Pećka patrijaršija i zvanično postala deo albanskog kulturnog nasleđa?

То је руски план одавно да имовину СПЦ на Косову и Метохији преда у руке Албанској Православној Цркви. Пошто РПЦ контролише и СПЦ и АПЦ, то им дође као исто.
To je plan Turskog Patrijarha...

Rusi su ovde na našoj strani, doduše opet iz nehata i kolateralne štete

Каже Веља да Руси контролишу и Српску и Албанску Цркву, ја само преносим инсајдерске информације.
Albansku crkvu kontrolišu Grčki masoni iz Turske...

Ovo je Tursko masonsko uništavanje Srbije, a sa blagoslovom Ace Paeizera i Cacijarha Prvoslava

AV pobedjuje, to je prosto neverovatno. Jos koja ovakva pobeda i centar Beograda ce biti deo albanskog kulturnog nasledja.
U to ime... Svi! Svi!

1760208531406.gif

A ti odatle vidiš? Blago nama
:mrgreen:
Ljudi idu na posao, primaju plate (mnogi od države), primaju penzije, grejanje radi, prevoz besplatan, ko hoće može da bude privatnik, policija i vojska štiti, sudovi rade...

E sad, ako sud ne donese odluku u tvoju korist...

A to kad objavis na drustvenim grupama onda si pravno legalan? 🥹
Vas koji sirite lazne vesti treba zatvoriti.
Ovo nije lažna vest, na google maps je stajao ovaj natpis. Samo je prenet. Nisam ja ni slikala a ni izmislila, još manje da sam priželjkivala, što neki ovde imputiraše, al na takve sam već navikla. Branioce na papiru. Poete, duše plemenite, koje će se tugaljivo zgranuti ako ovo za par meseci bude potvrđeno. Umesto da se sada krene sa pravim političkim potezima, oni će kukati na ove koji objavljuju vesti, umesto na ove koji ne čine ništa da te vesti ne postanu zakonsko delo.

Poslednja izmena:
Biju jedne da zaštite druge. Oduvek bilo i biće.
Nikada do sada nije bilo da kriminalci biju obične ljude, preobučeni u policijske uniforme, al ako ti kažeš tako, mora da je istina. ;) i da dodam, policija povlači i penzionere da im rade, niti ko želi da upisuje kurseve od mladih a ni ovi koje imaju nešto ne žele da ''brane'' i '' štite''

Nikada do sada nije bilo da kriminalci biju obične ljude, preobučeni u policijske uniforme, al ako ti kažeš tako, mora da je istina. ;) i da dodam, policija povlači i penzionere da im rade, niti ko želi da upisuje kurseve od mladih a ni ovi koje imaju nešto ne žele da ''brane'' i '' štite''
Propaganda protivnika ustavnog uređenja.

Back