Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joooj kad ga do'vatim.....

nisam jos,prvo ispit da resim pa ondak....

oces mi slati onaj drugi?
poslao sam ti pp,al' nisam siguran da l' si dobila posto mi jedno trijestri puta nije htelo poslati...
Sta imas od SRV?Treba mi sve,ako nemas ima ovde da se kupi pa me zato interesuje.... stavis mi njega i Extreme i Soundgarden,i stavi mi tog jazz-a sta imas, samo bez spanaca,pa ako ostane mesta za koji film...vazi?

Nadya:
kako se sad ne javlja...

Ne javlja se,jer je tek sada uplatio net,nije me bilo skoro uopšte prethodnih dana,tek sam sada video...
.pisssbottleman:
Ne znam....Jes' poslo cdove?
Nisam,narezao sam odavno,al' nikako da pošaljem...mada sam sredio većinu problema,tako da ću ovih dana...
A,ništa od ovoga se ne bi desilo da me nisi pritiskao da pošaljem prvi put...
Al' to i nije neko opravdanje...
Sad sam našao neke nove torrente iz 2005-e,pa ako valja ubaciću ti i to...

2005 su Pearl Jam i Robert Plant odrzali koncert,zbog nekog uragana,pa za pomoc i to.....

AAAAAAAAA ne mogu dA VERUJEM EDDIE I ROBERT pevaju zajedno !!!
Drug skinuo par pesama u mp3 formatu,moram da odem to da uzmem....

HA ...Ed i Robert pevaju Fool in the rain...mojoj sreci nema kraja !!!

E PJ fanovi, ja sam prvi put ovde pa ne znam da li ste raspravljali o novom singlu World Wide Suicide tako da moram da vas pitam kako vam se sviđa.

Ja ne mogu da izbijem pesmu iz glave.

PJ rocks!!!

olivia-1.jpg

:D

Eddie sa svojim devojčicama...

leena . to nisu njegove devojcice....Eddie je razveden,i nema dece....a ta zena na slici ni nije njegova bivsa......

A WWS ... pa rekao sam vec.mislim da je to jedna od onih pesama koju pravu snagu pokaze tek na koncertu...kad se svira glasno,takvi su rifovi... pomalo je trapava,nekako zbudzena...ali je efikasna i zarazna,definitivno sto je vise slusas,to te vise drzi,ali sto se samog kvaliteta muzike tice...ono... izgleda ce im na ovom albumu biti vaznije da to budu dobre pesme,za slusanje,a manje da imaju neki bas kvalitet i uslovno receno slozenost ili komplikovanost kao npr. na riot act..

PEARL JAM ROCKS !!!

Lullaby drug mi je rekao da je citao pre neki dan u blicu da dolaze cak i julu,da je sigurno...al' meni je realnija ta varijanta u septembru s obzirom na to da ce tek u maju izaci album...

Oho,vidim da imamo svežu krv na temi...:D

Wellcome.

Pisdigimone,nisam još uvek poslao,što te pretpostavljam ne iznenađuje...:lol:
Ali,poslaću diskove u ponedeljak...ako ne pošaljem moraću da pribegnem samokažnjavanju bičevanjem,znaš ono po leđima...video si u filmovima...samo da vidiš kakav je bič,kožni,milina...:lol:
Ne ozbiljno poslaću,stvarno sam preterao...

kakvi ste seljaci....

trideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset katakteratrideset kataktera

Back