Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...hehe, evo malo porodicnih fotki:
1
2! <3
3
4
;) mala je predivna!!!

Inace, vrtim onog solo Eddija iz Prljavog Djema i bas mi je dopadljiv sauntrek! hehe
Vrlo fino za slusati, prijatno, divna atmosfera, covek ume i da ne bude agresivan ;)
....jedva cekam da odgledam film pa da imam kompletan dojam!! hihi, evo trenutno ide Far Behind.....odlicna pesmica.........

porcelina:
...hehe, evo malo porodicnih fotki:
1
2! <3
3
4
;) mala je predivna!!!

Inace, vrtim onog solo Eddija iz Prljavog Djema i bas mi je dopadljiv sauntrek! hehe
Vrlo fino za slusati, prijatno, divna atmosfera, covek ume i da ne bude agresivan ;)
....jedva cekam da odgledam film pa da imam kompletan dojam!! hihi, evo trenutno ide Far Behind.....odlicna pesmica.........

A kad cu ja to da slusam
:D

!!! i just wanna scream...

Pearl%20Jam%20in%20Zagreb

Pearl%20Jam%20in%20Zagreb

:D :D :D :D :( :( :(
Eto, da se malo prisetimo 26.09.2006................
;)

.pissbottleman:
uuuuuuuuuu.....bravo porcelina....cim uzmem adsl sve cu da vidim.............a to neki amaterski snimak ili....sta?

Ovaj Porch (Zagreb 2006) je skrozzz profi snimak, i taj lik sto je postavio klip na you tube, ima i dosta snimaka Tool-a, QOTSA-a, Alice In Chains-a i matorih PJ snimaka, izmedju ostalog i Blood iz Zagreba, i svi su profi...opasna oprema, ponegde i montirani snimci, vise kamera...uglavnom je sve iz USA, izgleda da je ekipa americka...ko zna, mozda je snimio ceo koncert pa opet !mozda! i procuri negde nekad na netu...(a ja cu naravno saznati, hehe ;))

h2wmuymjyez1zm4gdmyz.jpg

PEARL JAM VS. AMES BROS

"Pearl Jam vs. Ames Bros: 13 Years of Tour Posters", - a chronology of Pearl Jam's celebrated concert posters spanning 1995-2007. The book includes over 200 poster art images from renowned artists Ames Bros and Brad Klausen.

Jel neko gledao danas u 11h na Vh1?Bilo je Top 10 Pearl Jam. :) Ja nisam gledala,zakasnila sam :(.Koje su pesme bile?

Ima veceras opet,ali samo Top 5,u 00.00h :lol::lol::lol::grin::grin::grin:

Danas je rodjendan Eddiju :D:D:D;-);-);-);-):grin::grin::grin:

PEAR JAM JE ZAKON,OBOZAVAM TAJ BAND.BUBNJEVE SAM POCEO DA SVIRAM 90 TIH GODINA JER JE NJIHOV TADASNJI BUBNJAR OSTAVIO SAMO TAKAV UTISAK NA MENE,ZOVE SE DAVE ABRUZZESS.SVE POHVALE ZA NJEGA I CEO BAND.

Back