Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.730
...još jedan pregriženi kabl...ovaj put od frižidera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro, mogu da dam drugarici koja ima papapgaje..
samo šta može kuniću da se desi![]()
Znam..ima grane ...uvek al kabl joj bio zanimljiv.
Dobro je prošla ovaj put. kabl je zalepljen izlir trakom malo bolje, pa valjda neće više.
U svakom slučaju hvala ti![]()
Ja mislim da im kablovi liče na grane pa zato..a kad pregrickaju,onda shvate da nije bila grana.
p.s. kabl je zalepljen izolir trakom uza zid, nedostupan joj je sad.
A pre ovog smo imali kunića kog je komšijski pas udavio u našem dvorištu, komšija je onda dao novac i kupili smo ovog kunića sad.
Taj prethodni je bio propisno sahranjen, nismo mogli drugačije ni da zamislimo.
Nisam jela meso četiri meseca nakon toga.
Moja cerka je dobila zeca vec treci po redu nam ugine .....hranili smo ga sa eko seno dali je u tome greska?Ona se jako veze za zivotinje a pogotovo zeca i onda dugo tuguje![]()
Pozdrav svima!
Zanima me da li je neko od vas kastrirao zeku i kako se ponasao posle toga.Mi smo to obavili pre 4 dana.U sustini je on dobro,bar veterinar kaze da je to sve normalno.Slabije pije vodu,kaka je meksa,trckara on ali uglavnom hoce da lezi i da se mazi.Volela bi da znam jos neko iskustvo....
Imali smo muškog kunića, ali nismo kastrirali, tako da ne ne znam kako se ponašaju nakon toga,
mada mi ovo opisano ponašanje sasvim ok deluje
kaka zavisi od hrane, može da bude mekša ako jede travu, kupus, naravno- krušku,kajsiju,
daj mu malo suvog hleba (koricu), što tvrđi to bolje ili seno--za tvrđu kaku.
Kunići piju puno vode jedino kad jedu koncentrat eventualno seno i kad je vrućina
Inače, nisam ni ja primetila da puno vode piju, zimi naročito, jabuka ili šargarepa, izgleda da imaju sasvim dovoljno tečnost, koliko njima treba.
(iako obavezno imaju čanče sa vodom, to uglavnom prospe...pa moram da brišem i točim ponovo..
Kunići vole da se maze, nisam ni verovala dok nismo nabavili, uživaju oni u krilu i sl, velike su to maze.
Kiki, zašto ste kastrirali zeku imate li i ženku pored njega?
Koliki je zeka? Piši nam o njemu, baš me zanima,daj sliku..![]()
Zekan ima oko 8 meseci.Morali smo da ga kastriramo jer je pravio haos...Naskakao nam na nogu,ruku,plisane igracke :-D a piskio svuda i to nenormalno,u mlazevima po zidu...Citala sam puno o tome a i svi su mi rekli da je zdravije za njih.Nemamo zenku jos uvek mada...ko zna... :-) Mozda jednog dana...Veterinarka je rekla da je sve ok.Tri dana smo isli da primi antibiotike,pregledali su ga i sve je ok.Vadimo konce za nedelju dana.Veceras kad sam dosla s posla bio je mnogo bolje.Kakio je normalno.Pije vodu i zivahniji je. :-D
Za zenku bi jos sacekala ali i da je ima ja mislim da nebi naskakao :-D
Mozda bi ona naskakala njega, desava se i to.
Desava se, narocito kada je dugo bez seksa.
I kod ljudi se to po nekada desava.![]()
Ne znam sta je bio uzrok ali je problem bio velicina, on srednji a ona Nemacki sarac, stalno je padao sa nje![]()
Pa na kraju uvek padne sa nje, ma koje da je rase...
I izvrne se na ledja...
Kad smo mi imali mužjaka i ženku zajedno, desilo se samo to da je mužjak jurcao i dibljao oko ženke i ništa nije uradio....![]()