- Poruka
- 3.703
Keeper:a sad se nosi lepo u tri ****** materine..
A prijatelju bas te iznervirao. De ba, dodji na opustanje kod Lize, da te izmasiram za ovu recenicu! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Keeper:a sad se nosi lepo u tri ****** materine..
Keeper:mene masiraju samo srednjoshkolke iz medicinske shkole koje uche za fizijatriju il kako se vecj ono zove......
mezzano:Ne volim kad ljudi menjaju nesto sto im je dato na ( po ) rodjenju. On je po rodjenju dobio ime Edward Louis Severson III i, po meni, je trebalo da NOSI to ime do kraja zivota, a ne da se potpisuje kao EDDIE. Ajde, uzeo je majcino prezime ( ne znam zasto, mozda nije voleo oca, nije bitno ), ali zasto se ne potpisuje kao Edward?!!! Ja se zovem Zarko, i nije bitno da li mi se to svidja ili ne, kum mi je dao to ime i do kraja zivota cu se potpisivati kao Zarko. Neki me drugovi zovu Zare, i sta ja treba da radim, da se potpisujem kao ZARE!!?? Nikada. Zarko je Kurt bolj od Edwarda, zato sto je bio na sceni ono sto je bio u zivotu. A ne kao Edward koji je "kukao kako (u tamo nekom gradu u Americi) nisu nikakvi fanovi, jer nisu kupili dovoljno karata za koncert, pa su morali da sviraju u manjoj hali. Siguran sam da Cobain nikad to ne bi rekao. Imam jedno pitanje za sve vas, posto vidim da dosta dobro poznajete istorijat Pearl Jam-a ( priznajem vise od mene ): ko skuplja pare od http://www.tenclub.net/ ?

) ili zato sto mi je predugacko Ocean_state:PJ i Nirvana su zesce grupe. Mada sam prvo slusao Nirvanu smatram je podjednako dobro kao i PJ.
Ocean_state:Oba benda imaju odlicne pesme. Ajde mir mir mir niko nije kriv ava ava ava Lizza je krava.
Apsolutno si u pravu!!! Za sve sto si rekao.Ocean_state:Jeeote swta se gubite.
PJ i Nirvana su zesce grupe. Mada sam prvo slusao Nirvanu smatram je podjednako dobro kao i PJ.
Oba benda imaju odlicne pesme. Ajde mir mir mir niko nije kriv ava ava ava Lizza je krava.
Kupus i pecenje za slatko pomirenje.
O.K. mozda si u pravu. Ali zasto na njihovom sajtu nema niceg free. Zapravo ima jedan spot, koji moze da se skine, ali ga otvara jedino Google video player? Zasto nisu postavili neke svoje koncerte za FREE DOWNLOAD, nego za sve sto hoces da skines moras da platis. Ja mislim da bi bilo fer prema mnogobrojnim fanovima da oni mogu da dodju do snimaka svoje omiljene grupe ne izdvajajuci za to stotine dolara. Da se razumemo, to je njihovo pravo, oni su radili, resili da naplate to, i to je sasvim ok. Ali mi smeta to sto ih vi ovde glorifikujete, kao, oni rade za dzabe, ne trebaju im pare, ne zele ih... Jednostavno to nije istina. Mozda je to bilo tako kad su bili momci od po 25 godina, ali su oni sada ljudi od po 40 godina, i ne verujem da sviraju iz zadovoljstva, vec da zarade pare, a to se vidi najbolje na sajtu www.tenclub.net/ . U svakom slucaju njihova muzika je dobra, bez obzira na sve. Ali, jos jednom ponavljam ONI NIKAKO NISU NEKOMERCIJALNI ( to je moje misljenje, ti mozda imas drugo misljenje, i ja postujem to ). Ja sam imao potpuno drugacije misljenje o njima dok nisam naleteo na njihov OFICIJELNI SAJT. NISU NISTA MANJE KOMERCIJALNI OD GRUPA KAO STO SU NIRVANA, METALLICA, LINKIN PARK...Uostalom sta moze da bude nekomercijalno, a da dolazi iz Amerike..pissbottleman:@mezzano
Pearl Jam su mogli da zarade para koliko su hteli,da se prodaju milion puta skuplje nego nirvana,ali ih to nikada nije zanimalo. Eddie i dan danas vozi kamion koji je vozio pre dvadeset godina, basista vozi bicikli......... vecinu para jesu dali u dobrotvorne svrhe ,,,,,,,,,,,,,,,,, a ta borba za snizenje karata ih je kostala mnogo ....da znas samo deo i tebi bi bila jadna tvoja ironija po tom pitanju.....
daleko od toga da nirvana moze da se meri sa Pearl Jam,AIC,Soundgarden......

od srece
))
slusam Ten hehe
)