gorica70
Aktivan član
- Poruka
- 1.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo možde zvuči malo smešno, ali je najveovatnije istina.Pa kada se promeni recept ne moze uvek ispasti isto. Cekam da i drugi probajul. Nena nikakvih otrovnih boja jedino je mozda Domacicin beli luk iz njene baste pa ne reaguje. Zaista neznam u cemu je fora ali meni uvek pozeleni
Bitno je da su ukusni
Ma ja se zezam na kontu one nadr.ane tete sa sajma za moje boje i sljokice. Sigurno je do luka, ali bitno je da je ukus isti. Ja cu ga i obojiti jer mi onako zelenkasto bas slatko, ja kad se trujem, trovacu se sa stilomPa kada se promeni recept ne moze uvek ispasti isto. Cekam da i drugi probajul. Nena nikakvih otrovnih boja jedino je mozda Domacicin beli luk iz njene baste pa ne reaguje. Zaista neznam u cemu je fora ali meni uvek pozeleni
Bitno je da su ukusni
ShvaćenoMa ja se zezam na kontu one nadr.ane tete sa sajma za moje boje i sljokice. Sigurno je do luka, ali bitno je da je ukus isti. Ja cu ga i obojiti jer mi onako zelenkasto bas slatko, ja kad se trujem, trovacu se sa stilom))))
Ti onda izdoziraj taj domaćiJa sam odmah pomislila da je fora u domaćem belom luku, ali mislim, bolje da ćutim, da ne lupetam bez veze. I jeste, domaći je mnogo intenzivnijeg ukusa nego taj kineski, moji kažu da sam preterala, a na pogačicama se vidi da ga količinski uopšte nije bilo mnogo.
Ja sam isto navodno koristila domaci ali sada nista nije sigurno. Videcemo kako ce kod drugih ispasti
pa sta covek da radi kad je napoljunego da digne temu sa testom i iznenadi decu kad stignu sa
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
za ledene rukice vruce krofnice a iznutra suplje.....
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
ih bre da si blize, jos su vruce
a testo ja mislim standardno
1/2 kvasca izmesas sa 2dl toplog mleka mleka , ja dodam pola kasicice soli i kasicicu secera , dva jaja , 1dl ulja i zamesim sa manje od 500gr brasna (da ne bude tvrdo testo) i ostavim da nadodje (ne gledam na sat ali mozda pola sata), onda razvucem testo i vadim krugove (debljine mozda 5mm) i ostavim da nadodju desetak minuta a onda svaku krofnu nezno jos jednom rastanjim i przim u dubokom ulju. u serpu spustam uvek krofnu sa one strane koja je bila odozgo a drugu stranu kasikom prelivam uljem u kome se prze ... przim po tri krofne da bi sve ove radnje stigladeca jedu sa kremom a mi sa secerom i jos ovo je pola mere (ispadne trideset krofni) ali mi testo volimo samo dok je vruce ako Vas ima vise i volite testo slobodno dupliraj meru
![]()
![]()
Krofne su takveda sam dobila želju da se ovog momenta bacim na pripremu istih!
Svemu mogu da odolim, ali testu, pa još vrućem - nikako. Doduše i ne trudim se.
nego, imamo temu baš o krofnama http://forum.krstarica.com/showthread.php/29615-Krofne?highlight=krofne pa sam postove kopirala i tamo![]()
izvinjavam se, raspolozena da se iskupim i castim istim sa slike
![]()
Ne brini... to ne treba dva puta da kažešizvinjavam se, raspolozena da se iskupim i castim istim sa slike
![]()