rostiljdzija
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
zanimljivo da ti brines o srpskim manastirima a ideoloski znamo sta su komunisti mislili o vernicima generalnoIli u korist bukvara.
Pridev = malo slovo.
Dakle, srpski = malo slovo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanimljivo da ti brines o srpskim manastirima a ideoloski znamo sta su komunisti mislili o vernicima generalnoIli u korist bukvara.
Pridev = malo slovo.
Opet iste fazone i spam.Naročito LDP bez Čede…
zanimljivo da ti brines o srpskim manastirima a ideoloski znamo sta su komunisti mislili o vernicima generalno![]()
Autocorrect, raspravi sa Androidom ĆacikaIli u korist bukvara.
Pridev = malo slovo.
objasni mi kako komunista preko noci postaje nacionalista koji brine o crkveno vernickom nasledju pa da se svi malo smejemo.Ko zna?
Prekrajači istorije u pokušaju?
Daj Maki ne zayebavaj![]()
Хајде немој да си на крај срца, како смо тек ми били грбави од ваше помоћи то је тек прича за себе, али у историјском и духовном погледу питање Пећке Патријаршије увелико надилази и тебе и мене и појединачне територијалне одреднице.opet ti u istu serpu. ako si ti takav kao svi tvoji iz srpske koje zabole za kosovo i polazis da su svi drugi kao vi sto ovde konstantno pokazujete pezorativno vredjajuci srbe iz srbije, onda ste politicki amateri a to dokazujete svakim danom kada pisete bajke o vaskrsnucu glavonje iz laktasa ko feniksa neke nove vase srece.
brini ti o srpskoj, pusti ti nas da resavamo nasa sranja kako znamo. od vase "pomoci" smo uvek bili grbavi.
Gavrane,odgovori mi na pitanje.Kakvo mišljenje imaš o zapadnim zemljama koje hoće da nam otmu deo teritorije i da naprave šiptarima državu,i koje su i gluve i slepe na sve loše što šiptari rade dole?Podržavas Vucica. Aminujes na njegove izdaje. Lažeš, manipulišes i izvrces.
I dalje nisi imao muda da odgovoris. Taj sendvič mora da vredi više od tvog obraza. Sramoto.
Oni su zlikovci.Gavrane,odgovori mi na pitanje.Kakvo mišljenje imaš o zapadnim zemljama koje hoće da nam otmu deo teritorije i da naprave šiptarima državu,i koje su i gluve i slepe na sve loše što šiptari rade dole?
Lobisto.
ja ti nisam pomagao a jos manje ti odmagaoХајде немој да си на крај срца, како смо тек ми били грбави од ваше помоћи то је тек прича за себе, али у историјском и духовном погледу питање Пећке Патријаршије увелико надилази и тебе и мене и појединачне територијалне одреднице.
objasni mi kako komunista preko noci postaje nacionalista koji brine o crkveno vernickom nasledju pa da se svi malo smejemo.
a mozda je i to razlog sto ti zrikavi glavonja iz srpske prirastao za srce![]()
Patriote koje su odgovorne za smrt miliona u Rusiji i boga pitaj koliko u Srbiji.Komunisti su bili patriote pre svega i to sa nacionalizmom nema veze.
To ti je ujedno odgovor i za Dodu kojeg ne možeš da mi ogadiš da si još toliki.
Oni su zlikovci.
Odgovori ti meni, jel Vučić potpisao i predao ostatak KiM za ovih 13 godina. Da ili ne?
Опет замјена теза, па ви сте црвене бирали скоро деценију након што смо им ми окренули леђа.ja ti nisam pomagao a jos manje ti odmagao
jos manje dolazio na vrata kuce da ti solim pamet kako da zivis i kako da uredjujes svoju kucu sto ne vazi za tebe i slicne tebi
znaci onim crvenima koji su ti pomagali i u koje si se kleo iako si znao ko su bili pre no sto su vikali ja sam srbin, e njima se zali.
imas palog andjela koga sad dizete u zvezde dajuci mu ljudske osobine da je zrtva zapada, njemu kucaj na vrata, a ne meni.
E u tom slučaju se za svaku sledeću poruku koju napišeš u vezi KiM obrati njima,a ne da adresiraš na srpsku državu.Oni su zlikovci.
Odgovori ti meni, jel Vučić potpisao i predao ostatak KiM za ovih 13 godina. Da ili ne?
ja te ne pitam dal su bili zlocinci ili patriote vec kako su postali verujuci preko noci a znamo sta je religija bila konotativno u svim crvenim ideoloskim pravilima.Komunisti su bili patriote pre svega i to sa nacionalizmom nema veze.
To ti je ujedno odgovor i za Dodu kojeg ne možeš da mi ogadiš da si još toliki.
AutokorektJe l' .
Sa apostrofom.
Ili je li.
Znaci opet nemaš muda da odgovoris.E u tom slučaju se za svaku sledeću poruku koju napišeš u vezi KiM obrati njima,a ne da adresiraš na srpsku državu.
Eto,odgovorio sam ti i za ovu nebulozu ispod tvog uvaženog mišljenja o zapadnim hohštaplerima i zlikovcima.
mene su izbacili iz pionira ako se meni obracas, a na glasanje nikad nisam isao znajuci kojim dripcima i od kojih roditelja trebam dati moju dedovinu da po njoj pisaju.Опет замјена теза, па ви сте црвене бирали скоро деценију након што смо им ми окренули леђа.
Jel si pronasao muda da odgovoris?Autokorekt![]()
mene su izbacili iz pionira ako se meni obracas, a na glasanje nikad nisam isao znajuci kojim dripcima i od kojih roditelja trebam dati moju dedovinu da po njoj pisaju.
Važno da je bio Goli Otok.Nikoga nisu izbacivali iz pionira.
To nije bio pokret, stranka, kakogod.
Izmišljaš![]()
ajde uci me sta je bilo. lebatiNikoga nisu izbacivali iz pionira.
To nije bio pokret, stranka, kakogod.
Izmišljaš![]()