Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
grrr izbrisao mi poruku!!

a ne mogu u Grcku, puno mi para.... a u Zagreb pored ostalog ne idem i zbog posla...

nadam se da ce se neko cudo desiti, nesto neocekivano pa da mozda i odem!

Takodje, veliki deo razloga zasto ne idem na koncert je i zato sto sam POTPUNO RAZOCARANA u novi album! Toliko puta sam pokusavala sebe da nateram da ga odjednom celog preslusam, ali ne odmaknem daleko... ne mogu da verujem, oni mogu tako vise..... Potpuno je smesno na sta ono lici... kao da su izgubili ideje i ne znam ni ja sta..
Kao sto moj decko rece, Pearl Jam sad mozemo bez problema da uporedimo sa Peppersima, u smislu da su se prodali... tek kada cujem sledeci album, videcu da li je ovo bila samo faza ili su propali kao band...
Takodje mi se ne ide zbog toga sto je Zagreb u pitanju, potpuno su me istripovali za Hrvatsku, narocito za taj deo...

ne znam... uzas! Da mi je nestala zelja za slusanjem omiljenog mi banda....

ma, nije... ovo im je turneja/promocija novog albuma...
Videla sam sta su izvodili do sada na koncertima i ima dosta pesama sa novog albuma...

Premisljam se jos uvek, sta se moze sta ne...

Nadya:
grrr izbrisao mi poruku!!

a ne mogu u Grcku, puno mi para.... a u Zagreb pored ostalog ne idem i zbog posla...

nadam se da ce se neko cudo desiti, nesto neocekivano pa da mozda i odem!

Takodje, veliki deo razloga zasto ne idem na koncert je i zato sto sam POTPUNO RAZOCARANA u novi album! Toliko puta sam pokusavala sebe da nateram da ga odjednom celog preslusam, ali ne odmaknem daleko... ne mogu da verujem, oni mogu tako vise..... Potpuno je smesno na sta ono lici... kao da su izgubili ideje i ne znam ni ja sta..
Kao sto moj decko rece, Pearl Jam sad mozemo bez problema da uporedimo sa Peppersima, u smislu da su se prodali... tek kada cujem sledeci album, videcu da li je ovo bila samo faza ili su propali kao band...
Takodje mi se ne ide zbog toga sto je Zagreb u pitanju, potpuno su me istripovali za Hrvatsku, narocito za taj deo...

ne znam... uzas! Da mi je nestala zelja za slusanjem omiljenog mi banda....

ja sam se razocarao u tebe..ovo je stvarno sramota sto pricas, ako je ovaj album mainstream onda stvarno imas poteskoca u razlikovanju mainstream-a i alternative...album je kao i svi ostali vrh, svaka pesma za sebe je sjajna, ok mozda nije najbolji ali zasto pa i mora da bude, i nerviraju me non stop nekakve glupe kritike tipa>ovo ne valja/ ko uopste ima pravo da kaze za nesto da je dobro a za nesto da nije /,ovo su mogli bolje,prethodni album je bio strava ovaj ne valja nista,ne mogu da gaa slusam/pa i ne moras niko te ne tera/vidi se koliki si poznavaoc i obozavalac njihove muzike/ a sto se tice toga da ne bi isla na koncert/ili ko god da deli isto misljenje/zbog toga sto sviraju nove pesme/inace sto je logicno jer je u pitanju promocija novog albuma/koji je jos jedared strava!/onda nemoj da ides na koncert,mogu oni i bez tebe da prezive, covece koje razmazeno ponasanje, kao kad detetu uvek kupujes Nutella euro krem i onda mu jedanput kupis Wunder ili Cipiripi i ono uzme i od besa razbije teglu ili sutradan iz protesta u toku dorucka prospe jogurt...samo sto se ovde ne radi o bendu koji je bio vrhunski dobar a sada je propao/vec o bendu koji je ******* uvek bio sjajan i to i ostao /ili glupe price da je preso u nekakvu komercijalu ili se/O BOZE KAKVO LUPETANJE/ prodao!!!!Pa samo nezrelo dete moze to da kaze/izvini ne shvati licno ionako te ne znam/..ali to je apsurdno,pateticno i licemerno...Inace Pepersi po kvalitetu i velicini ne mogu da pridju PJ-u tako da je glupo uporedjivati i govoriti da su sada kao oni...Da,jos jedno..nauci da slusas muziku i onda pricaj, jer samo neko ko ne ume da razume i da slusa ili jednostavno ne voli taj pravac i takVu muziku/sto ti definitivno nisi/moze to da kaze....PJ still rocks....Come Back je fenomenalna pesma/i sve ostale na novom albumu/...idem na koncert i jedva cekam....ukinuo bih ovu temu da mogu...ali nema veze,slatko je...Let Down Stay Down.

