Pearl Jam

• Začetnik teme Začetnik teme Nadya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iako ovim postom verovatno mogu navuci gnev Pearl Jam fanova... Ja nikada nisam cula nijednu pesmu od njih, ili mozda jesam ali ne znam da su to oni. Ne znam nikoga ko ih slusa i nikada nisam imala prilikom da nabavim nesto od njih i da preslusam...
Jos ih i Kidis pominje u svojoj knjizi, pa je to razlog vise da me zanima, ali jednostavno niko mi nikda nije rekao : "E, ja slusam Pearl Jam"
A muziku prilicno dobro poznajem, pa cak i pravce koji me ne zanimaju...
Broj postova na ovoj temi me je naveo da potrosim koji MB svog ogranicenog protoka (adsl) da skinem neku pesmu i vidim sta to oni rade.
Javicu kakav mi je utisak...

sto da ti ne bacim :)

Hunger Strike (Music/Lyrics: Cornell)

I don't mind stealing bread
From the mouths of decadence
But I can't feed on the powerless
When my cup's already overfilled

But it's on the table
The fire is cooking
And they're farming babies
While the slaves are working
The blood is on the table
And their mouths are choking

But I'm growing hungry

:cool: :D

Pa malo mi smesno zvuci da dobro poznajes muziku a nisi cula za Pearl Jam ...
Ja bih ti preporucio da probas sa Alive,Jeremy,Black,Yellow Ledbetter,Daughter,Glorified ... za pocetak...a sve u cilju prijateljskih odnosa i sirenja kruga pearl jam ljubitelja ja se evo dobrovoljno javljam da ti putem seoskog postara posaljem koju pjesmicu od njih...

Inace,to sto je Anthony napisao za Eddija nije istina,vec sam komentarisao to ovde,prica ide malo drugacije...

Gotovo je sad nam se zamerila ovim postom,proganjaćemo je do iznemoglosti...:shock:

Skini prvo Alive...ili još bolje ceo Ten...

Ako 'oćeš poslaću ti neku pesmu mail-om,da se ne mučiš...

@apache

odlicno, poslusaj pa reci sta mislis :)

a i ja licno, buduci da dosta godina slusam Pearl Jam, sam imala desetinu puta, plus minus da upoznam ljude koji ih slusaju... i to je onda bilo obostrano zadovoljstvo... kao prvo, jer je retkost da nadjes SADA nekoga ko ih slusa, jer nisu medijski praceni, nisu na MTV-u... itd :) i zato sto su jednostavno poseban band i ne kapira ih svako... naravno, kao i svaki band :) ali postoji ta povezanost izmedju PJ fanova :)

Tako da, uopste me ne iznenadjuje da ih ni ne znas, pretpostavljam da si tu negde oko 18 godina... do 20... tako da ti je i teze da nadjes tako nesto u novinama ili bilo gde... s obzirom da su oni bili na vrhuncu medijske slave pre 15 godina heheh :) i to do neke... aj da kazemo '94 godine... tako, da... shvatas sta hocu da kazem :)
uglavnom ljudi sa kojima ja razgovaram o njima... a koji ih ne prate misle da su se raspali odmah posle Yielda... ako i Yield znaju (koji je bio '98 godine)... ali ono posle toga... NIKO ne zna ako ih ne voli inace... :) btw, ko ne zna, oni jos uvek traju... mada, malo je kasno to da kazem posle svih ovih stranica hahahha

poz!

.pissbottleman:
A to kad krenemo,moze da smeta .... :lol:

Elvine,brate...nadje li ti artinitiva da glasa za Eddija,obecao si neke glasove a nista ods tebe... sramota me oni osnovci svi glasali za onog dzimriju od kobejna...

Artinve je batalio forum,nisam ga video sto godina...probaću sutra da namaknem neke glasove,da ne pobedi plavušan...

cuti tu da ne dobijes za kaznu da slusas fake grunge pobednika plavusana 2 meseca, bez mogucnosti uslovne... i naravno, bez PJ-a :p

ccc... kakva su ovo cimanja :lol: al ima baba vestacke zube... :D

Nadya:
@apache

odlicno, poslusaj pa reci sta mislis :)

a i ja licno, buduci da dosta godina slusam Pearl Jam, sam imala desetinu puta, plus minus da upoznam ljude koji ih slusaju... i to je onda bilo obostrano zadovoljstvo... kao prvo, jer je retkost da nadjes SADA nekoga ko ih slusa, jer nisu medijski praceni, nisu na MTV-u... itd :) i zato sto su jednostavno poseban band i ne kapira ih svako... naravno, kao i svaki band :) ali postoji ta povezanost izmedju PJ fanova :)

Tako da, uopste me ne iznenadjuje da ih ni ne znas, pretpostavljam da si tu negde oko 18 godina... do 20... tako da ti je i teze da nadjes tako nesto u novinama ili bilo gde... s obzirom da su oni bili na vrhuncu medijske slave pre 15 godina heheh :) i to do neke... aj da kazemo '94 godine... tako, da... shvatas sta hocu da kazem :)
uglavnom ljudi sa kojima ja razgovaram o njima... a koji ih ne prate misle da su se raspali odmah posle Yielda... ako i Yield znaju (koji je bio '98 godine)... ali ono posle toga... NIKO ne zna ako ih ne voli inace... :) btw, ko ne zna, oni jos uvek traju... mada, malo je kasno to da kazem posle svih ovih stranica hahahha

poz!
Uopste ne slusam stvari koje se pustaju na mtv-u, slusam uglavnom alternativnu muziku, tako da to sto ih nema tamo... i da ima ne bih znala!
Od komercijalnijih stvari slusam samo Pepperse, koji su moja prva i najveca ljubav, i to sa naglaskom na prve albume.
Slusam emo hc, Boysetsfire, Ignite, FATA, i jos brdo alternativnih i malo poznatih bendova kao na primer Pennywise...
Tako da nije prica da slusam samo komercijalu pa nisam cula za njih, nego bas obrnuto, za ljude sa kojima ja kontaktiram su oni prevelika komercijala, pa zato ne znam nikoga ko ih slusa.
Otprilike,koliko sam saznala o njima iz Anthony-eve knjige je da su ok, i da su poceli nesto kasnije od njih, pa su im pepersi malo pomogli, i sve u svemu da su ok momci.
Inace imam 21 godinu...

ona BREATH je tako mocna pesma...jednostavno pozelis da zivis samo zbog te pesme...pa kaze

Ooooooooooh glory is the door...a breath and a....
Ooooooo....and a la la la la yeah.......

RUN AWAY MY SON TO SEE IT ALL ... OH SEE THE WORLD !!!!!

If i knew where it was,i would take you there...ther's much more than this !!!!

@ apache... opet ti kazem da im je najvise pomogao Jack Irons...on je spojio Eddija i ostale ... citao sa i ja Scar Tissue...i Anthony malo ***** da ga je Eddie imitirao i to...znas...

Inace i ja sam se preeeee palio ko blesav na pepperse,slusao,svirao,glupirao se ki entoni i tako.,.. a vidi me sad :lol:

Ocu da kazem da si na pravom putu... :lol:

@nadya...ma cuti bre baba...

@ Elvin...ma nema sanse,nikodim se **** kad je shvatio sta je on pisao i koga je sve vredjao...

Back