Bilis against ###
Zainteresovan član
- Poruka
- 212
ko sve ide u zg...idem ja pa ocu da znam....ionako mi treba drustvo..ispalio me drug u zadnjem trenutku...nije lose da se upoznamo anyway...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel imas neke nove infos za organizovan prevoz?.pissbottleman:bice organizovan prevoz.imam ja broj . cena bi trebalo da bude 70 jevreja al' to nije jos sigurno.ali ce biti.
Nadya:grrr izbrisao mi poruku!!
a ne mogu u Grcku, puno mi para.... a u Zagreb pored ostalog ne idem i zbog posla...
nadam se da ce se neko cudo desiti, nesto neocekivano pa da mozda i odem!
Takodje, veliki deo razloga zasto ne idem na koncert je i zato sto sam POTPUNO RAZOCARANA u novi album! Toliko puta sam pokusavala sebe da nateram da ga odjednom celog preslusam, ali ne odmaknem daleko... ne mogu da verujem, oni mogu tako vise..... Potpuno je smesno na sta ono lici... kao da su izgubili ideje i ne znam ni ja sta..
Kao sto moj decko rece, Pearl Jam sad mozemo bez problema da uporedimo sa Peppersima, u smislu da su se prodali... tek kada cujem sledeci album, videcu da li je ovo bila samo faza ili su propali kao band...
Takodje mi se ne ide zbog toga sto je Zagreb u pitanju, potpuno su me istripovali za Hrvatsku, narocito za taj deo...
ne znam... uzas! Da mi je nestala zelja za slusanjem omiljenog mi banda....

Nadya:nisam ih jos uzela, ne mogu da otvorim stranu ticketlinea... moram to za karte da sredim very soon...
sta mislis time "treba 1000 kinti unapred?" no kapisko
a to sto sam ja razocarana u album, to je stvar koju stavljam sa strane, jer, srecom, to nije jedino sto su uradili
mada, meni je i za riot act trebalo doooosta meseci da bih ga svarila, tako da je moja reakcija ocekivana sa moje strane ... strane mene ...
Kao sto sam mnogo puno vec rekla, oni nisu takav band. Iz mog iskustva, i ljudi sa kojima sam pricala a vole ih, njih ne mozes na prvo slusanje da zavolis... treba bar 10 puta da cujes pesmu da bi obuhvatio prvi sloj pesme... i to je ono zasto ih volim. Ne volim jednostavne stvari i ocigledne. Moze i jednostavno i ocigledno da bude lepo. Ipak, Pearl Jam imaju svoj nacin na koji pokazuju muziku i reci i trag koji ostaje iza njih je savrsen.

Nadya:I mi smo rezervisali preko Ticketline-a... ali jbt, po meni je problem to sto oni nisu JOS uvek porucili karte! Valjda cekaju odredjeni broj ljudi da se prijavi, pa tek onda da naruce...
Sta... ima da nam uvale najgora mesta, sta ostane... i to AKo ostane... uopste mi nisu jasni...
hehe jako mi se svidja sto je dosta nas ovde sto piskaramo narucilo karte i odlucilo da prihvati sansu za koncert iako je hm ozloglaseni Zagreb u pitanju
huh brojimo dane... 13 left!![]()
![]()