Sinovi da li je npr u Italiji Sony Playstation 3 jeftiniji barem 50evra?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao prvo, mnogo je veci izbor igara za pc nego za konzole. Kao drugo, nema razlike u grafici na directx9 i 10 i 11 cak nema razlike. Posto citam da je neko napisao da se vidi razlika u grafici na directx 10, to nije tacno, ja teram igre i na directx9,10 i 11, i nema razlike. Kao trece, glupo je porediti konzole sa komjuterima. A ako vec hocete da ih poredimo pc je jaci za igre, ne mislim kante od komjutera nego na tesla racunar. Jeste kosta 4000 dolara ali i ps3 kad se pojavio kostao je 2000 dolara, tako da kada padne cena tesla racunara ni ps4 kad izadje nece moci ni da prdne pred tesla komjuterima.
Kao prvo, mnogo je veci izbor igara za pc nego za konzole. Kao drugo, nema razlike u grafici na directx9 i 10 i 11 cak nema razlike. Posto citam da je neko napisao da se vidi razlika u grafici na directx 10, to nije tacno, ja teram igre i na directx9,10 i 11, i nema razlike. Kao trece, glupo je porediti konzole sa komjuterima. A ako vec hocete da ih poredimo pc je jaci za igre, ne mislim kante od komjutera nego na tesla racunar. Jeste kosta 4000 dolara ali i ps3 kad se pojavio kostao je 2000 dolara, tako da kada padne cena tesla racunara ni ps4 kad izadje nece moci ni da prdne pred tesla komjuterima.
Mnogo veci izbor igara ? Upravu si ako u računaš flash igrice na netu
Dodaj na to hiljade i hiljade igara sa emulatora(za skoro svaku konzolu, osim tzv. "next gen" konzola). Šta je sa strategijama? RPG? Avanture? Indie igre? Nema razlike izmedju dx9, 10, i 11? Gde si video DX11 igre? Na PS3? Nema razlike jer se slabo programiraju DX11 igre, ali to je nešto što će se uskoro promenuti sa Battlefield 3. I glupo je više ovo poredjenje konzola i PC-ja. Najbolje je imati i jedno i drugo.
Tvoja logika ej sustinski pogresna.. Jer zivimo u svetu ogranicenih resorsa.. Neko ko moze da ima oba nema raloga da uporedjuje.. Naravno da je bolje imati sve u svakom slucaju...
Medjutim retko ko moze da priusti sebi 2000 eura na pc i 400 eura na jednu konzolu next gen...
PC je veoma los za video igre . Zasto je onda u Srbiji popularniji od konzola?
E odavno se ovako lepo nisam nasmejao....
Sto se tice naslova,stavio bih istu takvu uporedjenost... PC > PS3 > XBOX360
Sad,sigurno ce neko reci da je xbox bolji od sonija....mozda,nerazumem se,neznam...ali ono sto znam je da sam skoro svake subote iznajmljivao sony keca zbog crasha bandicoota i nikakav xbox mi nece zameniti draz sonijeve konzole. xD