Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u jeee....ja tebi samo tri .... kad sredim onaj dvd rom....za nekih sto ....sto pedeset svetlosnih godina.... javicu ti sta jos imam pa ako te interesuje.....il' ja te nisam ni pitao da l' te interesuje nesto sem PJ,a da mozda imam....

Pa je l' ti poslao Elvin?
To ti stigne do sledece Nove godine...nemoj da pokusavas da odspavas do tada.... i mojne da se zavaravas da ces dobiti sve...mozes dobiti albume i po koji raritet,al' oni imaju preko tristo neobjavljenih pesama ako racunamo i neke obrade sa koncerata ,a imaju i mnogo vise,za ovolko sam ja cuo,svaki put naidjem na neku novu....

Samo reci ko oces da ti posalje sta god ti treba od Pearl Jam-a ...ovih dana smo u tom tripu sirenja Pearl Jam duha.....tako da iskoristi to.... samo ako ti Elvin bude poslao nesto stici ce ti za dve i po godine....

.pissbottleman:
Samo reci ko oces da ti posalje sta god ti treba od Pearl Jam-a ...ovih dana smo u tom tripu sirenja Pearl Jam duha.....tako da iskoristi to.... samo ako ti Elvin bude poslao nesto stici ce ti za dve i po godine....

A,možda ni tad...
Ajde otići ću danas do pošte...hoćeš da im polupam sve kompove il' samo nekoliko?:lol:

Back