Dobro su tebe svi drugi procenili, moja greška što sam se osvrtala na neke davno prošle godine.
Vidim i odakle vetar duva.
Bilo bi zaista glupo nastaviti ikakvu ikada komunikaciju s tobom.
Prostačenje kao i lečenje tudjih kompleksa provincije mi nije nivo ni da hoću na to da se spustim.
a sta sam rekao sta nije tacno?
komunisti ti bili patriote?
iz crvene ideologije svi ste se presaltovali u nacionaliste?
svi danas uz vucica a ovde glumatate neku finocu jer znate da kad taj vas zglajzne bice i svim crvenima kraj jer ce se narod konacno opametiti?
os da mi solis pamet sta sam sve preziveo uz komuniste radeci sa njima ceo zivot?
os da mi solis pamet kako su mi ubili zbog jednog odela dedu? krajiska stoka koji se cerekao na sudskom procesu sto mu je smestio kao najuglednijem krojacu beograda?
os da mi solis pamet da mi je ocu zbog toga umrla i majka pa on odrastao da ne pricam kako? pa nikad nije usao u sk a napravio karijeru na filmu i bio najcenjeniji u svojoj bransi? i ne samo u jugoslaviji nego i na istoku i zapadu.
os da mi solis pamet sta su mi srali iz crvenog dela famijije kada sam imao slavu?
os da mi solis pamet ko su komunisti i kako se odnose spram srpske ortodoksije koje zovemo pravoslavlje?
os da mi solis pamet da im nije hobi bio da u blatnjavim kaljacama i cizmama jasu popove i to opisivano kao jedino ispravno?
os da mi solis pamet da u crkvama nisu radili takve prostote koje su nezamislive?
i sad ste svi srbi patriote, svi brinete za pecku patrijarsiju

mica popovic vam crtao sta ste radili po crkvama u filmovima pa ste hteli da ga skratite za galvu, najuglednijeg akademskog slikara ali niste smeli zbog sveta.
da se covek usere od vaseg licemerja.
normalno, dok sam vas pustao da lazete ko psi o svemu, bio sam dobar i simpa sagovornik, cim odvezem jezik i nacrtam svakome ko ne zna sta su crveni radili po srbiji jos od oslobodjenja gde su za izvrisoce imali komandne garnizone ubica i otimaca imovine iz krajina onda nisam vise "maki"
onda sam prostak jel tako?
ko mi kaze.