pdf Zene ili ....

Da li pdf Zene ostaje...

• pdf Zene

• postaje zenski kutak

• ili nesto trece (predlazite u postovima)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Nemesis

Buduća legenda
Poruka
33.226
... zenski kutak? :think:

Kako rece jedan uvazeni forumas:
nekad se forum zvao..zenski kutak..da li bi i tad dolazili toliko masovno?
think.gif.pagespeed.ce.w5yE45Pbyp.gif

a inace za one koji ne znaju istoriju foruma..naziv je promenjen jer su se zene bunile.. rekle su..muskarci imaju muskarce a mi gurnute u kutak .. i ako je meni i dan danas taj naziv bio nekako sladji i otmeniji za dame
smile1.gif.pagespeed.ce.WRJf6nrjAw.gif

Da li ste za menjanje naziva ovog, trenutno vrlo popularnog pdf-a?
I dodatno pitanje: otkud ova migracija muskaraca na pdf Zene? Zasto ih ima u tolikom broju?

Некако је домаћински-кутак.
Као, на пример, на салашу једна просторија где се хекла и везе. Домаћички.
Нисте ми ви баш за то.
Разноврсније сте, па јес, кутак је део, жене су цело.
Како ви одлучите, нама свеједно ;п

I dodatno pitanje: otkud ova migracija muskaraca na pdf Zene? Zasto ih ima u tolikom broju?

ZENE
zenski kutak mi je bzv, kao da smo u nekom cosku, malene, jadne, scucurene, infantilne, sa sve zavesama na srca na prozorima, cekamo da nam bace neku kosku...
deciji kutak mi je ok, zenski mi je odvratan

1. Svejedno mi
2. Svejedno mi
3. Pa gej prava postaju sve izrazenija pa oni skupili hrabrost i pijehali... ali ovo su vise oni prikriveni... one prave postujem ;) a njih je mnogo manje ovde

Некако је домаћински-кутак.
Као, на пример, на салашу једна просторија где се хекла и везе. Домаћички.
Нисте ми ви баш за то.
Разноврсније сте, па јес, кутак је део, жене су цело.
Како ви одлучите, нама свеједно ;п

Sve sam ovo i ja mislila,samo lepše zvuči kada to muškarac napiše.Šta bi mi bez vas....:zaljubljena:

zovite se kako hocete, ne menja stvar da ste naj zanimljivije, naj lepsa i uzbudjujuca bica na svetu:rumenko:

Migracija muskaraca jer ima dobar broj tema koje mozda spadaju u kategoriju LJiS-a, a na LJiS mozda neke clanice ovog foruma ne zailaze, pa je veca publika ovde.
A i ima nekih ok tema ovako, nevezano za LJiS.

Ja retko dolazim na ovj pdf. ali mnogo je bio bolji naziv "zenski kutak". Nekako romanticniji i prisniji.

I uopste mi nije jasnosto kad dodjem, zasto muskarci komentarisu moje postove, kao da sam dosla zbog njih? Toga ranije nije bilo.

Ja ne razumem sto se vas dve, Emocijo I MV, osecate "uskraceno" zbog naziva Zenski kutak?
Kako bi vam to tacno poremetilo boravak na ovom pdf-u :think:?

- - - - - - - - - -

Daj anketu Nem :D

meni se samo ne svidja taj naziv, rekoh i zasto, ne osecam se uskraceno
a, sto se mene tice, ovaj pdf moze da se zove i "supersonicni muholovac", ja cu opet da pisem na njemu ukoliko imam sta da kazem
generalno me ne zanimaju te frke sa imenima, kao sto je bilo i sa "bibliotekom" i "sta zene citaju"...

Back