NAravno da ne moras da ga nadogradis...zato sa njim mozes samo na net i kraj (: ...
Svi novi programi su manje vise problematicni.
Evo, u firmi u kojoj radim smo prije 3 mjeseca zamjenili 165 racunara

...zasto...zato sto ne podrzavaju novije programe i sve potrebno na Win 7 (: ... znam ja o cemu pricam...primjenjujem to prakticno...samo da udje u zapisnik

.
Ne znam odakle da krenem...sta si sve nalupao...majko moja...
Ti hoces reci da SUMAHER...kao najbolji vozac formule jedan...zna nesto cacnuti masini koju vozi? Ne poredim racunar sa bolidom ali ti govorim da ne mozes glavom kroz zid i da nije USLOVNO poznavanje HARDWARE-a

...
Vidi...svako ko ima mogucnost da si priusti TOP produkt...ne interesuje ga sta i kako...on to kupi i kraj price...kad vise ne ide...ne ide o kraj, ima novi...jel to ok?!
Dakle, ne mozes uslovljavati igranje sa znanjem mjenjanja HARDWARE-a (: ...!
Ako ti je brat programer...onda ga pitaj koliki je zivotni vjek racunara...on ce ti to objasniti (: ...
Njemu i ne treba nikakva makina za net i programiranje...kontas...ali mu je komp zastario...to je cinjenica...shvati (: ...
Ako ti kazes da ne znam rastaviti racunar...onda ne znam

... ja sam lupao po Amizi i Commodore 64...dok ti nisi znao sta je to...ne vrijedjam...samo kazem sta je cinjenica...
Stvar je cinjenice...da uzmes DVD u ruku, gurnes ga u konzolu, uvalis se u kauc, pojacas kucno kino i uzivas...ne krekujem, ne nerviram se pecevima i ostalim glupostima...samo IGRAM (: ...
Drago mi je da igras na takvoj plazmi i takvom kucnom kinu...sve to imas u svojoj sobi

...zasto si nisi kupio veci monitor...zasto igras na plazmi

...