Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Clanovi Ten kluba su dobili ovakav e-mail:lol:

"it's still too early to make any big announcements, we want to let you all know that the band is looking forward to a busy year ..."

Sta god ovo znacilo :roll:Ko zna mozda novi album :lol::wink::wink::wink:

Evo sta sam pronasla :)
Rumours are spread Brendan O'Brien might be the producer of Pearl Jam's next album. According to The Living End website: "The Living End will then be stepping in to mix the record with legendary producer Brendan O'Brien, who will be mixing the album in between his commitments recording the new AC/DC album and the new Pearl Jam record."

Neslusam ih puno ali su mi extra imam dve pesme koje mi se najvise svidjaju.Zadnji put saam ih aktivno sluso u osnovnoj skoli.Extra je sto ste posvetili topic ovakvoj grupi mada ima ih jos dosta koji zasluzuju da se nadju na forumu.

Pogledaj jos koncerata, odgledaj i oficijalna DVD izdanja, uzivo su stvarno fantasticni!
Immagine In Cornice je odlican DVD, a mogao bi da odgledas i Touring Band 2000, pa onda dalje sve redom, hehe...
;)

Mislim da je "busy year" znacila velika americka turneja, plus Edijeva solo "April Fools" turneja. Naravno, samo u Americi. Da li ce dolaziti u Evropu- ove godine, rekla bih, tesko, jer su bili 2006 i 2007, a nas su zaobisli, ***. Mozda ce u Evropu doci sa turnejom za sledeci album, a onda bolje da nas ne zaobidju. Or else.... :D

imace u jumu mini turneju,najblize sto ce nam doci je engleska........................... prica se da imaju vec cetiri - pet pesama za novi album a i obrajen je poznat da forsira da se brzo zavrsi album, mogao bi biti do kraja godine.....ali znajuci ih i nisam bas optimistican....... sosaaaaaaajjjtiiiii aj hop jur nat engri if aj dosagri sosaaaaaaaajti aj hop jur nat lonli vidaut mi........................ jedan je eddddddddiiiiiieeeeeeeee

weeeeejting wochingd klak itc for a klak itc gat tu stap................svi u glas ......................... ko je ovde jos bio na koncertu prl dzema,a ? a ? je li ? al je biloooooooooooo...........eeeeeeehhhhhhhhhhhhh.......

tururuptutururuuuuuuuuuuu tututuruptururuuuuuuuuuuururuuuuuuuuuuuuu wwwaaaaaaaaaaajajjjj waaa aaaj waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj kenit bi o kenit bi maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjnnnnnnnnnnnnnnnnn tururututururuuuuuuuuuuuuuuuuu

Back