Grandz je komercijalna zamisao... (nazalost)
Sve sto je u okviru tog malcom mclarenovskog pokreta bivalo muzika,ostalo je vredno...inace, poslednji pokusaj da se spase ideja iskrenog,emotivnog bunta u rokenrolu...okviri su,bre,njesra..!
Druga stvar: takva muzika nikad nije prosta...ako se przite na to da lako skinete ove pesmicice,bolje skinite 4 akorda od one trivije `Stay by me`, da biste dokazali da ste `roker`... Ovo je alternativa,tezi nacin...Te stvari nisu nastajale da se pevuse u drustvu uz bocicu vina..To nije zabava!!! To je (postpank) zbilja...Realnost jedne generacije uverene u iluziju velike vecine vrednosti iz 80-ih godina..Ili njihovog kraha...Generacija X..Pesme sa prasnjavog madraca..u tami garaze... u prljavoj bocnoj sobi,gde je domacin zurke utajio gitaru od 5 zica..Zlo igle. Improvizacija.. Sloboda.. Zelja.. Privatnost..I finalno,proboj osecanja... Pa zar jedini ja da iznesem ovakvu opasku??? ne verujem da ste bas toliko mladi da jos uvek ocekujete deda mraza za bozic. Ozbiljna muzika, iskreno neozbiljnih ljudi.....ne podvaljujte mi neozbiljne varijante,vi ozbiljno naprzeni na `notes`...ha!!