.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Nisam....to je bio www.f4kin-up.net al' je izgleda puko sajt....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i zato sto su jednostavno poseban band i ne kapira ih svako... naravno, kao i svaki band
ali postoji ta povezanost izmedju PJ fanova 
i to do neke... aj da kazemo '94 godine... tako, da... shvatas sta hocu da kazem 
btw, ko ne zna, oni jos uvek traju... mada, malo je kasno to da kazem posle svih ovih stranica hahahha.pissbottleman:A to kad krenemo,moze da smeta ....
Elvine,brate...nadje li ti artinitiva da glasa za Eddija,obecao si neke glasove a nista ods tebe... sramota me oni osnovci svi glasali za onog dzimriju od kobejna...
maaaKeeper:fala nadjo za liriks![]()
nemoj da se znojis zbog toga
(prim.prev.eng)

al ima baba vestacke zube... Uopste ne slusam stvari koje se pustaju na mtv-u, slusam uglavnom alternativnu muziku, tako da to sto ih nema tamo... i da ima ne bih znala!Nadya:@apache
odlicno, poslusaj pa reci sta mislis
a i ja licno, buduci da dosta godina slusam Pearl Jam, sam imala desetinu puta, plus minus da upoznam ljude koji ih slusaju... i to je onda bilo obostrano zadovoljstvo... kao prvo, jer je retkost da nadjes SADA nekoga ko ih slusa, jer nisu medijski praceni, nisu na MTV-u... itdi zato sto su jednostavno poseban band i ne kapira ih svako... naravno, kao i svaki band
ali postoji ta povezanost izmedju PJ fanova
Tako da, uopste me ne iznenadjuje da ih ni ne znas, pretpostavljam da si tu negde oko 18 godina... do 20... tako da ti je i teze da nadjes tako nesto u novinama ili bilo gde... s obzirom da su oni bili na vrhuncu medijske slave pre 15 godina hehehi to do neke... aj da kazemo '94 godine... tako, da... shvatas sta hocu da kazem
uglavnom ljudi sa kojima ja razgovaram o njima... a koji ih ne prate misle da su se raspali odmah posle Yielda... ako i Yield znaju (koji je bio '98 godine)... ali ono posle toga... NIKO ne zna ako ih ne voli inace...btw, ko ne zna, oni jos uvek traju... mada, malo je kasno to da kazem posle svih ovih stranica hahahha
poz!