Pećka patrijaršija i zvanično postala deo albanskog kulturnog nasleđa?

1000011325.png

opet ti u istu serpu. ako si ti takav kao svi tvoji iz srpske koje zabole za kosovo i polazis da su svi drugi kao vi sto ovde konstantno pokazujete pezorativno vredjajuci srbe iz srbije, onda ste politicki amateri a to dokazujete svakim danom kada pisete bajke o vaskrsnucu glavonje iz laktasa ko feniksa neke nove vase srece.

brini ti o srpskoj, pusti ti nas da resavamo nasa sranja kako znamo. od vase "pomoci" smo uvek bili grbavi.
Хајде немој да си на крај срца, како смо тек ми били грбави од ваше помоћи то је тек прича за себе, али у историјском и духовном погледу питање Пећке Патријаршије увелико надилази и тебе и мене и појединачне територијалне одреднице.

Podržavas Vucica. Aminujes na njegove izdaje. Lažeš, manipulišes i izvrces.
I dalje nisi imao muda da odgovoris. Taj sendvič mora da vredi više od tvog obraza. Sramoto.
Gavrane,odgovori mi na pitanje.Kakvo mišljenje imaš o zapadnim zemljama koje hoće da nam otmu deo teritorije i da naprave šiptarima državu,i koje su i gluve i slepe na sve loše što šiptari rade dole?
Lobisto.

Gavrane,odgovori mi na pitanje.Kakvo mišljenje imaš o zapadnim zemljama koje hoće da nam otmu deo teritorije i da naprave šiptarima državu,i koje su i gluve i slepe na sve loše što šiptari rade dole?
Lobisto.
Oni su zlikovci.
Odgovori ti meni, jel Vučić potpisao i predao ostatak KiM za ovih 13 godina. Da ili ne?

Хајде немој да си на крај срца, како смо тек ми били грбави од ваше помоћи то је тек прича за себе, али у историјском и духовном погледу питање Пећке Патријаршије увелико надилази и тебе и мене и појединачне територијалне одреднице.
ja ti nisam pomagao a jos manje ti odmagao
jos manje dolazio na vrata kuce da ti solim pamet kako da zivis i kako da uredjujes svoju kucu sto ne vazi za tebe i slicne tebi

znaci onim crvenima koji su ti pomagali i u koje si se kleo iako si znao ko su bili pre no sto su vikali ja sam srbin, e njima se zali.
imas palog andjela koga sad dizete u zvezde dajuci mu ljudske osobine da je zrtva zapada, njemu kucaj na vrata, a ne meni.

objasni mi kako komunista preko noci postaje nacionalista koji brine o crkveno vernickom nasledju pa da se svi malo smejemo. :rotf:

a mozda je i to razlog sto ti zrikavi glavonja iz srpske prirastao za srce :lol:

Komunisti su bili patriote pre svega i to sa nacionalizmom nema veze.

To ti je ujedno odgovor i za Dodu kojeg ne možeš da mi ogadiš da si još toliki.

ja ti nisam pomagao a jos manje ti odmagao
jos manje dolazio na vrata kuce da ti solim pamet kako da zivis i kako da uredjujes svoju kucu sto ne vazi za tebe i slicne tebi

znaci onim crvenima koji su ti pomagali i u koje si se kleo iako si znao ko su bili pre no sto su vikali ja sam srbin, e njima se zali.
imas palog andjela koga sad dizete u zvezde dajuci mu ljudske osobine da je zrtva zapada, njemu kucaj na vrata, a ne meni.
Опет замјена теза, па ви сте црвене бирали скоро деценију након што смо им ми окренули леђа.

Oni su zlikovci.
Odgovori ti meni, jel Vučić potpisao i predao ostatak KiM za ovih 13 godina. Da ili ne?
E u tom slučaju se za svaku sledeću poruku koju napišeš u vezi KiM obrati njima,a ne da adresiraš na srpsku državu.
Eto,odgovorio sam ti i za ovu nebulozu ispod tvog uvaženog mišljenja o zapadnim hohštaplerima i zlikovcima.

Komunisti su bili patriote pre svega i to sa nacionalizmom nema veze.

To ti je ujedno odgovor i za Dodu kojeg ne možeš da mi ogadiš da si još toliki.
ja te ne pitam dal su bili zlocinci ili patriote vec kako su postali verujuci preko noci a znamo sta je religija bila konotativno u svim crvenim ideoloskim pravilima.

da ne pricam kako su obicni vernici tretirani poslew 1945 u srbiji od brozovih dripaca.

moja tetka, jedna od, crvena sa ordenjm koje nisi nikad videla, kada je dolazila na jucasnji miholjdan da kontrolise, moja baka je morale da krije ikonu od nje, sopstvene sestre da joj ova ne preti.

znaci te nebuloze o crvenom patriotizmu koristi kad dedijerom uvijas duvan ili ga koristis ko toalet papir.

Опет замјена теза, па ви сте црвене бирали скоро деценију након што смо им ми окренули леђа.
mene su izbacili iz pionira ako se meni obracas, a na glasanje nikad nisam isao znajuci kojim dripcima i od kojih roditelja trebam dati moju dedovinu da po njoj pisaju.

a ovde pisao prevrti pre nekoliko godina dok sam radio dok. film bas o peckoj kako su me siptari otrovali.

tako da...pogresna adresa.

Nikoga nisu izbacivali iz pionira.
To nije bio pokret, stranka, kakogod.

Izmišljaš :D
ajde uci me sta je bilo. lebati

zvali mi oca i majku i nisu hteli da mi daju na slet da idem sa crvenom usranom maramom i da guram onaj krug ispred sadasnje skupstine gde je sedeo copavi sa delegacijom...kao svim mojim drugovima.

a samo zato jer je neki dripac iz razreda kurcevito rekao da su njegovi roditelji partizani najbolji ljudi i njemu su partizani jedini prijatelji :rotf:

ja samo rekao ako su ti ubice prijatelji i najbolji...i oma direktor zove oca i majku i zabrana..kao danas napr radonjicu da ne sme da igra jer podrzava srudente...ili nekoj uciteljici sto ih podrzava da ne moze da predaje...

zvanicno sam izbacen kad sam se na casu jednom seratoru od nastavnika koji mi se izdrkavao kao svaki crveni kadar i provocirao me bas zbog situacije koja je opisana uradio nesto sto niko nije...znaci :lol: izvadio sam onu stvar i ispisao se u sundjer pored table...pred svima u odelenju.

taklo da sandrina ne lazi ko crveni.

Back