Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uu 99 stana, nice :D
Pearl jam moj najoblji drug :lol:
Stavrno jedna od najboljih bandova u zadnjih 15 godina, samo mogu da se nadam da ce doci jednom i u Srbiju, vala ako su mogli da dovedu Pepperse mogu i njih :D

ma smradovi ovi iz agencija za pevoz..................................... mrzi me opet da ponavljam ali bas su smradovi.................

da nije u sred juna isao bih i u poljsku i u bec.........................ovako bas su mi dva ispita u tom periodu i ne smem da ih propustim............................................ nadam se da ce doci opet uskoro..................

Miloshk:
Ma loze se ovi iz B92 na Pearl Jam!
Opet bilo neko pitanje Rock albumi iz devedesetih na "Pitanjima za Sampiona: I neka zena je znala da je "Ten" album Pearl Jama. :D

PS: Nije znala ciji je album "OK Computer"!!!! MRZIM rejdiohed i onog zrikavog narkosa! 8)

hahahahahahahahahahahaha
ma nije radiohead bas toliko los...

btw, bila neka svirka u KV, pa se pojavio kao neki grunge band i nijednu pesmu od PJ-a nisu svirali, 'teo sam da ih zadavim, dao sam 200 kinti za ulaz

miloshe sad me podseti :D
ima li neko ovde neke koncerte na divx-u ili dvd da je za razmenu ili za prodaju (ali da je neka razumna cena :D)
ja imam od njih samo
Live At Garden 2003 2DVD, Single Video Theory DVD rip i Touring Band 2000 DVD rip

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ljudi breeee! Pa vi ne znate sta sve propustate!!!! Ja imam gomilu stvari! I na DVD i na divX, a opet hocu jos jos jos jos jos jos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mislim, ja sam sad mrtav pijan, udaje mi se najdraza sestra od tetke!!!!! :D ali znam da valjda imam sve ovo od video koncerata http://justmrvka.googlepages.com/home

ZVEZDICA i BLACKPEARL javite se na PM i posaljiet mi po 10 DVD-a praznih i napisite sta hocetwe da vam narezem i posaljem nazad. Mozete da posaljete odmah za neki dan, ali ja to mogu da vam narezem tek do kraja junskog roka.... SORRY!!!!

I love all of you
Hurt by the cold
So hard and lonely too
When you don't know yourself

Hvala! Hvala! Siguran sam da ovde kod nas u SRB ima jos ovakvih (pa i vecih) frikova. Inace, mnoge od tih koncerata sam jedva nabavio, posto imam dialup i ne mogu da ih samo downloadujem kao covek...
A ta slika je stara, sad je i 4. red poceo da se puni. ;)

Back