Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
drugi april? hehe. chekaj... tridesetog marta idem na sud, trideset i prvog na sistematski... prvog nisht' drugog nisht'
u bgd? .... shto da ne. ako ne to, onda najbolje kad budu prvomajski praznici :)

i onda znachi shta cjemo da radimo?
dodjemo ujutro... sednemo na avion, pravac sijetl, javimo se Ediju da stizhemo... on pristavi kaficu. mi stizhemo, kafica se taman o'ladila kolko treba.... 8-)

U poslednje vreme mi valjda radi samo 50% inače skromnog moždanog kapaciteta,druga polovina je izgleda skroz zbunjena i sluđena iz više razloga,te stoga totalno neupotrebljiva...pa sam malo sporiji no što je uobičajeno...:)
A,inače stalno zbijam šale na forumu...

heheh aj bre...
ne zezajte pisketa, on je nas drug :D

znamo da nisi ljut... nego samo volis da se izrazavas hehe

o cemu cemo danas da pricamo? glamurama... hi hi hi ho hoh ho...
idem da se zapijem u kafanu sa drugovima iz Pearl Jam-a :D

ja sam danas skidao Alisu u Lancima.
imam neke raritete, recimo Them Bones sa Maynard Keenanom iz Tool-a 8-)
skinucju sad i Alone sa PJ-om :)
a kul su stvari Blue i Blood Tears Little Girl ...

Samo da ne bude zabune,ne mislim da je to moj omiljeni album,niti omiljene pesme....ne bih mogao da se odlucim tako...nego...ne znam... Eddijevi tekstovi su uvek bili izraz neke borbe,besa.... a sad tako gleda sa neke vece visine na sve to...iz drugacijeg ugla,sta ja znam...a i sto se muzike tice,sigurno je najjaci...

sta si ti ovo zapisao gore, ja 2 sata ne mogu stranicu da otvorim...

a sto se tice albuma, potpuno se slazem... ali, kad pogledate i jeste logicno, jer im je to poslednji album..
a nekako ispada da sam ja no code najmanje slusala... hm...

pa koji play?
otvara mi se strana... i samo mi prazna strana dok mi dole se one zelene crte redjaju... a stigne do 3... ako me kapiras na sta mislim.... ne otvori mi nista... ZIP! ZERO! NJET! NJENTE! NADA! :lol: :/

Back