Verovatno idem u Zagreb na koncert, odnosno, idem ako se nista ne pokvari :)

Ne mogu da propustim ovakvu priliku...
Desava se jednom u 10 godina...
Tacno su 1996. bili u Budimpesti... i to je bio poslednji put da su nam bili ovako blizu.

ej..ne shvati me pogresno...slazem se s tobom u najbitnijoj stvari..a to je da volimo PJ...samo sam se malo iznenadio posle onakvog tvog bucnog razocarenja albumom...ipak lepo je ako ides u zg..el si kupila karte..treba 1000 kinti unapred..?

nisam ih jos uzela, ne mogu da otvorim stranu ticketlinea... moram to za karte da sredim very soon...

sta mislis time "treba 1000 kinti unapred?" no kapisko

a to sto sam ja razocarana u album, to je stvar koju stavljam sa strane, jer, srecom, to nije jedino sto su uradili :)

mada, meni je i za riot act trebalo doooosta meseci da bih ga svarila, tako da je moja reakcija ocekivana sa moje strane ... strane mene ...
Kao sto sam mnogo puno vec rekla, oni nisu takav band. Iz mog iskustva, i ljudi sa kojima sam pricala a vole ih, njih ne mozes na prvo slusanje da zavolis... treba bar 10 puta da cujes pesmu da bi obuhvatio prvi sloj pesme... i to je ono zasto ih volim. Ne volim jednostavne stvari i ocigledne. Moze i jednostavno i ocigledno da bude lepo. Ipak, Pearl Jam imaju svoj nacin na koji pokazuju muziku i reci i trag koji ostaje iza njih je savrsen.

Nadya:
nisam ih jos uzela, ne mogu da otvorim stranu ticketlinea... moram to za karte da sredim very soon...

sta mislis time "treba 1000 kinti unapred?" no kapisko

a to sto sam ja razocarana u album, to je stvar koju stavljam sa strane, jer, srecom, to nije jedino sto su uradili :)

mada, meni je i za riot act trebalo doooosta meseci da bih ga svarila, tako da je moja reakcija ocekivana sa moje strane ... strane mene ...
Kao sto sam mnogo puno vec rekla, oni nisu takav band. Iz mog iskustva, i ljudi sa kojima sam pricala a vole ih, njih ne mozes na prvo slusanje da zavolis... treba bar 10 puta da cujes pesmu da bi obuhvatio prvi sloj pesme... i to je ono zasto ih volim. Ne volim jednostavne stvari i ocigledne. Moze i jednostavno i ocigledno da bude lepo. Ipak, Pearl Jam imaju svoj nacin na koji pokazuju muziku i reci i trag koji ostaje iza njih je savrsen.

e bravo za ovo..izvini sto sam bio previse agresivan..lako buknem..inace kada narucis karte treba da uplatis na ziro racun 1000 kinti za koliko se kasnije umanjuje cena karte..znaci vracaju ti pare...

Izvinjavam se sto me nema ovih dana,nisam u mogucnosti da se javim,evo samo na kratko da kayem broj ya organizovani prevoz: 063 72 86 125 !!! molim vas nazovite odma danas da bi rezervisali mesta jer mi je rekao da je danas poslednji dan,ali ako ne uspete bas danas da se odlucite,dogovorite ….probajte sto pre ove nedelje,verujem da ce vas ipak pustiti…cena je 85 euvra,ne placa se sada ,50 je karta 35 prevoz. Rekao mi je da krecemo ujuto iz novog sada idemo prvo u Beograd da pokupimo one koji su se prijavili I onda pravac Zagreb…..

Ne bih da se ubacujem, ni razmecem poznavanjem pesama, koncerata, albuma, godina...ali su oni za mene uvek i u svakoj prilici favoriti...I u smorenom prevozu :| , posle posla :mad:
Uvek!!!
Da citiram reklamu, za korak ispred svih! :wink:

I mi smo rezervisali preko Ticketline-a... ali jbt, po meni je problem to sto oni nisu JOS uvek porucili karte! Valjda cekaju odredjeni broj ljudi da se prijavi, pa tek onda da naruce...
Sta... ima da nam uvale najgora mesta, sta ostane... i to AKo ostane... uopste mi nisu jasni...

hehe jako mi se svidja sto je dosta nas ovde sto piskaramo narucilo karte i odlucilo da prihvati sansu za koncert iako je hm ozloglaseni Zagreb u pitanju :)

huh brojimo dane... 13 left! :D :D

Nadya:
I mi smo rezervisali preko Ticketline-a... ali jbt, po meni je problem to sto oni nisu JOS uvek porucili karte! Valjda cekaju odredjeni broj ljudi da se prijavi, pa tek onda da naruce...
Sta... ima da nam uvale najgora mesta, sta ostane... i to AKo ostane... uopste mi nisu jasni...

hehe jako mi se svidja sto je dosta nas ovde sto piskaramo narucilo karte i odlucilo da prihvati sansu za koncert iako je hm ozloglaseni Zagreb u pitanju :)

huh brojimo dane... 13 left! :D :D

E ja cu ih zvati danas da vidim sta se desava, posto sam bila do njih i rekli su mi da ih kontaktiram do kraja nedelje, navodno imace vise informacija...

A sto se tice ozloglasenog Zagreba... mislim da je sve to jedno veliko sranje... ja sam provela dve nedelje u augustu na hrvatskom primorju (sa pancevackim registracijama) i nista mi se nije desilo... Ljudi tamo kazu da je u Zagrebu jos veca ladovina sto se tice svega toga... A secam se da na koncertu Metallice nije bilo nikakvih problema a bilo je organizovanih autobusa iz Zagreba...Mada ipak... nikad se ne zna...

Back