moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.043
Moj se ćale uvek zaebavao kao doskočicu, usvojio ono, kad se neko buni na javnom mestu, a on ravnim tonom: Sedela je na obali reke _____ i plakala ahaha
Na koji način?Džek London bolje radi.
Ipak ništa bez Marka Aurelija.
Usamljenost se, naposletku, leči samo na jedan način
ne može , a i nije potrebno bežati od sebe , kakvi smo takvi smood sebe pobjeći ne mogu![]()
život sam po sebi je smisao samog sebetražim smisao života
онда је мени смисао смањење ГАП и депресије, а то је бесмислено, и у круг....život sam po sebi je smisao samog sebe
greška , depresija i GAP su stečeni delovi mozaikaонда је мени смисао смањење ГАП и депресије, а то је бесмислено, и у круг....
ne smanjenje , nego otsraniti da ih nemaсмањење
ja 23 godine imam GAP i depresiju, od svoje 30. godine-nije to od jučene smanjenje , nego otsraniti da ih nema
bonus za tebe , imaš dugogodišnje iskustvo, i znaš kako da izađeš na kraj , bar koliko tolikoja 23 godine imam GAP i depresiju, od svoje 30. godine-nije to od juče
Društvom.Na koji način?
Ja imam dg.GAP i depresija, razvedena 12 godina, nikog nisam imala zbog dg., a u depresiji se nisam previše posvetila ni sinu, zbog hipersomnije (stalno bila umorna i pospana)
E kad je sin otišao sa 19.godina, poluluda sam hodala, i preplakala na poslu 4 mjeseca.
Iako radim i imam psa , šetam sa njim 3x dnevno,, stalno imam tešku prazninu, a kolegice s kćerkama na kafu ili im se ne da ništa , pa ni na kafu (neke su i u braku)
Evo 3.vikend putujem na izlete sama, komunikativna, lako mi nači društvo u putničkoj grupi, iako imam depresiju, natjeram se, i čim sam u društvu, zaboravim i lijek popiti.
Čime da liječim prazninu, probala i psihoterapiju, i tražim smisao života i pored dg., gde god odem, od sebe pobjeći ne mogu![]()
izvini ,ali od depresije /GAP + alkohol nema gore kombinacijeČitavog života bolujem od GAP i depresije.
Meni je alkoholizam puno pomogao.
Ima.izvini ,ali od depresije /GAP + alkohol nema gore kombinacije
još goreIma.
Samosažaljevanje.
Zašto ne?još gore
a zašto ne samopoštovanje
pitanje od milion dolaraZašto ne?
Kristijan je odgovorio pre tri decenije.pitanje od milion dolara
ustvari odgovor
Лепо је имати свог гуруа...Kristijan je odgovorio pre tri decenije.
Pričaj nam ...Лепо је имати свог гуруа...![]()
Не вреди некима причати.Pričaj nam ...![]()
Što jes, jes.Не вреди некима причати.