Hypoxia
Gost
- Poruka
- 2
Ima li neko da prodaje ili, NADAM SE JAKO, poklanja pinceve???
DIVNI SUUUUUUUU!!!
DIVNI SUUUUUUUU!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj na http://www.barkmaker.com/navigacija/leglo.phpIma li neko da prodaje ili, NADAM SE JAKO, poklanja pinceve???
DIVNI SUUUUUUUU!!!
Turi Lajos:Evo obecane slike su stigle!
Stenci na slikama imaju 14 dana i taman su otvorili oci.
Da ispravim predhodni post. Ima 6 stenadi,5 muzjaka i 1 zenka. Zenkica je crna sa palezom(vec rezervisana)!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mama nije bila raspolozena da se slika pa cemo naknadno da je uslikamo.
Pozdrav svima!
Otac stenadi:Arci
![]()
![]()
![]()
4xPRM,4xCAC,2xR.CACIB,3xBOB,BOG2
Za sve informacije javite se putem maila:lajosturi@yahoo.com ili na telefon 064/144-66-63
blizu si....
u principu trudicu se da izbegavam parenje pasa crnih sa palezom sa crvenim psima zato sto po mom zapazanju (mozda i gresim) crni tada dobijaju zutilo iza usiju i po vratu a crveni mogu da dobijaju crnu boju koja probija ispod dlake a to mi se ne dopada!
Mada iz takvih kombinacija moze da se dobije strava crvena boja ,ne znam - videcemo....
Ne kazem da je to bas stoprocentno pravilo ali ono sto sam ja primetio, psi sa greskama u boji su bas iz takvih kombinacija(crni x crveni)!Perune Amos je iz takve kombinacije, ali izgleda da kod njega prevladavaju baš majčini geni, i nigde nema tog žutila, iako mu palež i nije bas tamno crven![]()
Danas smo iz zezanja nazvali jedan oglas u kojem se nudi Ptp "sampionskog porekla"!Što neko pomenu da ljudi traže što sitnije pse ne mareći na sam izgled psa, pa u tom slučaju ljude treba uputiti na odgajivače čivava i tom slučaju će naći ono što traže - "malog psa" a naša rasa bi u tom slučaju ostala čista. A nešto baš i ne mogu da poverujem u teoriju da je patuljasti pinč velik za stan !
mislis,'' Ptp"!!!!!Tu ste skroz u pravu.Ja sam bas juce ispred prodavnice videla coveka koji seta Ptp,
mislis,'' Ptp"!!!!!![]()
Neznam zasto,ali vec koji put se psi iz navedene odgajivachnice prijavljuju na izlozbe a ne izvode se!!!Mimi od Budisave (Amazon Szepe Atrur x Brita) nije izvedena