nalaze i kako se zovu.Pokusao sam prko Earth-a da ih nadjem ali su tamo ljudi totalno nasumice kacili slike pa tako plaza Glarokavos je oznacena na vise lokacija.Dok za plaze Xenia i Chrussou ne postoji ni jedna slika !Pa ako moze neko da ih oznaci na ovoj karti !
Da li do ovih plaza ima prevoz ( bus ili vozic ) ?
Posto je iznajmljivanje skutera ?
SRNASRNA vezano za piceriju Capri jel to 4 pice ili jedna velika kosta 9,5-12
Gde se nalaze i kako se zovu.Pokusao sam prko Earth-a da ih nadjem ali su tamo ljudi totalno nasumice kacili slike pa tako plaza Glarokavos je oznacena na vise lokacija.Dok za plaze Xenia i Chrussou ne postoji ni jedna slika !Pa ako moze neko da ih oznaci na ovoj karti !
Da li do ovih plaza ima prevoz ( bus ili vozic ) ?
Posto je iznajmljivanje skutera ?
SRNASRNA vezano za piceriju Capri jel to 4 pice ili jedna velika kosta 9,5-12

u tu istu vilu takodje preko travelanda.slike sa prezentacije sam videla nedeluje lose unutra.na earthu sam merila razdaljinu do plaze nekih 500stotina metara.do sad sam cula da je lep smestaj samo malo dalje
ali nije bitno idemo na odmor
a tamo cemo videti kako je dali je odmor ili umor.posto ides u julu ja cu sekati tvoj odgovor o smestaju kad se vratis.mesto su pohvalili svi koji su mi do sada odgovorili.a da neki moji prijatelji su sad u pefu pa ce prosetati i pokusati da nadju taj smestaj.ako nadju i jave kako je ja cu ti opisati sta su videli.traveland i nije tako los kao sto ga ocrnise.svakoj agenciji se desi da ceka na granici i u svakoj imas losiji i bolji smestaj.pozdrav lep provod i javi se kad dodjes
. valjda je sve ok kao sto prikazuju