Pećka patrijaršija i zvanično postala deo albanskog kulturnog nasleđa?

sedi na dedinju u kuci koju je radom stekla i sere meni ko su crveni koji su mi dedu ubili jer nije hteo po naredbi da sije odelo nekom crvenom kretenu iz krajine a ovaj ga odrukao da je drzavni neprijatelj.

olos...nema goreg olosa od komunista zapamtite, ako vec ne razumete ko vas danas vodi i koji glumi da je nesto sto nije.

Dobro su tebe svi drugi procenili, moja greška što sam se osvrtala na neke davno prošle godine.
Vidim i odakle vetar duva.
Bilo bi zaista glupo nastaviti ikakvu ikada komunikaciju s tobom.

Prostačenje kao i lečenje tudjih kompleksa provincije mi nije nivo ni da hoću na to da se spustim.

da rasclanimo deo po deo ove floskule...
"Kako su počeli da izdaju deo po deo države za par godina ćemo čitati dogodine u nisu"
Samo osnovno da ne ulazim u detalje.kosovo je proglasilo nezavisnost 2008 svako iole malo informisani zna šta je dovelo do toga.
"I sta je sa ovima koji najcrnje popljuvase kritičare pojedinih caci popova"
Svako ko nazove sveštenike caci popovi ne zaslužuje ozbiljan odgovor.
U 2 rečenice si napisala 30 neistina i podmuklih prozivanja.
Da siptari zele da preuzmu naše svetinje ali za to ste vi krivi i oni koji ih podržavaju jer minirate pozitivno na svakom koraku.
Хоћеш да кажеш да је Вучићево потписивање и испуњавање Бриселских споразума, Вашингтонског споразума и Охридског споразума било позитивно?

Pa to tebe i žulja,lepo sam ja tebi rekao da ga ne deliš na sever i ostatak,a ti uporan.Ne,nije predao KiM.
Значи, Шкипетари су у заблуди; верују да је Вучић потписао Бриселске Споразуме (у погледу државних прерогатива "Косове") и сагласио се са Охридским (како сам рече, у потпуности)? У праву си, није потписао документ са насловом 'Предаја ... '.

Хоћеш да кажеш да је Вучићево потписивање и испуњавање Бриселских споразума, Вашингтонског споразума и Охридског споразума било позитивно?
Од Вучића нико ништа није очекивао, барем они са пар грама неурона. Како 2012е тако и 2025е. Иритира наратив који се користио 99е: само да скинемо касапина, сви ће у затвор, лустрација по дубини. А десило се, шта? Историјско помирење и прављење СНС. Сума сумарум, мој лични став је такав да ко год ми помене неке промене "на боље" да му аутоматски завалим шлајмару у фацу. Ништа лично, подразумева се.

Dobro su tebe svi drugi procenili, moja greška što sam se osvrtala na neke davno prošle godine.
Vidim i odakle vetar duva.
Bilo bi zaista glupo nastaviti ikakvu ikada komunikaciju s tobom.

Prostačenje kao i lečenje tudjih kompleksa provincije mi nije nivo ni da hoću na to da se spustim.
a sta sam rekao sta nije tacno?

komunisti ti bili patriote?
iz crvene ideologije svi ste se presaltovali u nacionaliste?
svi danas uz vucica a ovde glumatate neku finocu jer znate da kad taj vas zglajzne bice i svim crvenima kraj jer ce se narod konacno opametiti?

os da mi solis pamet sta sam sve preziveo uz komuniste radeci sa njima ceo zivot?
os da mi solis pamet kako su mi ubili zbog jednog odela dedu? krajiska stoka koji se cerekao na sudskom procesu sto mu je smestio kao najuglednijem krojacu beograda?
os da mi solis pamet da mi je ocu zbog toga umrla i majka pa on odrastao da ne pricam kako? pa nikad nije usao u sk a napravio karijeru na filmu i bio najcenjeniji u svojoj bransi? i ne samo u jugoslaviji nego i na istoku i zapadu.
os da mi solis pamet sta su mi srali iz crvenog dela famijije kada sam imao slavu?
os da mi solis pamet ko su komunisti i kako se odnose spram srpske ortodoksije koje zovemo pravoslavlje?
os da mi solis pamet da im nije hobi bio da u blatnjavim kaljacama i cizmama jasu popove i to opisivano kao jedino ispravno?
os da mi solis pamet da u crkvama nisu radili takve prostote koje su nezamislive?

