kao prvo nepostoji OVNOLIKI PATULJASTI ZEC
Dobro verovatno joj se svidjaju patuljasti zecevi,pa hoce da nabavi jednog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao prvo nepostoji OVNOLIKI PATULJASTI ZEC
nadam se da si jos uvek raspolozen da dajes savete ljubiteljima kunica jer je ova tema relativno davno postavljena.
naime,moj problem je sledeci(uzgred problem je malo "gadan")-imam patuljastog kunica,star je godinu i po dana.od pre jedno tri meseca poceo je da ima problem sa stolicom.prosto receno-ne prave mu se one granulice nego jedno veliko g.... koje on ne moze da izbaci do kraja.onda ja njega moram da potopim u mlaku vodu(tj.njegov zadnji trap) da bi to omeksalo i da mu to polako rucno izvadim.to mu se desilo 3 puta za nekih 3-4 meseca.u to vreme mu nisam pravila izmene u ishrani pa hrana to nije mogla da prouzrukuje.inace mu kupujem neku uvoznu hranu za zeceve za koju kazu da je najbolja-sadrzi svasta-neke zelene,narandzaste,braon i sl granule,lesnike,banane,rogac,travkice i svasta nesto.takodje mu dajem i "obicnu" hranu za zeceve-onu koja sadrzi kukuruz,psenicu i sl zrnevlje i dajem mu po malo sargarepe.kupujem mu i onu presovanu travu za zeceve i sl..ovo sam ti navela da bi skrenula paznju da ne jede uvek isto i monotono.ne hranim ga previse.i nije na piljevini ili novinama vec u kavezu sa supljim dnom tako da sve propada dole i uvek mu je cisto i suvo.kavez mu je bas veliki.redovno ga pustam iz kaveza da se istrci po kuci.uvek dobija svezu vodu,a u zadnje vreme mu umesto vode kuvam kamilicu bas zbog tog problema(i to obozava).eto to su uslovi u kojima on zivi i ja stvarno nemam pojima sta bi moglo da uzrokuje taj problem.veterinar sleze ramenima,ja se mucim,i zec se muci i ...izvini ako sam bila preopsirna ali sam zelela da steknes neku opstu sliku.nadam se da nam mozes pomoci.
Da video sam u pet shopu ali mnogo je 5000![]()
да ли смем свом малом патуљастом кунићу да дајем кравље млеко?
он је јако мали (млад) данас смо га купили, тек је одбијен од сисе
Na zalost, ovde je mali broj ljubitelja kunica koji bi umeli I HTELI da podele znanje. Ali ako je odgajivac savestan a malecki je vec odvojen od majke, ne verujem da ima razloga da pije mleko. Ne znam, mozda u bolje opremljenim pet shopovima postoji posebna kategorija hrane za njih.
Zdravo svima,
imam problem sa kunićem....... od kada je sterilisana nuždu obavlja u wc -u osim što često hoće da se popiški na krevet. Pušten je non stop i uvek obavlja nuždu u wc tako da sam siguran da kad se popiški na krevet to radi sa nekom namerom. Ima li neko ideju o čemu se radi i kako bih mogao to da sprečim?
Evo ovako,moj zekan iz ne znam kog razloga odbija da piski i kaki u svom wc-uTacnije,zensko je
I uopste ni ne kaki ni ne piski dok je ne pustim. Ali zato cim je pustim ona se popne na krevet i tu piski i kaki za sve pare
![]()
Preslatka je,ali stvarno ne mogu da trpim taj nered u sobi
Zato pliiiz ako neko zna neki vid sankcija,nek javi da uvedem i ja
Unapred fala
![]()
Evo ovako,moj zekan iz ne znam kog razloga odbija da piski i kaki u svom wc-uTacnije,zensko je
I uopste ni ne kaki ni ne piski dok je ne pustim. Ali zato cim je pustim ona se popne na krevet i tu piski i kaki za sve pare
![]()
Preslatka je,ali stvarno ne mogu da trpim taj nered u sobi
Zato pliiiz ako neko zna neki vid sankcija,nek javi da uvedem i ja
Unapred fala
![]()
Sterilizacija ili kastracija... obeležavaju teritoriju, posebno ako im je to mesto zabranjeno... isti problem sam imala kad su polno sazreli... nigde, nigde, osim na sestrin krevet...ako ти је за утеху имамо сличан проблем
једино да се евентуално подметне нешто испод,кад видиш да ће да каки, значи да хваташ кад ће да пишки/ каки, ко кад учиш бебу на ношу
мада код нас је то имало кратког ефекта и даље јој је омиљено место ---исто кревет![]()
A šta ćete sa zečićima, je l' znaš ti koliko je to u stanju da se koti i kojom progresijom im razmnožavanje ide?Juce se upoznao sa svojom buducom devojkom
Kako je napunio 6 meseci poceo je da merka morsko prase sa kojim je do tada bio pusten, tako da mislim da ce mu zecica dobro doci![]()
ovih dana naša mala zečica je kakila u posudu sa zemljom, tačnije peskom
nadam se da će tako i ostati
E jadni ti mali zečići... nije ništa na vaš račun, ali ih ljudi uglavnom kupuju deci kao igračke... ima negde podatak da 90 % kunića (kućnih ljubimaca) ne dočeka prvu godinu života.Ved, divna je, jos uz taj ambijent...med
Verovatnoco, zenka nije kod nas, covek koji je drzi ce povremeno da je donosi, inace on se bavi prodajom zeceva tako da njemu trebaju prinove...
![]()
...a od onih 10% koji preteknu i izrastu u ne-patuljaste, 9% zavrse u paprikasu.![]()
Nisam mogla da odlolim... moja Pufnica, stara 10 meseci
Nemam pojma koja je rasa i kako se to zove, kupljen je na sajmu zivotinja kao poklon, a i nije i ni vazno... ja ga volim kao zver
https://www.facebook.com/photo.php?...809.1073741841.440765016018835&type=1&theater