Patuljasti zec (kunic)

• Začetnik teme Začetnik teme JelenaPA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ee ljudi ja imam zeca vec nekih 2,3 godine..kupio sam ga kad je imao godinu,,zanima me kako da ga ugojim? hranim ga svom mogucom hranom,ali je on(ona :D) i dalje mrsava..

lols. Hoces debelog zeca? :) Kupi specijalne granule za zeceve sa 16% proteina, pogledaj u poljoprivrednim apotekama gde prodaju i koncetrate za ostale zivotinje i pocni da ga tovis :mrgreen: Samo ni to neznaci da ce biti debeo, mozda je jednostavno mrsav genetski.

Dok sam bio na selu kod bake i deke video sam neke slike kunica koje su oni gajili pre vise od 10 godina....Vrlo su slatki i umiljati ali me zanima kojoj vrsti kunica pripadaju...Ukratko cu vam opisati,ali ako to ne bude uspesno sutra cu postaviti slicke... Odrasli su velicine od 20-30 cm znaci srednjeg rasta,bilo ih je u raznim bojama : crna,bela,i sarena...Ima ih sa glatkom dlakom kao i sa nakostresenom ( kao da ih je drmnula struja :D)...Da li je dovoljno za iskusne odgajivace kunica ili ce biti potrebne slicke???

Nije validan link, nađi drugu sliku i pošalji mi link, ako hoćeš, ja ću da uploadujem. Ili pokušaj preko Tinypic (uz resizing slike na ne više od 640px za dužu stranicu) ili Photobucket, imaš lepljivu temu sa uputstvima.

E, ja sam juce dobila dva kunica i veeeeliki kavez ali nemam gde da ih drzim (mali stan a ne zelim da ih mucim, da ih drzim u maleckom kavezu) pa ako neko zna gde bih to mogla da prodam, bila bih vam zahvalna (ne sekirajte se, pare vracam decku koji ih je kupio, nisam odvratna da prodajem poklon i zadrzavam pare :) )

p.s. Zivim u Beogradu, cisto da imate u vidu o kojoj lokaciji je rec :)

da li neko mozda zna gde mogu da nadjem zicu na metar???...ali zicu koja ide u kvadratice...za kavez mi treba...gotova zica da ne moram da pletem ...ili onaj kao jedan kvadrat gde imaju zice isto koje idu u kockice...pa se spaja vise tih kvadrata...i dobije se kavez...ako neko zna neka mi javi......ili neki drugi materijal od koga mogu da napravim kavez...??? naravno da ta radnja bude u beogradu...ja sam sa banovog brda...

Back