Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma i ja mislim da nije nikakva frka sa Zagrebom, nego svi oko mene me cudno gledaju kad im kazem gde idem i samo sto mi ne odrze predavanje sto idem tamo...

aj pa javi ako su nesto pametno rekli!

11 days left! :D :D :D

a i ne mogu toliko da se odusevljeno radujem za koncert, zato sto sve dok ne dobijem karte necu moci da shvatim sta se desava i koliko je to! heheh

i dalje mi je cela stvar apstraktna... like wow

Ja cekam 12 godina na njihov koncert u blizini... Kada su bili u Budimpesti pre 10 godina bila sam veoma maloletna pa nisam mogla da idem... Tako da ni ja jos uvek ne mogu da verujem ... verovacu kada ih budem videla na bili (ako ih budem videla od guzve)

Upravo sam razgovarala sa bratom i zvace on ticketline u ponedeljak... mozda ce tada nesto pametno reci...

cujemo se tada

heheh kada su dolazili u budimpestu ja sam tada htela sama da idem na koncert heheh (budala :lol: ) ali su otkazali koncert.... a i bila sam isto maloletna...

cekamo svi jaaaaako dugo na ovo! Najvise me nervira sto ce ceo koncert da prodje kao san... ahhh

ja cu da se roknem na koncertu :D

jel ste uzeli karte?
ja idem danas po njih!

koji crappin' sh_it da krecemo u 7 i stizemo u 13h?!?! STA DA RADIM NENORMALNIH 7 SATI DO KONCERTA?!?!?!?!??!?!?!?
ajde da stizemo oko 3,4.. pa kao taman se proshnjurash i popijes kafu negde i eto koncerta... a ovo umres negde da plocniku i onda te unesu na koncert potpuno smorenog od celodnevnog blejanja ....

moram da smislim alternativu...
yebote u 5h ustajanje?!?!? poludela sam... budale!

IMAM KAARTE!!! IDEM NA PEARL JAM! IDEM NA PEARL JAM!!!!

MOJ NAJLMILJENIJI BAND IKADA I JA IDEM DA IH VIDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

puf

Nadya:
IMAM KAARTE!!! IDEM NA PEARL JAM! IDEM NA PEARL JAM!!!!

hehehe..
Ja cu ih dobiti sutra.

Nego, u vezi dolaska. Atmosfera ce biti fenomenalna. Dogovoren je sastanak ispred hale sa ljudima iz PJ foruma. Neko od Zagrebcana ce doneti i gitaru. Uz vino/pivo i pesmu posle podne ce da prozuji. A hala se otvara u 18 h.

Reci mi molim te da li si dobila parter ili tribina..
Joj, samo da nisu tribine.. uf..

parter! stajanje!

Ma i mene zvali kao da mi donesu, ja reko, nema sanse ja odma idem po njih hehe

ulaz pocinje od 18:30 mi pise na karti...

Ko je dogovorio sastanak isped hale sa kojim ljudima? Iz Zagreba?

Sjajno! Parket! Samo da ja ne dobijem tribine, kakve sam srece..
Postoji forum na www.pearljam.com sajtu gde se okupljaju ljudi iz celog sveta (ukljucujuci i exyu). Dogovor ljudi sa foruma koji idu u Zg da se svi okupimo blizu hale pa uz koji gutljaj (ti mozes i kafu) docekamo 18 h.

Meni su danas rekli u TicketLineu da je pokret u 07 sto znaci da u 05 h moram da krenem za Bgd. Bolje onda da smo u ponedeljak uvece kretali za Zg, kao kada se 1996 islo u Budimpestu na PJ koncert.

Pozdrav!

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...
kao sto bi rekli ljudi iz ekv-a IDEMOOOOO
ili Azra "prjehavsi u Zagreb zadovoljstva svege rad"
a posle koncerta cemo da mu ga damo pod Why go home!!! (definitivno)
sve ce da bude uredu...
meet you in the bus soon...
4 dana (tik tak)...

ja dobila karte lol tebe neko grdno zahebo... salim se, nemoj da panicis, ako su ti tako rekli, onda je njihova rec zakon iako su ih meni daaaaaaaliiiii :PPPPPPP
hm, a cekaj malo! Da li su tebi dali da ispunis obrazac o poznavanju Pearl Jam-a?
Ja sam prosla sa 93% :D

mozda to ima neke veze sa kartama.... :/

postavila bih sliku karata PEARL JAM-a koje cu btw da uramim afterwards :))) ali moguce da je to ilegalno da ih neko ne bi kopirao heheh ali sam ih uslikala i non stop ih gledam na telefonu hehehe

znaci jedva cekam..ja i instinkT polazimo iz nisa../samo ne znam kad moramo da krenemo..mozda dan ranije pa ce da klosarimo u bg..ko oce da nas ugosti nek kaze...jaaaaaaaaaooo JEDVA CEKAM...danas smo uplatili kintu za karte..a rekli da ce nam dati kad dodjemo u bus..cekace nas..jer nismo iz bg..i tako..vidimo se tamo

I ja sam danas dobio taj vaucer za karte. A prave karte dobijamo u busu.

I najvaznije, imamo PARTER!!!!!!!!!! YEEEEEEEAAAA!!!

U toj hali nemoguce je sici sa tribina na parket, tako kazu. Imamo srece sa kartama.. hehehe..

Ajde ako hocete ostavite ovde vasa prava imena, da se upoznamo bar mi forumasi pre ulaska u bus :)

Ja sam Srdjan. I iz Zr-a krecem u 04:30 da bi stigao ispred Sava Centra u pola sedam.

pozdrav svima!

ja sam Nenad..prepoznacete me po zelenim dlanovima, obraslim u mahovinu,izopcen sam iz stvarnosti,imam Sumatru ispod kaputa i iscepan duks...a mozda i ne odajem takav utisak..sve u svemu lepo ce biti upoznati vas...sve.ah da...sa sobom cu voditi i jednog neobicnog decaka sto lici na staru komodu i zove se Glisa/ovde je Instinkt..a on je ubedjen da se zove Stefan/...

Back