i sad ste svi srbi patriote, svi brinete za pecku patrijarsiju :lol:
mica popovic vam crtao sta ste radili po crkvama u filmovima pa ste hteli da ga skratite za galvu, najuglednijeg akademskog slikara ali niste smeli zbog sveta.

da se covek usere od vaseg licemerja.
normalno, dok sam vas pustao da lazete ko psi o svemu, bio sam dobar i simpa sagovornik, cim odvezem jezik i nacrtam svakome ko ne zna sta su crveni radili po srbiji jos od oslobodjenja gde su za izvrisoce imali komandne garnizone ubica i otimaca imovine iz krajina onda nisam vise "maki" :lol:

onda sam prostak jel tako?

ko mi kaze.

Poslednja izmena:
ja lecim komplekse :lol:

u stanu od 35 kvm a ti ne lecis komplekse iz dedinjske kucerine :lol:

slobodan sam za svaku vrstu diskusije u razmenjivanju cinjenica sa bilo kim bez ikakve zle krvi...kad kazem sa svakim to i mislim. ali kad pocne licemerno proseravanje svi znate sta sledi.

i bolje nemoj jer ako krenem da pisem i dalje o tom okotu koji je unistio sve u srbiji i zbog koga nam je svima ovako danas, plakacete.

Kako su počeli da izdaju deo po deo države, za par godina ćemo čitati "dogodine u Nišu" :(
I šta je sa ovima koji najcrnje popljuvaše kritičare pojedinih ćaci popova, je l će sada sa njima krenuti u odbranu srpskih svetinja i zašto neće?
Ovo je jedna od onih "kritika" Vucica posle koje on dobija poene i vise deluje kao nesto sto je sam narucio. Ima Vucic vise nego dovoljno putera na glavi da bi mogao da se kritikuje, nikakvo fabrikovanje dokaza nije potrebno. Podjes od onog rusenja u Beogradu, raznih privatizacija ispod zita, Air Srbija, dodela tendera njegovim pajtosima, uzimanje kredita u inostranstvu pod uslovima koji su nepoznati javnosti, ceo drzavni aparat koji je ogrezao u korupciji i od svega toga neki "kriticar" potegne neciji tweet koji bukvalno ne dokazuje nista. Pecka patrijarsija, bas kao i sve crkve na Kosovu su i dalje u vlasnistvu SPC, to ne osporava ni Kurti.

Ovo je jedna od onih "kritika" Vucica posle koje on dobija poene i vise deluje kao nesto sto je sam narucio. Ima Vucic vise nego dovoljno putera na glavi da bi mogao da se kritikuje, nikakvo fabrikovanje dokaza nije potrebno. Podjes od onog rusenja u Beogradu, raznih privatizacija ispod zita, Air Srbija, dodela tendera njegovim pajtosima, uzimanje kredita u inostranstvu pod uslovima koji su nepoznati javnosti, ceo drzavni aparat koji je ogrezao u korupciji i od svega toga neki "kriticar" potegne neciji tweet koji bukvalno ne dokazuje nista. Pecka patrijarsija, bas kao i sve crkve na Kosovu su i dalje u vlasnistvu SPC, to ne osporava ni Kurti.
Za sada.

Za naše komunjare
1000011362.jpg
1000011363.png
1000011364.png

Mnoge od ovih nabrojanih stvari su preko noći se desile jer niko nije o tome pisao, osim nekolicine. Kao što se i sada više piše o onom fudbaleru nesrećnom nego o dešavanjima na Kosovu, i dalje. I onda se samo iznenadimo kada vidimo njihove pasoše, lične karte, registracije, odoše Gazivode itd. I za Kosovo smo se kleli da nema šanse da bude država, kad ono, međutim :mrgreen: Zaista me više ništa ne bi moglo iznenaditi..

AV za AV, međutim izvesni Tadićevi partneri su celo tzv. “Kosovo” priznali 2008., uključujući i pomenuti Sever.
Ako je tako što je Vučić potpisao sve one sporazume i rasturio sever Kosova?
Pod čijim režimom su Albanci dobili sve, od pozivnog broja, granice, do pozivnog broja, ličnih karata, pasoša i slično?
Da čujem. :mazi:

Back