Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, ljudi, posto ja ponovo skupljam band za sviranje Pearl Jam-a, dajte mi nekog dobrog bubnjara koji je stariji od dvajes godina i vole ih 8)

ja :D

p.s. mozda ce i gitara da treba 8)

Nadya:
e, jel ima negde da se uzme ceo video snimak Unpluggeda? ja sam na jedno 15 mesta polovicno snimala kada su na tv-u pustali... i jos mi vidoje pokvaren...

ja imam ceo snimak unpluggeda, divx, jako skrnav, piraterija chista. na sred ekrana stoji ono sa brojevima kad se snima video kamerom :)

nego, ako zatreba gitara, tu sam :D

Keeper:
ja imam ceo snimak unpluggeda, divx, jako skrnav, piraterija chista. na sred ekrana stoji ono sa brojevima kad se snima video kamerom :)

nego, ako zatreba gitara, tu sam :D

E, pa imam i ja samo par pesama sa Unplugged-a, isto sa tim brojevima, ali to su brojevi sa montaze (znaci nemontiran materijal, i think) ... i meni je totalno neki piratski vhs snimak haha, ali imam svega 2 pesme mozda, a MORAM da imam "State of Love and Trust" :roll: :D i naravno sve ostalo 8)

a za gitaru, pa zar ti nisi uzasno retko u bg-u? mislim da bih te cak i teoretski uzela u obzir... bre :wink:

zju, ti brojevi su uzhas, ne da nerviraju..... ne znam dal je montiran il ne, al je uzhasan materijal. ne mozhesh ni na full screen staviti, raspada se slika. bash je ono... grunge :D

nego... ja nisam u bgd-u uzhasno retko vecj nikako, u zadnjih godinu dana. yebiga. mislim, ne bi mi bilo frka da dolazim preko raspusta svake nedelje, taman posla, al problem je to shto... shto... mozhesh nacji boljih gitarista od mene ;-) daleko sam ja od gitariste, amater, svirkam za dushu.

.pissbottleman:
ej' nemoj da se nervirash,ionako nece skupiti nikoga, a i da skupi nekoga-bend ce biti sr*nje... osecam...vec sada to osecam...

ma desh nadia ti naci nekoga da otpeva a da ne skrnavi... :?

yebi se, skeptiku :D
bash nas briga ko cje da peva i kakav cje biti bend, vazhno je da se naduvamo, da se marva urolja i koga cje biti briga dal skrnavimo il ne :p

e, aj ne kakite! najveci deo benda je ponovo tu, i nema mesta sumnji u isto...

sto se tice nalazenja vokala, ta sam! a sto se tice skrnavljenja, Eddie je jedan, ja samo jako volim pevanje i jako dugo slusam Pearl Jam, tako da jedino se boja glasa ne podudara... :roll:
Nije mi prvi put da ovo radim...

Keeper-u, znam situaciju, samo mi krivo sto se vise ne trudis oko vezbanja gitare :) (narocito PJ) iovako nas je malo odabranih fanova :wink:

aj pa ne uzimajte moj bend u usta sem ako nemate nekog bubnjara sa gorepomenutim karakteristikama... 8)

pa shta ako cje ona da peva?
mislish zato shto je zhensko?
ne brini, do prve svirke cjemo je nakljukati mushkim hormonima koji cje uchiniti svoje :D

shalu na stranu, vidjao sam mushko kako peva 'negativ', pa shto ne i ovo? vazhan je feeeling, dozhivljaj ;-)

TOOOOOOOOOOOOOOOOO, Keeper!
Osecaj jeste najbitniji!

Jeste da zzenskom glasu fali boja, ali ako ima onu Eddie-vu silinu i toplotu onda je to fantasticcna varijanta. Znam joss neke zzenske glasove sposobne da jako dobro zvucce bass u izvodjenju PJ, ssto se mozze shvatiti kao slavljenje onoga ssto smatrass Svetim, PJ-a!

hhahahah negativ da peva musko? :)
e, pa alal mu vera onda :)

6) Jeremy
Time: 5:19 Vedder, Ament
Jeremy is based on the true story about a kid who shot himself in front of his class. The kids were always making fun of him, and his parents neglected him so, he decided to mess them up for life. He succeeded.

hm, nisam u toku, no mozhesh li, molim te, da ostavish link za sajt odakle pejstujesh ~song meanings :pPp

hm, ili bi mozhda bolje da postujesh tako pomalo, pa da se uchimo (8 kol'ko sam lenja, zaboravicju da pogledam onako :pPppPpP lupetam (8

z0p

Nadya:
heheh ne znam link, sve to imam na kompu :) ko zna kad sam to skidala... :roll:

a postovacu ja ovako malo po malo nekad :wink:
zaboravices sigurno :wink:
jao pa josh bolje :p k'o da je sudbina umeshala prste... (8

'aj pa ako ti nije problem, meni zanimljivo da chituckam tako... (;

Ja imam Temple Of The Dog :D :D :D :D

JAO! KOJE JE TO CUDO OD MUZIKE!!! :D :D :D

Za one koji ne znaju... tu se nalazi pesma "Times of trouble"... kada je pustite imacete utisak da slusate "Footsteps"... a to ce i biti istina jer su Pearl Jam iskoristili istu melodiju, u maaalo izmenjenom obliku, recimo linija glasa i mozda jos nesto je drugacije... ali je ideja pesme ista! E! SAMO sto... hehehe ono sto je najneverovatnije je da su i ljudi iz Temple Of The Dog i Pearl Jam (heheh tu ima poklapanja, al dobro :wink: ) napravili DVE odlicne pesme od iste melodije :))))

Jao, sad moram da pustim "Times of trouble"!! 8) :lol: :lol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D koje odlepljivanje izjura :lol:

evo ovo je da ih vidish... :p
totd2.jpg

a evo i linka gde mozhesh da skinesh kratke klipove :p (8
http://www.reachdown.com/discog.shtml
ja sam samo videla spot za ~Hunger i hocju joooosh... (((: (8

Keeper:
ja nikad nisam chuo ni video temple of the dog :cry:

Koja si ti sramota! :shock: evo ja se stidim umesto tebe :oops:

vidi se ko se ovde interesuje za PJ... c c c! :wink:

Nego, 2 bleach: Pesma se ne zove "Hunger" , vec "Hunger Strike"... i tu peva i Eddie Vedder, zajedno sa Chris Cornell-om :D :D :D

Ooooodlicna pesma! :roll: :D klasika 8)

ovako izgleda omot albuma "Temple Of The Dog"
TempleOfTheDog.bmp

za one koje zanima jos nesto, nek traze na netu, a i mi smo na ovoj temi vec spominjali ovaj projekat... prelistajte malo :wink: sigurna sam da ja jesam, bar 8)

Back